ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2012 "Μπουρδολογίας" το ανάγνωσμα..... Ανακοινώσεις να περιμένουμε κάπου κοντά στα Χριστούγεννα, αν έχουμε πάρει τη μεγάλη δόση, αν όχι, .....μια από τα ίδια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaras Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 13 , 2012 'Αλλωστε το άρθρο της εφημερίδας γράφει ...ότι εξετάζεται η εξαίρεση των κατοικιών απο την πιστοποίηση της στατικής τους επάρκειας,αφού είναι τα μοναδικά κτίρια όπου αυτή δεν απαιτείται!!!! (πως τα γράφουν οι άτιμοι!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
maximos75 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2012 Συνάδελφοι μετατροπή εξώστη σε δωμάτιο και δημιουργίας ενός μικρού WC (1Χ1) εν προβόλω, υπάγεται λογικά σε κατηγορία δομικής τρωτότητας 1 σύμφωνα με τα δεδομένα του ΤΕΕ ή είναι στην ευχέρεια μας να πάμε και σε κατηγορία 2 ? Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaras Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Υπάρχει κανένα νέο για την ενημέρωση που θα γινόταν σχετικα με το Δελτίο δομικής Τρωτότητας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
architect_duth Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2012 Μπα... το ΤΕΕ απεργεί σύσσωμο για όσο διάστημα θα είναι κλειστό και το σύστημα αμοιβών, αυθαιρέτων κτλ, και εννοείται ότι σε αυτό το διάστημα απεργίας, όσοι δουλεύουν στο ΤΕΕ, ΔΕΝ θα πληρωθούν το μισθό τους!!! ΥΓ: Επόμενο ανέκδοτο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
agiannis78 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2012 Δελτίο, ποιο δελτίο? Αυτό του ΟΑΣΠ? Μήπως εκείνο της πρότασης του ΣΠΜΕ? Ή εννοείτε εκείνο του σχεδίου Τεχνικής Οδηγίας του ΤΕΕ? Ακόμα τίποτα δεν είναι επίσημο και ίσως και να μην υπάρξει τελικά. 'Εχουμε και πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθούμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalis2010 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 , 2012 Καλησπέρα συνάδελφοι...Πρόκειται για κατάστημα, το οποίο έγινε στην θέση κλειστού ισογείου παρκιγκ..Το ερώτημα μου είναι 1)Σε ποια κατηγορία ΔΕΔΟΤΑ ανήκει? Στην κατηγορία 1 ή στην κατηγορία 2 (για την συμπλήρωση του ανάλογου κεφαλαίου). Έχω μπλεχτεί με τις κατηγορίες, γιατί δεν διευκρινίζεται ευκρινώς.. Ευχαριστώ για τα φώτα σας... Link to comment Share on other sites More sharing options...
agiannis78 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2012 Διάβασε τη Λεμπέση. Δεν υπάρχει τίποτα επίσημο ακόμα. Αυτές οι κατηγορίες είναι μόνο σχέδια επί χάρτου του ΤΕΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalis2010 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 (edited) Συνάδελφε η εκτίμηση σου ποια είναι για την δικη μου περιπτωση έστω και στις προτασεις που αναφερει το ΤΕΕ ? Και κατι αλλο, αν μπορείς να μου πεις..Επειδή ο πελάτης μου έχει ξοφλήσει ήδη με εφάπαξ καταβολή, εγώ έχω κάποια καταληκτική ημερομηνία που θα πρέπει να κάνω οριστική υποβολή για να στείλω, σχέδια, ΔΕΔΟΤΑ, ΚΛΠ...Γι αυτό αγχώνομαι με το ΔΕΔΟΤΑ.. Σε ευχαριστώ προκαταβολικά Edited Δεκέμβριος 6 , 2012 by Manolis gon Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 6 , 2012 Οριστική υποβολή κάνεις όποτε θέλεις (αν έχει εξοφληθεί το πρόστιμο). Σχέδια κ.λπ. έως 30.6.2013 (μέχρι νεωτέρας). Τότε και το ΔΕΔΟΤΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα