Jump to content

Τι ομάδα είμαστε;  

1,168 members have voted

1. 1. Τι ομάδα είμαστε;

Recommended Posts

Posted
(καλά φέτος, η απονομή της κούπας θα γίνει τον ... Δεκέμβριο. Μετά θα παίζουμε 6 μήνες φιλικά). 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

Ποιας κούπας.........του καφέ????? :P

Posted

Κοίταξε, με τόσες που έχουμε, συν τη φετινή, δύο σερβίτσια τα βγάζουμε άνετα...χωρίς να χρειαστεί να γυαλίσουμε παλιά "ασημικά".

Posted
...χωρίς να χρειαστεί να γυαλίσουμε παλιά "ασημικά".

Μάλλον θα χρειαστεί να γυαλίσετε τα παλιά γιατί τα καινούρια πλέον τελείωσαν!!! :mrgreen:

Posted

Ηλία μην ασχολείσαι φίλε μου.

Άστους .........μια ζωή με πλάτες άλλων και αβάντες έφτιαχναν το παλαιοπωλείο τους με ασημικά ..........

:lol: :lol: :lol:

Προσέχτε μόνο μην μας ξεφτιλίσετε με τους τούρκους..........ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΩ !!

Posted

παντως τα πραγματα φετος ειναι πιο τραγικα απο περυσι.

ε ρε Greek football.

λιγη δοση την κυριακη και εχεις διαθεση για ολη την εβδομαδα.

Posted
Ηλία μην ασχολείσαι φίλε μου.

Άστους .........μια ζωή με πλάτες άλλων και αβάντες έφτιαχναν το παλαιοπωλείο τους με ασημικά ..........

Theo εγώ τους αφήνω, αυτοί έρχονται και με βρίσκουν........... μ΄αυτά που λένε :lol:

Προσέχτε μόνο μην μας ξεφτιλίσετε με τους τούρκους..........ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΓΧΩΡΩ !!

Γιατί ρε Theo έκαναν ποτέ περήφανους τους Έλληνες με τα "ανδραγαθήματά" τους στην Ευρώπη και τρέφεις τώρα ελπίδες μπας και γλιτώσεις σαν Έλληνας το ντρόπιασμα???? :P

• 2 weeks later...
Posted

Κουτσιανικούλης ή αλλιως ο έλληνας Μέσι

Μην απογοητεύεστε, ο ΠΑΟ είναι μεγάλη ομάδα ακολουθούν συγκινήσεις από Ρεκόμπα, Αλμέιδα και για το τέλος το καλύτερο Ντιογκο

Posted

δειτε καλυτερα μπασκετ ρε παιδια.

η κοροιδια ειναι πολυ λιγοτερη.σοβαρα.

χωρις παρεξηγηση

Posted
Κουτσιανικούλης ή αλλιως ο έλληνας Μέσι

Μην απογοητεύεστε, ο ΠΑΟ είναι μεγάλη ομάδα ακολουθούν συγκινήσεις από Ρεκόμπα, Αλμέιδα και για το τέλος το καλύτερο Ντιογκο

Τα χθεσινά σας χάλια τα είδες?

Υπομονηηηηηηηηηηη, δυο εβδομάδες είναι και.................θα παρακαλούσατε να είναι περισσότερες εξ΄αιτίας αυτού που θα πάθετε!!!

Με πιάνεις φίλε mantzaras έτσι???

Με ποιον θα μας κοντράρεις με τον Τάσο Πάντο???

Μήπως με Ντομί.........????

Α ρε Σαλπιγκίδη κάντους άλογα!!!! :P :P :P

Υ.Γ. Theo που είσαι? Δε λέω έχουμε μεγάλο χάλι αλλά δε ξενερώνουμε ποτέ έτσι δεν είναι?!!! :wink: :wink: :wink:

Posted

άσε .....έχω φρικάρει.......

θα πάω στο νιόνιο το ΣΚ για βρίσιμο !!