Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Α18] Εξώστες (διάφορες περιπτώσεις και αυθαιρεσίες επ΄ αυτών)


Recommended Posts

συναδελφοι καλησπερα,αν μπορει να με βοηθησει καποιος σε κατοικια εχω υπερβαση εξωστων καθως και εξ ολοκληρου αυθαιρετους εξωστες,τακτοποιω κανονικα τους εξωστες με υπ δομησης + καλυψης Κ.Χ. η μηπως μπορω να το βαλω και με αναλύτικο προυπολογισμο? και αν το κανω με υπ. δομησης θα πρεπει να τακτοποιησω και το οτι ενω στην αδεια εδειχνε παραθυρο το ανοιγμα μετατραπηκε σε μπαλκονοπορτα ή με καλυπτει απλως το οτι εχω τακτοποιησει το μπαλκονι??? θα ηθελα την γνωμη σας ευχαριστω πολυ!!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 678
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

αν εχει και παραβιαση πλαγιων αποστασεων ο αυθαιρετος εξωστης που τακτοποιω με αναλυτικο προυπολογισμο,πρεπει να το περασω και σαν πλαγιες αποστασεις η μου αρκει που το εχω κανει με αναλυτικο?χαζη ερωτηση μαλλον..

Link to comment
Share on other sites

αρκει ο αναλυτικος?γιατι εχει μεγαλη διαφορα το προστιμο με τις πλαγιες αποστασεις!!υπαρχει καπου γραμμενο οτι σε αυτες τις περιπτωσεις αρκει ο αναλυτικος?

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σας. Έχω μία περίπτωση με επεκταση κατοικιας Β΄ ορόφου σε εξώστη. Για την τακτοποίηση της απαιτείται συνένωση συνιδιοκτητών? Θεωρείται ο εξώστης κοινόχρηστος?

Link to comment
Share on other sites

Η προσωπική μου θέση για τον εξώστη είναι ότι αποτελεί κοινόκτητο στοιχείο της οικοδομής πλην όμως, με αποκλειστική χρήση του διαμερίσματος το οποίο εξυπηρετεί. Κατά τη γνώμη μου δεν απαιτείται συναίνεση των συνιδιοκτητών της πολυκατοικίας για την επικείμενη ρύθμιση. 

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

ερώτηση: η επέκταση διαμερίσματος με κλείσιμο του εξώστη εκτός ΡΓ απαγορεύεται τόσο στο Ν4014 όσο και στο Ν4178, σωστός?  ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.