Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περί αυθαιρέτων και ΓΟΚ: N.3843/10 - Τακτοποίηση Ημιυπαίθριων και λοιπών χώρων


nikos_a

Recommended Posts

Αν διαβασετε και παλιοτερους νομους περι αυθαιρετων, θα δειτε οτι ακριβως η ιδια παραγραφος, το οτι δηλαδη θα ελεγχθει το 10% των περιπτωσεων, υπηρχε και σ αυτους.

Θυμαστε εσεις να γινεται κανενας ελεγχος τοτε?

Δεν νομιζω...

 

Σωστά τα λες. Αυτό περί ελέγχου υπάρχει σε κάθε αντίστοιχο νόμο, όπως και για τις άδειες που έχουν εκδοθεί από το 2009 και μετά.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 242
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ναι οκ απλά άλλο το μπορούσαν να είναι ενημερωμένοι και άλλο το ότι δεν γνώριζαν ότι μπορεί να δοθεί τέτοια ενημέρωση.

 

Δηλαδή τι γνώσεις θέλει για να καταφύγεις σε ένα μηχανικό αυτοκινήτων ή ένα φαναρτζή για να ελέγξει το προς αγορά αυτοκίνητο, γιατί προφανώς ο πωλητής αν και μηχανικός αυτοκινήτων ενδέχεται να σε ξεγελάσει γιατί είναι από την αντίθετη πλευρά; Αφού ξέρεις ότι αυτοκίνητα επισκευάζουν οι μηχανικοί αυτοκινήτων και οι φαναρτζήδες επισκευάζουν ζημιές στις λαμαρίνες! Το ίδιο με ένα μεταχειρισμένο σκάφος, ακόμαι και μια τηλεόραση! Φωνάζεις ναυπηγό ή ηλεκτρονικό. Δεν ξέρεις ότι μελέτες για σπίτια κάνουν οι Πολιτικοί Μηχανικοί και οι Αρχιτέκτονες; Έχω την εντύπωση ότι δουλευόμαστε... Το θέμα ουσιαστικά "στηρίχτηκε" σε έσενα και έκανες 17 δημοσιεύσεις σε αυτό (το 15% περίπου όλων των μηνυμάτων) ξαναρωτώντας το ίδιο και το ίδιο. Ελπίζωντας άραγε ότι θα πάρεις τελικά την απάντηση που θέλεις; Το forum το ανέχτηκε αυτό επιδεικνύοντας για μια ακόμα φορά πρωτόγνωρη "φιλοξενία". Υπάρχει λόγος "να την πεις" και από πάνω;

Link to comment
Share on other sites

Γνώσεις ιδιαίτερες μπορεί να μην θέλει αλλά μπορεί να μην το γνωρίζει κάποιος ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα.Αν δεν το καταλαβαίνεις και αυτό δεν μπορώ να σου εξηγήσω τίποτα παραπάνω και είναι περιττή η συνέχιση αυτής της κουβέντας .

 

Συγχαρητήρια επίσης που έκατσες και μέτρησες τα μηνύματα μου και υπολόγισες και το ποσοστό επί των συνολικών μηνυμάτων.Έχω γράψει σε δεκάδες forum και πρώτη φορά ασχολείται κάποιος με κάτι τέτοιο γιαυτό σου αξίζει ένας έπαινος.

Πέρα από το να τα μετρήσεις όμως δεν τα διάβασες προσεκτικά δυστυχώς γιατί αν γινόταν κάτι τέτοιο θα έβλεπες ότι κάποιες φορές πήρα απάντηση σε κάποια θέματα αλλά όχι σε όλες τις ερωτήσεις και γιαυτό και ξαναρώτησα.Ακόμη και τις φορές που ρώτησα το ίδιο πράγμα το έκανα γιατί μου ζητήθηκε από κάποιον χρήστη και πιστεύω πως δεν είναι κακό να παίρνει κάποιος και μια δεύτερη γνώμη.Αν το θεωρείς τώρα εσύ αυτό κακό είναι άλλο θέμα...

Τώρα σχετικά με την ανοχή του forum νομίζω ότι είναι θέμα των διαχειριστών και όχι δικό σου.

Όσον αφορά επίσης το ότι την είπα έχω να πω απλά ότι απάντησα με το ανάλογο ύφος.Δεν είμουν εγώ αυτός που άρχισε να μιλάει για BMW ούτε αυτός που ξεκίνησε μια συζήτηση για το τι θα μπορούσε να γίνει .Συζήτηση που αδυνατώ να καταλάβω την χρησιμότητα της την παρούσα στιγμή.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά είναι ευκολότερο από όσο νομίζεις να μετρήσει κάποιος τα μηνύματα κάποιου άλλου. Κλικ πάνω στο όνομα, Στατιστικά>Εύρεση όλων των μηνυμάτων του χρήστη τάδε. Στην προκειμένη, "συνεισφορά" 17 μηνύματα, όλα στο ίδιο thread, δεν είναι κάτι δύσκολο να μετρηθεί. Από εκεί και πέρα, καλό θα είναι κατανοήσετε ότι στο φόρουμ αυτό οι ιδιώτες, είστε "φιλοξενούμενοι" (δεν είναι φόρουμ γενικού ενδιαφέροντος όπως π.χ. το insomnia.gr και διάφορα άλλα παρόμοια) και καλό θα είναι να μην κάνετε κατάχρηση αυτής της φιλοξενίας.

Link to comment
Share on other sites

καλό θα είναι κατανοήσετε ότι στο φόρουμ αυτό οι ιδιώτες, είστε "φιλοξενούμενοι"

 

Γιατί φιλοξενούμενοι, επαγγελματίες δεν είναι και αυτοί, όπως εμείς.?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

πηγα να τακτοποιησω ενα υπογειο που αποτελειται απο 2 δωματια ,wc,και 1 αποθηκη (την οποια δεν υπολογισα) στην πολεοδομια ,και μου ειπαν οτι πρεπει να συνυπολογισω και το κλιμακοστασιο και τον διαδρομο και την σκαλα που οδηγει στο υπογειο,τελικα τι ισχυει δηλωνουμε και το κλιμακοστασιο το οποιο δεν αλλαξε καποια χρηση κλιμακοστασιο ηταν και πριν?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.