Jump to content
  • Revit - Μαθήματα BIM
emnikol

Πρόβλημα με το Software ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ

Recommended Posts

Μήπως έχει πατηθεί το κουμπί FLock στο πληκτρολόγιο και δεν λειτουργούν τα "F" συνολικά???.....

Ανοίγει η βοήθεια με το ποντίκι???.....

Edited by pggiotas

Share this post


Link to post
Share on other sites

Όχι... Σε άλλα προγράμματα που δοκίμασα, λειτουργεί...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Καλημέρα

 

Περίπου το ίδιο πρόβλημα έχω και γω στο ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ, εμένα ανοίγει το help και εμφανίζει αριστερά τις κατηγορίρες των οδηγιών αλλα όταν πατάω πάνω τους δεν εμφανίζει τις πληροφορίιες ...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κάντε κάνα καθάρισμα, επανεγκατάσταση και στην τελική ...format!!! Παλιά έκανα δυο φορές το χρόνο. Τελευταία είχα τρία συναπτά έτη να κάνω, έκανα αρχές της βδομάδας και έχουν στρώσει πολλά πράγματα.

Το ξέρω ότι είναι βαβούρα, αλλά είναι αποτελεσματικό φάρμακο.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Κάντε κάνα καθάρισμα, επανεγκατάσταση και στην τελική ...format!!!

 

Καθαρισμα και επανεγκατάσταση ναι να κανω, αλλα για το format, είναι για μένα όπως η ιδιαίτερη αγάπη που έχει ο διάολος για το λιβάνι :smile:

 

Πάω για επανεγκατάσταση

 

Ευσχαριστώ Πάνο

Share this post


Link to post
Share on other sites

Έχω ένα θέμα (πρόβλημα ?) με το ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ

 

Σε ΠΕΑ που εκδίδω και εφαρμόστηκε ο ΚΕΝΑΚ, κατω απο τα αδιαφανή στοιχεία δεν μου εμφανίζει τις θερμογέφυρες που πρέπει να περάσω...

 

Γιατί ?  Τι δεν κάνω καλά ?

 

ή κάτι δεν πάει καλά με το pc μου ?

 

Ξέρει κάποιος που του έχει τύχει αντίστοτιχη περίπτωση να με διαφωτήσει τι συμβαίνει ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Βάλε την χρονολογία έκδοσης της οικ. άδειας.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Μήπως έβαλες έτος έκδοσης άδειας πριν το 2010;

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ευχαριστώ συνάδελφοι

 

Όντως δεν είχα βάλει το έτος της άδειας

 

+1 στο καθένα σας

Edited by dib

Share this post


Link to post
Share on other sites

συγνώμη που επαναφέρω το θέμα, αλλά φεύγω αύριο πρωί "διακοπές" και καίγομαι να πάρω laptop μαζί 

έχω windows 7 32bit, και όταν το εγκαθιστώ μου βγάζει το μήνυμα:

"πρέπει να εκτελέσετε το πρόγραμμα σαν διαχειριστής"

το laptop έχει μόνο ένα account (admin φυσικά)

και το setup και το TEE KENAK τα τρέχω σαν διαχειριστής (κάνω δεξί κλικ και το τσεκάρω)

όταν βάζω τους κωδικούς, μου εμφανίζει το σφάλμα, αλλά τρέχει κανονικά 

όταν το κλείνω και πάω να το ξανανοίξω, ξαναζητάει κωδικούς 

όταν τους βάζω κάνει shut down μόνο του

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.