Μετάβαση στο περιεχόμενο

Insoft - Αμοιβές Μηχανικών


terry

Recommended Posts

Μπορεί το ποσό της αναβάθμισης να είναι μικρό 37 ευρώ (με ΦΠΑ) στην περιπτωση μου ,ωστόσο δεν περίμενα ότι μετά από μερικούς μήνες χρήσης θα πλήρωνα για αναβάθμιση.

Η ετησια συνδρομή ήταν άλλωστε ο λόγος που άφησα το παλιό μου πρόγραμμα και τελικά τώρα πρέπει να πληρώσω για λιγότερο από ένα χρόνο χρήσης.

Πιστεύω πως για αυτούς που είχαν το πρόγραμμα λιγότερο από ένα έτος η αναβάθμιση έπρεπε να ήταν δωρεάν.

Link to comment
Share on other sites

Είναι μία εντελώς ξεχωριστή δουλειά αυτή συνάδελφε!

Αν δεν έβγαινε ο νόμος δεν θα πληρώναμε τίποτα διότι πολύ απλά το πρόγραμμα δεν απαιτούσε αναβάθμιση για τον υπολογισμό των κλασσικών αμοιβών.

Δεν έγινε δηλαδή διόρθωση σε bug του προγράμματος, αλλά προσθήκη νέας δουλειάς!

Link to comment
Share on other sites

Και φυσικα δεν χρειαζεται να αναβαθμισεις....

 

Αλλα τα 37Ε (το ΦΠΑ το παιρνεις πισω ετσι..) ειναι πολυ μικρο ποσο..

Link to comment
Share on other sites

Σεβαστές όλες οι απόψεις αλλά τα 37 ευρώ μου γλυτώνουν αρκετό χρόνο για να τα δώσω με ευχαρίστηση... Δεν είναι δυνατόν να πιστεύω ότι φτάσαμε να σκεφτόμαστε 37 ευρώ για τη δουλειά μας.... Ειδικά όταν είναι εντελώς κάτι νέο που προστέθηκε... Δεν είπε κανείς δώστε αναβάθμιση γιατί άλλαξα 2 κουμπιά και έκανα νέο UI... Είναι module που προστέθηκε και αν θέλεις να το χρησιμοποιήσεις θα πρέπει να πληρώσεις... Τί, τζάμπα;

Από την άλλη βέβαια, όλα τα μεγέθη είναι σχετικά... Πρόσφατα αγόρασα προγράμματα της serif (Pageplus, Webplus κλπ) που σαφέστατα είναι μεγαλύτερες και πολυπλοκότερες εφαρμογές και είχαν πολύ φτηνότερα από τα προγράμματα αμοιβών (αγορά εκ νέου εννοώ)... Ασε που κάναν προσφορά μέχρι και 40% φτηνότερα (μάλλον θα βγούν νέες εκδόσεις) οπότε μου έρχονται τζάμπα σχεδόν... Είναι τί θέλει κανείς και τί τον ενοχλεί...

Link to comment
Share on other sites

Δεν εχω κανενα παραπονο απο το προγραμμα ειμαι αρκετα ικανοποιημενος και αν λαβουμε υποψιν την τιμη αγορας ειναι το τελειο εργαλειο.

Για το μονο που εχω αποριες ειναι στα εγγραφα στις τακτοποιησεις οταν δεν συμπληρωνει αυτοματα πατρωνυμο μηχανικου κλπ η οταν κλικαρεις να μην περιλαμβανει καποιες παραγραφους στις υπ δηλωσεις στην εκτυπωση δεν ισχυει.

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα 03-10-2010 μας έστειλε το ΤΕΕ ενημερωτικό υλικό με τους συντελεστές κλπ για τον υπολογισμό των αμοιβών για τις μελέτες ΚΕΝΑΚ.

Θα μελετήσουμε τα νέα δεδομένα και το συντομότερο δυνατόν θα προβούμε σε αναβάθμιση του προγράμματος ώστε να υποστηρίζει τις αμοιβές για μελέτες ΚΕΝΑΚ.

Link to comment
Share on other sites

Εγω θα ηθελα κατι αλλο, δεν ξερω βεβαια αν ειναι ευκολο..

 

Οταν ανοιγεις καποιο παραθυρο (αμοιβες, αιτηση, ΤΕ κτλ κτλ) να μπορεις να εχεις προσβαση και στο κεντρικο παραθυρο...Εκει που το κρινω απαραιτητο ειναι : οταν εχεις ανοιχτη τη βοηθεια, το online του ΤΕΕ, τη νομοθεσια..

 

Και κατι ακομα...Αν υπαρχει παραθυρο ανοιχτο μεσα στο προγραμμα να μπορεις να κανεις ελαχιστοποιηση του προγραμματος..Τωρα πρεπει να κλεισεις το παραθυρο και μετα ελαχιστοποιηση...

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Από τον ιστότοπο της Insoft,

 

''Η νέα έκδοση 7.4 που θα περιλαμβάνει τις αμοιβές για τις μελέτες ενεργειακής απόδοσης (KENAK) υπολογίζουμε ότι θα κυκλοφορήσει μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 25/10/2010. Για όσους έχουν εκδόσεις με τις ρυθμίσεις (7.2 ή 7.3) η νέα έκδοση θα είναι δωρεάν''.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.