Μετάβαση στο περιεχόμενο

TEE - ηλεκτρονική εφαρμογή υποβολής.


Recommended Posts

Οτι ειναι ανω της επιφανειας του εδαφους θετω εγω

Οχι πως εχει και ιδιαιτερη σημασια βεβαιως βεβαιως...

Link to comment
Share on other sites

Μια ερωτηση σχετικα με το ποσοστο υπερβασης δομησης.. Ανεξαρτητη υπογεια αποθηκη που εχει μετατραπει σε κατοικια.. Το ποσοστο υπερβασης δομησης παει επι του συνολου του οικοπεδου, ή επι των χιλιοστων που αναλογουν στην αποθηκη???

Link to comment
Share on other sites

Έχει κάνει κάποιος συνάδελφος κάποια διαδικασία για επιστροφή χρημάτων μετά από επανυπολογισμό προστίμου?

Link to comment
Share on other sites

paolo

σύμφωνα με τις "οδηγίες" του συστήματος ΤΕΕ

δεν έχεις κανένα πρόβλημα αν πλήρωσες το παράβολο και από εκεί και πέρα δεν έκανες καμία ενέργεια στη δήλωση αυτή (έμεινε δηλαδή η δήλωση σου, σε πλήρη ακινησία)

 

Δηλαδή μπορεί να έρθει ο Γενάρης του 13 και να μην πληρώσει δόση ή εφάπαξ;

Link to comment
Share on other sites

Faethon

δεν αναφέρομαι σε Γεννάρη φίλε

Αλλά επειδή και εγώ έχω παρόμοιες δηλώσεις (στις οποίες πλήρωσα μόνο το παράβολο εδώ και 2 και άλλες εδώ και 1.5 μήνα)

και εξαρχής τρόμαξα (θεωρώντας ότι αμάν.. την πάτησα..τι έκανα ο μαλ...) και το έψαξα και είδα σε μία δήλωση που σήμερα έκανα ότι το σύστημα μου λέει σε εφ' άπαξ πληρωμή ότι "πρέπει να πληρώσω μέχρι 5-10-12" (το γράφει αυτό-εκεί στο σημείο των πληρωμών) το ανέφερα στο συνάδελφο (με πρόθεση να τον εφησυχάσω)

Link to comment
Share on other sites

Ναι.. αν δεν "αποδεχτεις" την πληρωμη του παραβολου δεν εχεις ουσιαστικα ολοκληρωσει την α' φαση.. Και μπορει αυτο να γινει μεχρι την ημ/νια ληξης της α' φασης με την προυποθεση οτι το παραβολο πληρωθηκε στην ωρα του (που και αυτο το συζηταμε)..

 

Με αλλα λογια, τα χρηματα στην ωρα τους, οι λοιπες εργασιες μεχρι την ληξη προθεσμιας της ολοκληρωσης της α' ή β' φασης...

 

Εγω σημερα ειδα το εξης σχετικο..

Ειχαμε προθεσμια 2/9/2012 για εφαπαξ καταβολη..

Η καταβολη εγινε 3/9/2012 ( μου το εμφανισε σημερα στο συστημα).. Και εγινε αποδεκτο.. Το μονο που φοβαμαι ειναι οτι οταν 8α παω να ολοκληρωσω την β' φαση θα μου βγαλει υπολοιπο την εκπτωση λογω εκπροθεσμης καταβολης.. Απο τη μια θα το χαρω γιατι τον ΜΑΚΑΚΑ του το ειπα 2!!!! φορες μεσα στην προηγουμενη βδομαδα να παει να πληρωσει.. Απο την αλλη ομως ειναι κριμα γιατι εχει σκοπο να κανει καποιες δουλιτσες και η ελπτωση των 2000 ευρω θα του/μου λειψει.....

 

Καμια αποψη επ'αυτου???

Edited by pk10gr
Link to comment
Share on other sites

ΚΑΝΑ, οκ αλλά μέχρι πότε μπορεί, έχει δικαίωμα, κάποιος να πάει σε οριστική υποβολή; Μπορεί να πάει τον Ιανουάριο του 13 ας πούμε; Ή υπάρχει καταληκτική ημερομηνία;

 

υ.γ. Όπως καταλαβαίνεις έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα και την ψάχνω διότι είναι μερικοί πελάτες που πραγματικά έχουν πρόβλημα και θέλουν να το τραβήξουν όσο μπορούν...

Edited by Faethon11
Link to comment
Share on other sites

Αν εχουν πληρωσει το παραβολο στην ωρα τους τοτε θεωρητικα ειναι οκ.. Ο χρονος μετραει απ΄οταν τους το περασεις εσυ ενημερωνοντας το συστημα για την πληρωμη του παραβολου.. Αλλα απο τη στιγμη που θα το κανεις αυτο, τρεχουν οι ημερ/νιες ειτε για εφαπαξ ειτε για δοσεις, ασχετα με το ποτε θα ολοκληρωσεις εσυ, αυριο, μεθαυριο η τον δεκεμβριο..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.