Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα για την κατάθεση των αμοιβών


Recommended Posts

Νομίζω ότι δεν μπορεί να γίνει αυτό που ζητάς. Ακόμη και αν απαλάσσεσαι από αμοιβές προκείπτουν άλλες κρατήσεις (για να είμαι ειλικρηνής δεν το γνωρίζω ακριβώς). Το βέβαιο είναι ότι από την στιγμή που μπαίνει κάπου η σφραγίδα σου θα πρέπει να κοπεί διπλότυπο, ακόμη και μηδενικό.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή το λογαριασμό τον άλλαξαν τελευταία και δεν είναι πλέον ο κλασσικός όψεως μηχανικού που ήταν, κάνε μια ερώτηση στην ΕΤΕ αν κάνει ένας οποισδήποτε για κατάθεση αμοιβών μηχανικού...

Όσον αφορά την έναρξη πρέπει να γίνει....

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ πολύ κ τους δύο για την άμεση ανταπόκρισή σας...το φοβόμουν κ γω ότι μάλλον δε μπορεί να γίνει αυτό που ζητάω αλλά είπα να το ψάξω λιγάκι...ευχαριστώ κ πάλι

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Αν δεν κάνω λάθος για 10 ημερολογιακές ημέρες την έχει "κλειδωμένη" η τράπεζα (αυτή είναι η συμφωνία με το ΤΕΕ) οπότε την 11η θα μπορείς να κάνεις ανάληψη της αμοιβής.

Link to comment
Share on other sites

στο site του τεε που ζητάει να καταχωρήσουμε τον αριθμό λογαριασμού, τι ακριβώς θέλει? το iban? γιατι έβαλα τον αριθμο του λογαριασμου που άνοιξα της μορφής χχχ/χχχχχχ-χχ και λέει οτι δεν είναι αριθμός.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.