Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γιατι το κτηριο σου ειναι  με ΧΑΑΠ?

ΥΓ. Εγω εχω να πω μονο οτι ο ξυλοτυπος πρεπει να εχει """ομοιμορφια"""" στα στοιχεια.

Πολλες διαφορετικες διατομες, διαφορετικες διαταξεις οπλισμου, διαφορετικα παχη πλακων, μπλεκουν το πραγμα χωρις λογο.

• Upvote 2
Δημοσιεύτηκε (edited)

την οπλιση terry αστην προς το παρον, θα την ομοιομορφισω στο τελος ει δυνατον.

η μορφολογια των υποστυλωματων, εχει λογο υπαρξης...βλεπε αρχιτεκτονικα. (το εχω σκισει στις εναλλακτικες επιλυσεις)

λυνω με q=1,5, οποτε εχω ΧΑΑΠ.

:smile:

κι εγω αυτης της φιλοσοφιας ειμαι, αλλα...

Edited by sundance
Δημοσιεύτηκε
η μορφολογια των υποστυλωματων, εχει λογο υπαρξης...βλεπε αρχιτεκτονικα

Τότε τροποποίησε τα αρχιτεκτονικά

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε (edited)

Τι να σου πω...
Πάντοτε στατικά και αρχιτεκτονικά τα δουλεύω ταυτόχρονα.
Α, και ποτέ δεν έχω κάνει στατικά για αρχιτέκτονα! Αποφεύγω τέτοιες κακοτοπιές...

Edited by Brasco
  • Upvote 2
Δημοσιεύτηκε

τελικα θα την αφαιρεσω και θα δημιουργησω μεταξυ κ10 και κ9 ή ανεστραμμενο δοκαρι ή ενισχυμενη ζωνη 

Sundance είναι δύο διαφοερετικές λύσεις καθώς η ΕΖ δεν θεωρείται στήριξη όπως αυτή του δοκαριού.

Δεν είναι το θέμα σου όμως αυτή η δοκός αλλά η ακριβώς από κάτω-αριστερά του στύλου Κ1.

Η λύση των 45/45 αντί για τις μορφής "Γ" σίγουρα είναι πιο "καθαρή" και πιο εύκολη κατασκευαστικά.

• 2 months later...
Δημοσιεύτηκε
  1. Διερεύνησε τον ρόλο της Δ9.2.

μπορεις να μου δωσεις μερικες κατευθυνσεις σε αυτο? η δοκοσειρα 3 και η δοκος 9.2 ειναι διαταξη εσχαρας και ετσι λογιζεται/αναλυεται και απο το προγραμμα.

Δημοσιεύτηκε

Ποια είναι στηρίζουσα και ποια στηριζομένη;

Ο μικρός οπλισμός ανοίγματος ενδεχομένως να δείχνει ότι η ανάλυση βγάζει την 9.2 στηρίζουσα.

Δημοσιεύτηκε

σωστη η παρατηρηση! πως θα ελεγξω μεσω του προγραμματος ποια θεωρει στηριζουσα? ξαναλεω οτι η επιλυση γινεται ως εσχάρα γραμμικών στοιχείων, που ειναι και το σωστο, οποτε η αναλυση υποδεικνυει και τον οπλισμο. εχει νοημα και μπορω να επεμβω ωστε να τροποποιησω την προσομοιωση της εσχαρας?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.