ipoV Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 17 , 2013 Να ρωτήσω κάτι : όταν κάνουμε χρήση της ΥΔ του ιδιοκτήτη για την ημερομηνία ολοκλήρωσης της αυθαίρετης κατασκευής, ετοιμάζουμε μια ξεχωριστή ΥΔ, ή εννοείται η ΥΔ ιδιοκτήτη (εις διπλούν) στην οποία ο ιδιοκτήτης δηλώνει διάφορα πράγματα, μεταξύ των οποίων και την ημερομηνία ολοκλήρωσης της αυθαίρετης κατασκευής? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Αρκεί αυτή, δεν χρειάζεται διαφορετική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ipoV Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
efkou Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Συγγνώμη αν επαναλαμβάνω πιθανά θέμα που έχει συζητηθεί, αλλά τώρα πρωτο-ανεβάζω κάποια αρχεία στο σύστημα και έχω κολλήσει λίγο... Τον αναλυτικό προϋπολογισμό που τον ανεβάζουμε; Mαζί με την Τεχνική έκθεση; δε μου εμφανίζει ξεχωριστό πεδίο.... Και με τα αρχεία της άδειας (στέλεχος και σχέδια) τι κάνουμε; τα κάνουμε εννιαίο pdf ή μπορούμε να τα ανεβάσουμε ως ξεχωριστά αρχεία; Link to comment Share on other sites More sharing options...
yian Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Αναλυτικός προυπολογισμός στην Τ.Ε. ως παράρτημα αυτής και άδεια - σχέδια ως ξεχωριστα pdf αρχεία στα αντίστοιχα (και διακριτά) πεδία του συστήματος. Αυτό τον τρόπο ακολουθώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzeno Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 (edited) Για οσους θυμουνται τις παλιες "καλες" εποχες των πολεοδομιων, ενα εχω να δηλωσω:Θα πεσει πολυ "εφημεριδα" στο συστημα του ΤΕΕ αυτες τις μερες!!!!!!!Απλα, πλεον θα ειναι σκαναρισμενη!Ο,τι ναναι για να ξεκλικαρουνε τα προαπαιτουμενα! Edited Σεπτέμβριος 18 , 2013 by tzeno Link to comment Share on other sites More sharing options...
efkou Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Αναλυτικός προυπολογισμός στην Τ.Ε. ως παράρτημα αυτής και άδεια - σχέδια ως ξεχωριστα pdf αρχεία στα αντίστοιχα (και διακριτά) πεδία του συστήματος. Αυτό τον τρόπο ακολουθώ.. Για τον αναλυτικό είναι σαφές. Στο πεδίο "Υπάρχουσα Οικοδομική Άδεια (στέλεχος, απόσπασμα ρυμοτομικού, τοπογραφικό αδείας κλπ) " μπορείς να ανεβάσεις παραπάνω από ένα αρχείο; πως; (sorry για την ασχετοσύνη) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mkara Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 (edited) στο αρθρο 24 παρ.2β γραφει ο 4014: "Η δήλωση συνοδεύεται από την τελευταία δήλωση του εντύπου Ε9, στην οποία αναφέρεται το ακίνητο, όπου βρίσκεται η αυθαίρετη κατασκευή ή χρήση" πελατης μου το 2005 δηλωσε στο Ε9 του, το ακινητο στο οποιο υπαρχει η αυθαιρεσια.. το 2009 και το 2010 δεν το ανεφερε καθολου στο Ε9 του, παρα το γεγονος οτι δεν αλλαξε ο ιδιοκτητης του.. ΕΓΩ ο καημενος, τι Ε9 αναρτω;;;; τι προβλημα μπορει να εχει αυτος; Edited Σεπτέμβριος 18 , 2013 by mkara Link to comment Share on other sites More sharing options...
trotskaros Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Συνάδελφε είναι σαφές ότι αναρτάς το Ε9 του 2005. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Largy Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2013 τελευταία δήλωση του εντύπου Ε9, στην οποία αναφέρεται το ακίνητο, του 2005 λοιπον Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα