msxoin Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 4 , 2016 (edited) ΥΚ?? Παραβίαση Δ ??? Και ΥΚ. Δ δεν έχω. Σορρυ δεν κατάλαβα καλά. Αν εννοείς ότι αν την εντάξουμε την παράβαση στην κατηγορία 3 δεν βάζουμε ΥΚ - ΥΔ, ναι, ΔΕΝ βάζουμε. Edited Φεβρουάριος 5 , 2016 by msxoin Link to comment Share on other sites More sharing options...
msxoin Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2016 Η τσιμεντόστρωση ή/και η πλακόστρωση θεωρείται αυθαιρεσία που υπολογίζεται με αναλυτικό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2016 Ναι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
msxoin Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2016 Η τσιμεντόστρωση ας πούμε ανήκει στην κατηγορία ανλυτικού "ασφαλτικές στρώσεις"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2016 (edited) Θα βάλεις το 3.04 ή το το 3.02 αν έχεις ελαφρύ οπλισμό. Edited Φεβρουάριος 5 , 2016 by akis73 Link to comment Share on other sites More sharing options...
msxoin Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2016 (edited) Ευχαριστω πολυ ακη Γενικά πόσα κ.μ. αντιστοιχούν σε 250 τ.μ. τσιμέντόστρωσης αυλής (είσοδος έξοδος αυτοκινήτων ως χρήση). ? Edited Φεβρουάριος 6 , 2016 by msxoin Link to comment Share on other sites More sharing options...
killertomato Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6 , 2016 αν υπολογίσει 15εκατοστα για πάχος πλάκας κτλ, 250*0,15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2016 Καλησπέρα συνάδελφοι. Απορία της τελευταίας στιγμής. Η εγκατάσταση τοπικού λεβητα φυσικού αερίου στο μπαλκόνι διαμερίσματός θεωρείται αυθαιρετη κατασκευή ρυθμιζόμενη με αναλυτικό? Για το λεβητα πετρελαίου ξέρω πως θεωρείται αυθαιρετη γιατί δεν επιτρέπεται οπουδήποτε. Για το λεβητακι φυσικού αερίου μου είχαν πει πως δεν απαιτειτο συγκεκριμένη άδεια πριν την εγκατάσταση. Κάποια άποψη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
martha1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2016 μοναδα κεντρικου κλιματισμου σε ταρατσα κτηριου θεωρειται αυθαιρεσια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2016 Νομίζω πάντως, για να απαντήσω στην ερώτηση μου, ότι οι εγκαταστάσεις επιτοιχων λεβητων φυσικού αερίου και εξωτερικών μονάδων κλιματιστικων επιτρέπεται υπό κάποιες προϋποθέσεις προεξοχων κλπ, οπότε δεν υπάρχει κάτι αυθαίρετο... Κάνω λάθος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα