Μετάβαση στο περιεχόμενο

πρακτική άσκηση ΤΕΙ


Mr_X

Recommended Posts

  • 1 year later...

Καλησπέρα παιδιά, μετά από δύο μήνες τρελής αναζήτησης κατάφερα να βρω 2 θέσεις για πρακτική, η πρώτη είναι σε τεχνικό γραφείο και η δεύτερη είναι σε έναν πινακά. Στο τεχνικό γραφείο την περισσότερη ώρα θα σηκώνω τηλέφωνα... και όταν θα πάει ο μηχανικός για κάποια μελέτη αυτοψία ή τπτ άλλο θα είμαι μαζί του. Ενώ στον πινακά θα φτιάνω βιομηχανικούς πίνακες. Τα λεφτά είναι τα ίδια.

Που μου προτείνετε να πάω; Εγώ θα ήθελα να βρω κάπου που να συμμετέχω και στο σχεδιαστικό κομμάτι αλλά και στο τεχνικό.

Άλλα περισσότερο χρόνο για ψάξιμο δεν έχω...

Τι μου προτείνετε, σε ποια από τις δύο θέσεις θα ήταν καλύτερα να πάω;

Link to comment
Share on other sites

Στον πινακα, μην το σκεφτεσαι καν :smile:

 

Θα σου μεινει κ κατι σαν γνωση απο την πρακτικη

Edited by george_RES
Link to comment
Share on other sites

Όταν πάρω το πτυχίο έχω σκοπό να πάω εξωτερικό.

Τι θα ήταν καλύτερο να έχω σαν προυπηρεσία;

 

Στο τεχνικό γραφείο παίρνουν και φωτοβολταικά.

Edited by HARDCORE
Link to comment
Share on other sites

Οκ ευχαριστώ και εγώ προς τα εκεί έκλινα, άλλα έλεγα μήπως έστω και από αυτό το λίγο που θα ασχολούμουνα με τις μελέτες έπαιρνα κάτι.

Edited by HARDCORE
Link to comment
Share on other sites

Παρε με το καλο το πτυχιο σου, κανε το φανταρικο για την μαμα πατριδα κ βλεπεις, οσο για το οτι βαζουν φ/β τωρα με εκανες κ γελασα παναθεμα σε :smile: :-) :smile: μυγες θα χτυπας..

Πηγαινε στον πινακα, κ εγω πρακτικη σε κατι παρομοιο ειχα κανει ειχε πολυ τρεξιμο κ χαμαλοδουλεια, αλλα ειδα πραγματακια που εαν φοραγα απλα το jean μου κ καθομουν σε ενα υπολογιστη παιζοντας πασιεντζα δεν θα τα εβλεπα, ασε που μετα στο CV μπορεις να βαλεις γνωσεις σχεδιασμου :mrgreen: :smile: κ υλοποιησης

Link to comment
Share on other sites

Στο Τεχνικό Γραφείο, ενδεχομένως να μάθεις "κόλπα" (αν παρατηρείς) και να αποκτήσεις "κονέ" (αν σε αφήσουν). Στον Πινακά θα μάθεις την πραγματική δουλειά, χρήσιμη στο μέλλον, ακόμα και στο μελετητικό τομέα. Όπως ακριβώς στα είπαν οι συνάδελφοι. Καλή σταδιοδρομία.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Καλησπέρα σας,

θα ήθελα την βοήθεια σας στην αναζήτηση φορέα απασχόλησης για να πραγματοποιήσω την πρακτικη μου άσκηση. Ειμαι τελειόφοιτη του τμήματος Μηχανολογιας και ο τομέας που με ενδιαφέρει περισσότερο ειναι οι ΑΠΕ. Γνωριζετε εταιρίες που να δέχονται να απασχολήσουν φοιτητες για 6μηνη εργασία και που να δίνουν την ευκαιρία καλής εκπαίδευσης εντος Αττικής? Οποιαδηποτε απάντηση θα ηταν ιδιαίτερα χρήσιμη! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλησπέρα.

Το αν μια εταιρία ζητάει ή όχι κάποιον φοιτητή για πρακτική είναι σχετικό και έχει σχέση με την εποχή που ψάχνεις πρακτική(μπορεί να έχουνε βρεί κάποιον ήδη) και με την δουλειά που έχει η εκάστοτε εταιρία.

Πολλές εταιρίες βάζουνε αγγελίες στους Πίνακες ανακοινώσεων της κάθε σχολής οπότε καλό θα είναι να ρίξεις μια ματιά στην σχολή σου.

Επίσης ψάξε στο internet για αγγελίες από εταιρίες ΑΠΕ μηπως έχουνε αγγελίες ζητώντας άτομο για πρακτική άσκηση.

Αν δεν μπορέσεις να βρείς σε κανένα από αυτά βρες τέτοιες εταιρίες και άρχισε να παίρνεις τηλέφωνα ρωτώντας τους αν θέλουν άτομο για πρακτική.

Ελπίζω να βοήθησα.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.