Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Μεζονέτα καλή, φαίνεται να τα έχουν, αλλά μόλις είδα την κόρη κατάλαβα γιατί ακόμη μένει μαζί τους.. :mrgreen:  :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 4,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα,

 

έχω παρατηρήσει πως στις 2 τελευταίες εγκρίσεις, δεν υπάρχουν πολλές από θεσσαλία, για την ακρίβεια, είναι απειροελάχιστες. Έχει ακούσει κάποιος κάτι για την Θεσσαλία. Μήπως τελειώσανε τα κονδύλια? Αν υπάρχει καποια πληροφορία, θα μας βοηθούσε καθώς πρέπει να ενημερώσουμε τους πελάτες μας αν υπάρχει πρόβλημα.

Link to comment
Share on other sites

συναδελφε παρε ενα τηλεφωνο στο εξοικονομω στο 2106241840 και ρωτα για την περιφερεια σου. κατα πασα πιθανοτητα υπαρχουν χρηματα και ετσι βγαινουν αποφασεις μονο για αττικη , κεντρικη και δυτικη μακεδονια που ειχαν παγωσει πιο παλια.

Link to comment
Share on other sites

Με εκπληξη μου διαπιστωνω πως υπαρχουν ακομα αιτησεις απο Νομο Θεσσαλονικης που γινονται δεκτες...!

Τελικα το προγραμμα τρεχει ακομα?

Υπαρχουν διαθεσιμα κονδυλια?

Τι γινεται? Ξερει κανενας?

Link to comment
Share on other sites

Ερώτηση. Γνωρίζουμε αν μπορώ στο πρόγραμμα να εντάξω μόνο αντικατάσταση παντζουριών χωρίς να έχουν αλλάξει τα αντίστοιχα κουφώματα; Παίζει ρόλο;

 

Και επίσης γενικότερα, τα παντζούρια πρέπει να έχουν κάποια πιστοποίηση;

Link to comment
Share on other sites

Απο μονα τους τα πατζουρια δε παιζει να σε αλλαξουν κατηγορια ή να εχεις 30% μειωση καταναλωσης οπως οριζει το προγραμμα.

 

Αν συνδυαζονται με αλλες επεμβασεις βεβαιως και μπορεις να τα αλλαξεις...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  1. Nαι μπορείς.

CE ίσως να έχουν (δεν νομίζω). Άλλη πιστοποίηση για ποιό πράγμα? (ούτε U μπαίνει πουθενά, ούτε σκίαση, ούτε κάτι άλλο)

Edited by antloukidis
Link to comment
Share on other sites

Δηλαδή αν με μία επέμβαση πχ αντλία, πιάσω την κατηγορία ή το 30%, μετά μπορώ να πάω να αλλάξω 2 παράθυρα πχ έτσι γιατί το καλύπτει το πρόγραμμα? Η ότι άλλο, μέχρι 15.000 με ΦΠΑ?

Link to comment
Share on other sites

Φυσικά μιλάμε για συνδυασμό με άλλες παρεμβάσεις. Ο λόγος που ρωτάω είναι ο εξής. Σε μία αίτηση ο ιδιοκτήτης ήθελε να βάλει αντλία θερμότητας να βάλει θερμοπρόσοψη και να βάλει και 2 σήτες σε κάποια κουφώματα. Είχα επικοινωνήσει με το ΕΤΕΑΝ για να ρωτήσω επειδή δεν το γνώριζα και η υπάλληλος που μίλησα μου είπε ότι το πρόγραμμα καλύπτει κανονικά και τις σήτες και μπορούν να μπουν ως σύστημα σκίασης. Σε αυτήν την κατηγορία παρεμβάσεων. 

 

Ωστόσο σήμερα το μεσημέρι έμαθα από την τράπεζα πώς σε πρώτη φάση κόψαν τις σήτες. Μάλιστα η υπάλληλος πρότεινε αν μπορούμε να τις περάσουμε με κάποιο άλλο τρόπο και έτσι σκέφτηκα αν θα μπορούσαμε να το περάσουμε ως 2 παντζούρια αντί για 2 σήτες. Για αυτό ρωτάω. Ξέρω πώς δεν είναι ότι πιο τίμιο, αλλά νομίζω ότι είναι εξίσου τίμιο με το να σου λένε ότι οι σήτες περνάνε και μετά να έρχονται να σου λένε ότι δεν περνάνε...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.