Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

εγω πάλι νομίζω ότι καπου πήρε το ματι μου "το ποσό της επιδότησης ΔΕΝ μπορεί να ξεπερναει τα 400 ευρω για τα κτίρια , τα 200 για τους λέβητες ....κλπ.....κοινως είναι μέχρι 400

Φαντάζομαι το ποσό αποφασίστηκε με βαση τις τιμες του ΙΕΚΕΜ Τεε αφου αυτές ειναι πιο κοντα σ αυτο το ποσό. Οπου αλλου ειχα ρωτησει κάτω απο 400 ειχα βρει

Edited by adamantia1
Δημοσιεύτηκε

Ηλίθια ερώτηση , το παραδέχομαι, αλλά πρέπει να την κάνω.

Το ποσό είναι 400€ ακόμα και αν έχει κοστίσει λιγότερο το σεμινάριο;

Δεν είδα πουθενά να λέει "έως 400€".

Κάπου στην ανακοίνωση, νομίζω αναφέρει μέσα σε όλα τα δικαιολογιτικά και κατάθεση ΑΠΥ από το ΚΕΚ......Οπότε αν είναι έτσι, το ποσό αυτό θα σου δώσουν όχι περισσότερα δηλαδή 400. Αν η ΑΠΥ γράφει πχ 280....280 θα πάρεις

Δημοσιεύτηκε

Στο έτος απόκτησης πτυχίου, αν έχεις δύο τι βάζουμε; (Εννοώ από δύο διαφορετικές σχολές).

Δημοσιεύτηκε

Αν έχεις πτυχία από ΤΕΙ-ΑΕΙ, ίσως είναι καλύερο και πρακτικoτερο να βάλεις την ημερομινία κτίσης του ΑΕΙ, ώστε να έχεις το δικαίωμα για β'τάξης συν ότι θα πάρεις περισσότερα μόρια....

Πτυχία ή διπλώματα ίδιας βαθμίδας, όπως είπε ο vlasis13

Δημοσιεύτηκε

Αν έχεις πτυχία από ΤΕΙ-ΑΕΙ, ίσως είναι καλύερο και πρακτικoτερο να βάλεις την ημερομινία κτίσης του ΑΕΙ, ώστε να έχεις το δικαίωμα για β'τάξης συν ότι θα πάρεις περισσότερα μόρια....

Πτυχία ή διπλώματα ίδιας βαθμίδας, όπως είπε ο vlasis13

τι εννοείς ίδιας βαθμίδας?

Δημοσιεύτηκε (edited)

Από το faq του ΥΠΕΚΑ:

"12. Στην περίπτωση που είμαι κάτοχος Διπλώματος Μηχανικού και Πτυχίου Μηχανικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης την ημερομηνία κτήσεων ποιού από τα δύο πτυχία καταχωρώ στο σύστημα;

Στην περίπτωση που δικαιούχος είναι κάτοχος Διπλώματος Μηχανικού και Πτυχίου Μηχανικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, στο σύστημα καταχωρίζεται η ημερομηνία απόκτησης του πρώτου (χρονολογικά) από τα δύο πτυχία."

Συγγνώμη για το offtopic, αλλά με ποια λογική αποφασίστηκε αυτό;Μάλλον στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας ΥΠΕΚΑ-ΤΕΕ...

Γιατί δηλαδή το πρώτο χρονολογικά και όχι το "ανώτατο"; Πιστεύω εδώ αδικούνται οι συνάδελφοι που τέλειωσαν ΤΕΙ και μετά ΑΕΙ.Το αντίστροφο δεν είναι και σύνηθες...

ΥΓ:Παρεπιπτόντως τελείωσα μόνο ΑΕΙ.

Τα 400€ είναι καθαρή αξία ή με ΦΠΑ ???

Νομίζω οι εκπαιδευτικές υπηρεσίες των ΚΕΚ απαλλάσονται του ΦΠΑ,δηλαδή 400 καθαρά αλλά δεν είμαι και 100% σίγουρος.Κάποιος συνάδελφος ή λογιστής..;

Edited by impalnto
Δημοσιεύτηκε (edited)

Το κόστος των σεμιναρίων  για τις ενεργειακές επιθεωρήσεις δεν έχει ΦΠΑ.

Edited by pkoumparelos
Δημοσιεύτηκε

τι εννοείς ίδιας βαθμίδας?

Αν έχεις 2 από ΤΕΙ (πχ πολιτικός,ΜΜ) ή αντίστοιχα 2 από ΑΕΙ.....

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.