Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πως πάτε από δουλειά;


maximos75

Recommended Posts

Πως θα μπορούσαν να αντιδράσουν δηλαδή;; Ελεύθερη αγορά σου λέει.. Έστω παράδειγμα, ελάχιστη αμοιβή 300; 1000 το προωθεί με 500 ευρώ έκπτωση. Παράνομος είναι; 200 ευρώ πάνω από την ελάχιστη (πρώην ελάχιστη) είναι... :shock:

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 222
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Στο εξωτερικό και νομίζω στην Αγγλία είναι παράνομο και αντιδεοντογικο να αναγράφεις τιμές στις υπηρεσίες σου.

Link to comment
Share on other sites

Ο κώδικας δεοντολογίας δεν εφαρμόσθηκε ποτέ και ούτε όταν οι μηχανικοί ήταν 10.000 και σούπερ 'κλειστό' επάγγελμα, θα εφαρμοσθεί τώρα;

Μα πόσο νέοι είσαστε; :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Εκείνο που εγώ ξέρω είναι ότι αν δεν ξεκινήσει η ελληνική οικονομία να παράγει προϊόντα προς εξαγωγή σε μεγάλο ποσοστό σε σχέση με το ΑΕΠ πχ αγροτικά προϊόντα , η ανάπτυξη βιομηχανίας , και με την σημαντική συνδρομή του τουρισμού , ανάπτυξη στην Ελλάδα θα αργήσουμε πάρα πολύ να δούμε , και αυτό δεν είναι εκφοβισμός ουτε μαυρίλα , ούτε καν απαισιοδοξία , είναι η σκληρή πραγματικότητα , ήδη πολλοί συνάδελφοι αναζητούν με αγωνιά δουλειά στο εξωτερικό , και φυσικά δεν είναι ούτε άχρηστοι ούτε κακομοίρηδες απλώς το μοντέλο ανάπτυξης εξίσωση που υιοθετήθηκε στην Ελλάδα φτηνά δανεικά + διορισμοί δημοσίου + κρατικές επιχορηγήσεις = κατανάλωση = αύξηση ΑΕΠ = ανάπτυξη χωλαίνει στην πρώτη σταθερά της εξίσωσης τα δανεικά που πλέον είναι δυσεύρετα έως ανύπαρχτα , άρα πρέπει εμείς εκ των εσω να βρούμε ένα τρόπο και να τα αντικαταστήσουμε πχ με παράγωγη = εξαγωγές που θα φέρει ζεστό χρήμα στην χώρα μας , φυσικά αυτό δεν γίνεται με παροχή υπηρεσιών αλλά με παραγωγικές επενδύσεις που θα φέρουν θέσεις εργασίας .

Link to comment
Share on other sites

Σημερα ξεκινησα σεμιναρια μελισσοκομιας, για χομπι φυσικα αλλα ποτε δε ξερεις .. η αποκεντρωση ερχεται πιο ευκολα αν εχεις μερικες γεωργικες ή κτηνοτροφικες δεξιοτητες ..Δουλεια εδω οπως παμε ουτε με το κυαλι. Θα τρωγομαστε μεταξυ μας και θα μοιραζουμε κουπονια για δωρεαν υπηρεσιες.

Link to comment
Share on other sites

 

 

Αντιγράφω από το .... τα σχετικά της προσφοράς με κουπόνι......

 

"Η πρώτη επίσκεψη πρέπει να γίνει όσο το δυνατόν γρηγορότερα.Η Τελική Ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών είναι 30/10/2012."

 

 

"Με την συνεργασία μας σας εγγυόμαστε την άμεση και υπεύθυνη τακτοποίηση του χώρου σας."

 

 

Για το πρώτο μη σχολιάσω.... απλώς το παρέθεσα...

 

Αυτό το δεύτερο ειδικά..... μου θυμίζει πιο πολύ διαφήμιση συνεργείου καθαρισμού κτιρίων παρά εργασία μηχανικού.....

Edited by Kapa
Link to comment
Share on other sites

Από το μητρώο του ΤΕΕ... "Αγρονόμος τοπογράφος μηχανικός" του ΑΠΘ... Είναι ο μόνος "σχετικός" που βρέθηκε.

 

Θα υπογράφει και ΔΔΤ ???

Link to comment
Share on other sites

θεωρώ μεγάλους ξεφτίλες τους συναδέλφους μου (ο θεός να τους κάνει συναδέλφους μου) που αναγράφουν το σκέτο μηχανικός και όχι το Αγρονόμος τοπογράφος στην πλήρη περιγραφή του γραφείου τους Και το κουπόνι είναι μεγάλη ξεφτίλα αλλά αυτό που πραγματικά με βγάζει από τα ρούχα μου είναι η μη αναγραφή της ειδικότητας γιατί έτσι υποβαθμίζουν την αξία των Αγρονόμων τοπογραφών μηχανικών στην παραγωγή , κάτι που προσπαθούμε να κτισουμε με ιδρώτα Αίσχος και πάλι αίσχος και ντροπή τους

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.