Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περιπτώσεις χώρων προς τακτοποίηση


eirini_hmmy

Recommended Posts

Kαλα εγω ξαναλεω απλα οτι απο την στιγμη που επηρεαζεται ο υπο τακτοποιηση χωρος με την αναθεωρηση πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να προσκομισεις τα σχεδια της αναθεωρησης...

Link to comment
Share on other sites

Αυτό θα κάνει.

Δεν προλαβαίνει να πάρει αντίγραφα επικυρωμένα της αναθεώρησης και θέλει να βάλει απλά αντίγραφα της.

Link to comment
Share on other sites

Γραπτώς καταθέτεις. Την αίτηση για τη ρύθμιση. Είναι υποχρεωμένοι να την πρωτοκολλήσουν και να δώσουν πληρότητα (εφόσον ο φάκελος είναι πλήρης εγγράφων). Δεν χρειάζεται τίποτα περισσότερο. Τις όποιες αντιρρήσεις τους γραπτώς αντί της αποστολής του υπολογισμένου προστίμου.

 

φίλε μου, έχεις απόλυτο δίκιο!

απλώς, στην συγκεκριμένη περίπτωση που συζητούσαμε πάμε με προφορικό ερώτημα στην πολεοδομία για να μη χάσουμε το παράβολο, σε περίπτωση που δεν γίνει δεκτή η ρύθμιση του συγκεκριμένου χώρου. Αν το παραζορίσεις λοιπόν το παλικάρι ζητώντας του να γράψει σε χαρτί τη βλακεία που λέει θα σου απαντήσει "να υποβάλεις γραπτό ερώτημα" ...

άστο, δε βγαίνει εύκολα άκρη σε τέτοιες περιπτώσεις. χρειάζεται λεπτούς-λεπτότατους χειρισμούς... (θα κάνουμε διατριβή στην ψυχολογία στο τέλος...)

Link to comment
Share on other sites

1) Yποχρεωτικα ως αλλη κατοικια

 

2) Το θεμα με την σκαλα εχει ξανασυζητηθει και δυστυχως ακρη δεν προκειται να βγαλεις.

Αν θες την γνωμη μου, δεν πρεπει να μπει.

Σκαλα ηταν και σκαλα παραμενει, αλλα προκειμενου να στα ζαλιζουν στην πολεοδομια και να σου κανουν την ζωη δυσκολη το βαζεις και ξεμπερδευεις.Τωρα αν εχεις ορεξη, χρονο και θες να το τραβηξεις παραπερα , καντο.Εγω μαζι σου ειμαι....:)

Επισης δεν καταλαβα το δεν νοειται εισοδος απ τον δρομο παρα μονο απ την σκαλα.

Που το στηριξε αυτο?

 

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, το δεν νοείται είσοδος δεν το κατάλαβα κι εγώ και της είπα να μου το διευκρινήσει , αλλά η κίνησή της να βάλει τα 2 χέρια στο κεφάλι, η γκριμάτσα και ο ήχος απελπισίας που έβγαλε με οδήγησαν σε πρόωρη αποχώρηση. Μάλλον ρώτησα κάτι που δεν έπρεπε...

Ευχαριστώ και πάλι, να είσαι καλά.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα συνάδελφοι.Η ερώτηση μου ειναι η εξής:αν στην ιδια πυλωτη εχουμε 2 ξεχωριστούς κλεισμένους χώρους του ίδιου ιδιοκτήτη κάνουμε 2 φακέλους ή 1 με τα συνολικά τετραγωνικά?

Link to comment
Share on other sites

Τι κλεισμένοι χώροι είναι αυτοί? κατοικίες-μαγαζιά? Πιθανό είναι και με τους 2 τρόπους. Γνώμη μου 2 φακέλους. Έχει ξανασυζητηθεί πρόσφατα σε προηγούμενες σελίδες του ίδιου θέματος μου φαίνεται, δες και σ' αυτό το θέμα ''Ν.3843/10 - Ειδικά θέματα: Τακτοποίηση κλεισμένης pilotis'' μήπως βρεις τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

καλημέρα. Δύο ερωτήσεις κι από μένα.

1) Υπόγειο μπορεί να τακτοποιηθεί σε κατάστημα (περιοχή γενικής κατοικίας) ?

2) Στην κάτοψη υπογείου της άδειας, φαίνεται ένας χώρος 80 τ.μ. Στην πράξη έχει χωριστεί στα δύο. Πώς πρέπει να το δείξω για να γίνει αλλαγή χρήσης μόνο για το ένα τμήμα?

 

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

Μόνο η αλλαγή χρήσης Η/Χ έχει παράβολο 250€, όλες οι άλλες έχουν 350€.

Άρα θέλει έναν φάκελο με 2 παράβολα.

Διαβάστε τον νόμο. Αρθρο 5.2.γ

Δηλαδή αν σε διαμέρισμα β' ορόφου έχεις έναν η/χ και ένα αίθριο(και ο φωταγωγός αίθριο δεν είναι?) πληρώνεις 2 παράβολα?(250+350)? Θα πάρω τηλ. σε κάποια πολεοδομία να το ρωτήσω και θα ενημερώσω για την δική τους άποψη.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.