Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μία απόδειξη, η οποία θα πρέπει να έχει ημερομηνία το πολύ την ημερομηνία της 1ης κατάθεσης.

Ευχαριστώ για την απάντηση.... +1

Για να το λές... σου έχει τύχει !!!!

ΟΚ tnx !

Δημοσιεύτηκε

εχω ακόμα το παλιο βιβλίο το θεωρημένο. εως πότε μπορώ να το χρησιμοποιώ; μεχρι να τελειώσει;

το ειχα ξεχάσει τελείως το όλο θέμα, και εχω περάσει μεχρι και του 2015 εγγραφες ηδη

πειράζει αν το συνεχίσω και για το 2015;

Θα σας συμβούλευα να αφήσετε στην ακρη το  θεωρημένο βιβλίο και να καταχωρείτε τα παραστατικά σας σε ένα αθέωρητο , το οποίο θα το τηρείτε είτε ως το "παραδοσιακό" χειρόγραφο βιβλίο , είτε σε ηλεκτρονική μορφή . Θεωρώ περιτό να σας υποδείξω ότι η δεύτερη εκδοχή είναι προτιμώτερη της πρώτης.

Δημοσιεύτηκε

SOTHRIS μπορείς να ρίξει μια ματιά και στο # 238 ?

Να μεν ο συνάδελφος Faethon απάντησε (και μου φαίνεται σωστή) αλλά μια 2η άποψη δεν βλάπτει !

Ευχαριστώ.

Δημοσιεύτηκε

SOTHRIS μπορείς να ρίξει μια ματιά και στο # 238 ?

Να μεν ο συνάδελφος Faethon απάντησε (και μου φαίνεται σωστή) αλλά μια 2η άποψη δεν βλάπτει !

Ευχαριστώ.

Σωστά απαντήθηκε στο   239

• Upvote 3
  • 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Κατάθεση που πραγματοποιήθηκε με ebanking την 30/1 και τα χρήματα μεταφέρθηκαν στις 2/2 λόγω ΣΚ, το τιμολόγιο σε ποιόν μήνα πρέπει να κοπεί;

Δημοσιεύτηκε

Κατάθεση που πραγματοποιήθηκε με ebanking την 30/1 και τα χρήματα μεταφέρθηκαν στις 2/2 λόγω ΣΚ, το τιμολόγιο σε ποιόν μήνα πρέπει να κοπεί;

Να το εκδώσετε έως 15/02/2015 , με ημερομηνία ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ,  και θα είστε σύμφωνος με τον ισχύοντα νόμο . 

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε (edited)

Νομιζω το τιμολογιο προηγειται της πληρωμης.

edit

Ακου το Σωτηρη...

Edited by tasxan206

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.