Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1,4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αγροτεμάχιο κληρονόμησαν τρια αδέλφια το 1980 και έκαναν ένα άτυπο σχεδιάγραμμα όπου το μοίρασαν σε τρια τμήματα. Τώρα ο ένας θέλει να κάνει συμβόλαιο στο παιδί του το "δικό" του τμήμα και ο συμβλαιογράφος είπε θα το πάει με χρησικτησία.Μπορεί να δοθεί βεαίωση (αδομήτου) γι αυτό το τμήμα??

Link to comment
Share on other sites

Υποθέτω από τα συμφραζόμενα ότι δεν υπάρχει τίτλος αποδοχής κληρονομιάς. Ο πελάτης σου στερείται τίτλου, τον οποίο δηλώνεις ότι σου προσκομίστηκε κατά τη βεβαίωση. Η χρησικτησία πως θα αποδειχτεί κατά τη συμβολαιογράφο;

Αν δεν κάνω λάθος μια τέτοια απόδειξη απαιτεί δικαστική απόφαση. Πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό, να υπάρξει τίτλος που να δείχνει ποιος έχει τι και μετά θα εκδώσεις βεβαίωση. 

Link to comment
Share on other sites

Στον 4014  σε ερωταπάντηση, αν δεν κάνω λάθος, διευκρίνιζε ότι ο μηχανικός δε φέρει ευθύνη για το ιδιοκτησιακό, παρά μονο ο ιδιοκτήτης. Με τον 4178 δεν ισχύει το ίδιο?

Link to comment
Share on other sites

Δημήτρη

 

σε αγροτεμάχιο με 6 μεζονέτες εξ αδιαιρέτου χωρίς σύσταση κάθετης με διαφορετικούς ιδιοκτήτες, όλες έχουν αυθαίρετα (ημιυπαίθριους κλπ) αν κάποιος θέλει να πουλήσει πρέπει όλες να είναι τακτοποιημένες. Έτσι;

Link to comment
Share on other sites

Κι αυτός που θ' αγοράσει ...μακάρι να ήξερε τι θ' αγοράσει!!!!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.