Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αμοιβές


Recommended Posts

Πάντως μού προτείνεις να κάνω δεύτερη με τα ίδια στοιχεια πού να φαίνεται και η αμοιβη γιατι το υπέκα για να εκδώσω το πιστοποιητικο ενεργ.αποδ θέλει Α/Α πρωτοκολ και Α/Α έργου από την εντολή πληρωμής καθώς και την αμοιβή οπότε δεν γίνεται να βάλω αυτήν που έχει σκέτα τίς κρατήσεις. Θελω λοιπον καινουργια πού θα έχει πάλι κρατήσεις.?

Λέω να το πληρώσω δύο φορές καθώς είναι λίγα 4Ε ώστε να μην έχω εκκρεμότητα.

Πάντως ποιά θα μπορούσε να ήταν κάποια επίπτωση?

πώς δεν θα την ξαναπατήσω?

Link to comment
Share on other sites

δεν πειράζει που στο σύστημα θα φαίνεται ότι δεν πήρα αμοιβη?

άμα την γειώσω δεν θα μείνει εκκρεμμότητα αφού οριστικη εντολή θα μείνει απλήρωτη¨?

μήπως να εκδώσω καινουργια , να πλήρώσω και την λάθος που έχει μόνο τίς κρατήσεις και να τούς στείλω μήνυμα (έκει πού λέει για διευκρινήσεις στίς αμοιβές )ότι έκανα αυτήν την πατάτα και ξανατύπωσα?

πώς βάζω την αμοιβη και τον ΦΠΑ χειροκίνητα? σε ποιό σημείο?

Link to comment
Share on other sites

Διέγραψέ τη ,την λαθος εντολή από το μυαλό σου.Αν θες να το προχωρήσεις ζήτα από το ΤΕΕ να τη διαγράψει.Πάντως ΜΗΝ πληρώσεις τίποτα 2 φορές δεν έχει λογική.Απλές δηλώσεις είναι που μπορεί να τις πραγματοποιήσεις ή να τις ξεχάσεις εντελώς Δεν υπάρχουν κυρώσεις γιατί δεν έκανες τίποτα ακόμα.Σκέψου ότι μπορεί ο πελάτης ανά πάσα στιγμή να μετανοιώσει και να μη θέλει να το προχωρήσεις.ΞΕΧΝΑ τη.

Link to comment
Share on other sites

εντάξει ευχαριστώ. Τώρα μπορεί να στείλω να τούς ενημερώσω ότι εκτύπωσα άλλη.

Πού βάζω χειροκίνητα την αμοιβή και το ΦΠΑ?

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα σε όλους

 

Σε βιομηχανική μονάδα που βρίσκεται εντός Βιομηχανικης Ζώνης υπάρχουν βιομηχανικά κτίρια (μεταλλικά), κτίριο γραφείων με υπόγειο (σκυρόδεμα), υπαίθριος στεγασμένος χώρος στάθμευσης (μεταλλικό υπόστεγο). Το πρόστιμο για τις αυθαιρεσίες στα ΜΗ βιομηχανικά κτιρια (γραφεία, υπόστεγο) πιστεύω ότι θα υπολογιστεί ώς τουρισμός, βιομηχανία (περίπτωση γ). Ο υπολογισμός των αμοιβών για την αποτύπωση αρχιτεκτονικών, στατικών και για τον έλεγχο στατικής επάρκειας θα υπολογιστεί στο σύστημα του Τ.Ε.Ε. θεωρώντας όλα τα κτίρια ως "Βιομηχανικά - Βιοτεχνικά κτίρια" ή χαρακτηρίζοντας τον κάθε χώρο ξεχωριστά ως Γραφεία, Υπόστεγα, Υπόγειο, Ημιϋπαίθριος κλπ ?

 

Γνωρίζει κάποιος συνάδερφος την αμοιβή μηχανικού που απαιτείται για την τεχνική έκθεση που απαιτείται από ηλεκτρολόγο σχετικά με τον έλεγχο γειώσεων και των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων ?

Link to comment
Share on other sites

τελικά πέρασα στο σύστημα άλλη(δεν την τύπωσα ακόμα) και έβαλα χειροκίνητα στην ομάδα έργου την αμοιβη και το ΦΠΑ, ενω δεν πείραξα τ'ιποτα στους Χώρους εκει που λέει προυπολογισμός το άφησα =0.

Εκανα καλά ή λάθος?

Πώς συνεχίζω?

 

κανείς?

 

μπορεί κάποιος να μου απαντήσει αν στο 1868 έκανα σωστά και πως προχωρω (είναι επιθεώρηση) να τυπώσω πα΄λι κατευθείαν οριστική?

Edited by myri
Link to comment
Share on other sites

Αν το έργο σου πληρεί όλες τις προϋποθέσεις, κάνεις υποβολή, κάνε προσωρινή για να είσαι σίγουρος. Μετά πας στο πεδίο "αναφορές". Εκεί πατάς το σταυρουδάκι όπως παλιά και στο πεδίο ομάδα έργου σου εκδίδει εντολή πληρωμής και θα τα έχει όλα τα στοιχεία. Επίσης δε θα έχεις ποτέ πρόβλημα αν δεν πληρωθεί μια εντολή πληρωμής γιατί από το τεε έχουν παραδεχτεί ότι είναι σφάλμα του συστήματος - από κατασκευής του- να μην μπορεί να σβηστεί κάποιο έργο που έχεις υποβάλει. Απλά μπορείς να διορθώσεις το παλιό έργο αν είναι σε κατάσταση προσωρινής υποβολής. Αν κατάλαβα τι ρωτάς ακριβώς.. :)

Link to comment
Share on other sites

Αυτά ακριβώς ρωτώ . Για να είμαι σιγουρος μην κάνω πα΄λι λάθος μπορώ να κάνω ενδιάμεση ,να πατήσω το σταυρουδάκι μετα στην ομάδα έργου να τυπώσω την εντολή και αφου δω ότι είναι καλά πώς συνεχίζω ? κάνω οριστική και παω με αυτη και πληρώνω και δεν πειράζει που είχα κάνει και ενδιάμεση?

Edited by katrmp
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.