Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περί αυθαιρέτων και ΓΟΚ: Ν.4014 - Ρύθμιση Αυθαιρέτων


theomina

Recommended Posts

ΠΑΙΔΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ TOPIC ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΝΕΟ TOPIC ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΘΑ ΤΗ ΘΕΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΘΑ ΤΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ.

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΗ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΤΟΙΜΟ ΣΤΟ ΦΑΚΕΛΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ 2ΗΣ ΦΑΣΗΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΖΗΤΗΘΕΙ? ΕΓΩ Π.Χ. ΕΧΩ ΣΧΕΔΙΑ ΟΨΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ, ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΛΥΨΗΣ, ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΥΘΑΙΡΕΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ, ΑΔΕΙΑ, ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΚΟ. ΥΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ?

 

 

Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Εdit-Επεξεργασία" και διορθώστε. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής!

Ευχαριστώ, Manolis gon

Edited by Manolis gon
Link to comment
Share on other sites

...

...

ΥΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ?

 

Να μη γράφεις με κεφαλαία, είναι σαν να φωνάζεις και δες εδώ τι Απαιτούμενα έγγραφα και σχέδια για Ν. 4014/2011 χρειάζεσαι.

 

http://www.michaniko...__fromsearch__1

Link to comment
Share on other sites

Παρακαλώ τους mods να διαγραψουν τα μηνύματα 99 & 100 διότι το ερώτημα συζητείται σε άλλο ποστ. Ευχαριστώ

πες μας ρε μάστορα σε ποιο τουλάχιστον .. να πάμε κι εμείς..

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλησπέρα, αν μπορει να βοηθήσει κάποιος, επειδή δεν μπορώ να βγάλω άκρη και οι αποψεις δυο υποψηφιων μηχανικων που ρωτησα για να αναλαβουν την τακτοποίηση είναι αντίθετες. Έχω αγροτεμάχιο εκτός σχεδίου 2500 τμ μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο το όποιο είχε παλιά οικία και είχα βγάλει άδεια μικρής κλίμακας «αντικατάστασης στέγης». Έχω αυθαίρετα κτίσματα 230τμ Εάν βάλω ότι έχω άδεια τι συμπληρώνουμε στους συντελεστές? Επειδη η μια αποψη ειναι οτι: " βαζουμε οτι εχει αδεια και δεν βαζουμε τιποτα στους συντελεστες" και η αλλη οτι "αν βαλουμε οτι εχει αδεια θα πρεπει να βαλουμε τους μεγιστους συντελεστες και θα παει τρελο νουμερο η τακτοποιηση οποτε επειδη δεν συμφερει, να μην αναφερουμε την αδεια και να παμε με το "χωρις αδεια".

Link to comment
Share on other sites

Μα δεν έχετε άδεια!

Η άδεια μικρής κλίμακας που βγάλατε (για την ακρίβεια: έγκριση εργασιών μικρής κλίμακας) για το παλιό κτίσμα (προϋφιστάμενο του 1955 φαντάζομαι...) δεν αποτελεί άδεια οικοδομής. Τα 230τμ τα κτίσατε χωρίς άδεια, καθαρά και ξάστερα.

Άρα δηλώνετε τα πάντα χωρίς άδεια. Τα άλλα είναι επικίνδυνα και καταχρηστικά "μαγειρέματα". (Π.χ. είχα κάποιον με άδεια περίφραξης που έφτιαξε σπίτι. Αυτό δεν νοείται ως οικοδομή "με άδεια"...)

Link to comment
Share on other sites

και αν σου απαντήσω φίλε/η

 

ότι και οι δύο γνώμες είναι σωστές τι θα μου πείς;

 

τρελό

 

έ όχι, δεν είναι έτσι

δυστυχώς ο νόμος είναι τρελός

 

(όσο και αν σου φαίνεται παράξενο)

Link to comment
Share on other sites

Για να βγάλει την μικρής κλίμακας μάλλον απαιτήθηκε βεβαίωση νομίμου περιγράμματος.

Αυτό μήπως μπορεί να θεωρηθεί ως άδεια;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.