Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

έχει καποιος συναδερφος περιπτωση μεταβασης δήλωσης απο τον Ν.4014 στον Ν.4178 με δόσεις, στην οποία ο ιδοκτήτης δεν πληρωσε τις 6 πρωτες δόσεις εως τις 10.02.14 και να εχουν προσαρμοστει οι προσαυξησεις?

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 680
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έχω περίπτωση μεταφερόμενης απο 4014 δήλωσης με σχήμα δόσεων και απλήρωτες τις 6 δόσεις του πρώτου εξαμήνου, όπου δεν έχει μπει καμία προσαύξηση. Ίσως μας το φυλάνε για αργότερα, αλλά το πιο πιθανό να μην προσαρμοστούν ποτέ.

Link to comment
Share on other sites

Aπλώς δυσκολεύονται στο να φτιάξουν την εφαρμογή..... Θέλουν χρόνο και ...χρήμα (που δεν έχουν). 

Θα το φτιάξουν όμως....

Link to comment
Share on other sites

Εβγαλα ενα πρόστιμο 867 ευρω.Αν βαλω πληρωμή εφάπαξ δεν δικαιούμαι 20% εκπτωση(απο το 4014 20% ισχυε απο προστιμο 901 ευρω και πάνω).Ξέρει κανεις αν ισχύει το 30% με 10% εκπτωση για αυτο το ποσο;

 

 

Για πληρωμή εφάπαξ δικαιούσαι την έκπτωση του 20%.

Το υπολοιπο ποσό που πρεπει να πληρωθει ειναι 193,6ευρω.Εγινε εκπτωση 20% ανεξαρτητως ποσου, οπως ελεγε και ο Ιασονας.

Link to comment
Share on other sites

Η δήλωση είχε υπόλοιπο δόσεων που η τελευταία αυτών είναι το Σεπτέμβρη του 2014. Ωστόσο μετά την υπαγωγή της δήλωσης στο 4178 εμφανίζονται 18 μηνιαίες δόσεις των 50 ευρώ και μια τελευταία των 74 ευρώ. Αυτές έχουν όλες τον ίδιο κωδικό πληρωμής εκτός της τελευταίας η οποία μάλιστα λήγει τον 8/15. Είναι δυνατόν ο πελάτης μου να πληρώσει τις δόσεις μαζί αφού έχουν τον ίδιο κωδικό και να τελειώνει τον Σεπτέμβρη του 2014 όπως είχε οριστεί αρχικά?

Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα.
yian

Edited by yian
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα, θέλω να μεταφέρω στο Ν.4178 δήλωση από το Ν.4014 που αφορούσε ισόγεια αποθήκη σε αγροτεμάχιο και την είχα βάλει ως Β.Χ. .Το πρόστιμο ήταν 450  ευρώ, οπότε με το παράβολο των 500 ευρώ είχε ξεμπερδέψει ο πελάτης μου (ΕΦΑΠΑΞ χωρίς έκπτωση). Τώρα που θα το δηλώσω ως Κ.Χ. το πρόστιμο θα γίνει 900 ευρώ. Θα πάρει έκπτωση 20% ή επειδή δεν πήρε έκπτωση τότε δε δικαιούται και τώρα? 

Link to comment
Share on other sites

Αν η αποθήκη σου αποτελεί βοηθητικό χώρο κυρίου κτίσματος τότε μπορεί και τώρα να πάρει μειωτικό συντελεστή και να μην πληρώσεις κάτι άλλο. Αν όχι θα πάρει λογικά την έκπτωση 20%. Λέω λογικά γιατί δεν μου έχει τύχει ακόμα κάτι παρόμοιο.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα...

Για την περίπτωση που ανέφερα στο post #218 μου απαντήσανε ότι το πρόβλημα έχει εντοπιστεί και αποκατασταθεί. Τους έστειλα τον α/α της δήλωσης που αφορούσε το πρόβλημα και μου είπανε θα το διορθώσουνε. Ήτανε επομένως λάθος του προγράμματος. Δεν έχω κάνει αλλαγές σε άλλη δήλωση από τότε για να δω αν όντως αποκαταστάθηκε το πρόβλημα και επειδή έχω σκοπό να κάνω ελπίζω να είναι αλήθεια. Σε κάθε περίπτωση όμως, απ'τη στιγμή που διορθώνεται, έστω και με επικοινωνία μαζί τους, νομίζω ότι είναι ΟΚ.

Link to comment
Share on other sites

Pipakos, δυστυχώς πρόκειται για μία αποθήκη μόνη της σε αγροτεμάχιο, οπότε μπαίνει ως κύριος χώρος, αλλά πως μπορώ να ξέρω σίγουρα αν θα πάρει έκπτωση τώρα? Κάποιος που το έχει κάνει?

Μόλις πήρα την απάντηση μου από το θέμα 

«[Μεταφορά δηλώσεων] από τον 4014 στον 4178-διαδικασία,ερωτήσεις,πληροφόρηση.», στη σελίδα 193,194. 

Θα πάρει έκπτωση μετά από αίτημα.

Edited by Roukat
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.