yannisk72 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 xaxaxax Απίφτετο...... (έτσι μου λέει ο γιός μου)..... Της έκανες το χατίρι βρε αχαΐρευτε???? (χωρίς παρεξήγηση, έτσι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Ε εψαξα ο αμοιρος... εις ματην.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannisk72 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 χαχαα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakos_lykos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2013 Μα για αυτό ρωτώ εγώ από την αρχή…. Το ΥΠΕΚΑ που τα λέει αυτά σήμερα? ΟΕΟ Συνάδελφε , τι ψάχνεις τώρα ............ Αφού εξασκούνται στο ψάρεμα στο ΥΠΕΚΑ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 Προβλέπεται ότι, θα κάνουν μια ακόμα ...."τρύπα στο νερό!!! Να μου το θυμηθείτε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Paul_Mix Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 Για να δουμε ο νεος νομος για τα αυθαιρετα θα βγει πριν απο τις εκλογες? να μην αγχωνομαστε τωρα τσαμπα και αλλαξουν τα δεδομενα μετα τις εκλογες, οπως μπορει να αλλαξουν και παλι τον τροπο εκδοσης οικοδομικων αδειων...εεε συγγωμη, αδειων δομησης ηθελα να πω Link to comment Share on other sites More sharing options...
kioanni Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2013 Εάν για κάθε ΦΕΚ και εγκύκλιο που διαβάζαμε, παίρναμε 1 ευρώ, αυτή τη στιγμή θα δουλεύαμε από χόμπυ!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Ο 4014 ήρθε για να ..μείνει! Θα μείνει για πολλάάάάάά χρόνια ακόμα..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
a_KIR_a Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Ο 4014 ήρθε για να ..μείνει! Θα μείνει για πολλάάάάάά χρόνια ακόμα..... ΣΣΣοουυυυττττ ! Μεταξύ μας ολα αυτά Ναι εντάξει , αλλά μην τους δώσεςις να καταλάβουν ότι καταλάβαμε οτι δεν θα αλλάξε τίποται και πόσο ακόμα να μην κατλάβουν οτι καταλάβαμε οτι έχουν καταλάβει οτι καταλάβανε γιατι στο τέλος θα φάμε και εμεί καμια επιστράτευση και τρεχάτε ποδαράκια μου . (με δυνατή φωνη ) Εγώ πιστεύω οτι θα έρθει καινουριος νόμος απο πληροφοίες που έχω θα είναι ο Ν 4014 / 2013 ... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2013 Βεβαίως και παίζει και το σενάριο της επιστράτευσης των "ιδιοκτητών ακινήτων με αυθαιρεσίες"...... Κάποιος ..."φωστήρας" από τους τόσους πολλούς που έχουν δίπλα τους, μπορεί να το σκεφτεί κι αυτό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα