Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νεα έκδοση λογισμικού ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ


qwert

Recommended Posts

ενώ στον παλιό δεν είχα κανένα πρόβλημα στον καινούργιο δεν εγκαταστάται με τίποτα ενώ εγκατέστησα εύκολα ένα πρόγραμμα πού προτείνουν για αποσυμπίεση το 7-zip μην τυχόν και δεν είχε εγατεστημένο ο υπολογιστής κάποιο.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • Απαντήσεις 128
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

γειά σας. δεν έχω αγοράσει ακόμα το λογισμικό. μπορεί κάποιος να ανεβάσει το τεύχος της "βοήθειας" για τη χρήση του προγράμματος που παρέχεται από το πρόγραμμα, αν είαι δυνατόν σε μορφή pdf.? ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

δεν γίνεται αυτό που ζητάς, άλλωστε η αγορά του είναι αναπόφεκτη οπότε τι να δεις από την βοήθεια;

Link to comment
Share on other sites

βασικά συνάδελφε, καθυστερώ την αγορά του διότι τώρα βρίσκομαι σε στάδιο προετοιμασίας όποτε μέχρι να κάνω επιθεωρήσεις μπορεί να αλλάξει κάτι...αλλά αν δεν γίνεται τώτε θα το αγοράσω άμεσα.

Link to comment
Share on other sites

Αν θες να διαβάσεις τα αρχεία της βοήθειας, κατέβασε το πρόγραμμα από το σάϊτ του ΤΕΕ, κάνε εγκατάσταση, τα αρχεία έχουν την κατάληξη .chm και είναι μέσα στο φάκελλο εγκατάστασης.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

συνάδελφε, το έχω καταβάσει αλλά άφού κάνω extract τα αρχεία του φακέλου δεν έχει τίτποτα άλλο παρά μόνο το αρχείο της εγκατάστασης. δεν έχει κάτι άλλο. μήπως ήταν σε καμιά πιο παλιά έκδοση? πάντως στις εκδοσεις 9 και 8 δεν υπάρχει.

Link to comment
Share on other sites

Τρέξε το αρχείο εγκατάστασης. Μόλις τελειώσει τα αρχεία λογικά θα βρίσκονται εκεί που σου είπα. Από όσο θυμάμαι εγκατάσταση κάνεις και χωρίς του κωδικούς.

Link to comment
Share on other sites

Καλησπερα. Δεν εχω το αρχειο του ΤΕΕ και θελω να κανω μια ενεργειακη επιθεωρηση για μια εργασια. Υπαρχει περιπτωση να στειλω το xml αρχειο και καποιος να μου κανει print screen τα αποτελεσματα που βγαζει το ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ. Μονο μια παρουσιαση θελω να κανω . Δεν τα θελω σε κατι αλλο. Αν καποιος που εχει το προγραμμα επιθυμει να με βοηθησει ας μου στειλει ενα Pm

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Εκεί που λειτουργούσαν όλα ρολόι και με την καινούργια έκδοση.....ξαφνικά αρχίζει και μου ζητάει πάλι κωδικούς κάθε φορά που το ανοίγω...Εχει καταντήσει σπαστικό, :evil: :evil: να κάνω uninstall και ξανά install ή το ίδιο θα γίνει??

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.