Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Μεταφορά δηλώσεων] από τον 4014 στον 4178-διαδικασία,ερωτήσεις,πληροφόρηση.


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 3,6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Όχι.

Πρέπει η δήλωση να μεταφερθεί.

Η' θα τη μεταφέρεις εσύ (με ό,τι αυτό σημαίνει) ή ο ...συνάδελφος.

Και το νέο 5σέλιδο στον συμβολαιογράφο κ.λπ.

Και προσοχή, έχει και πληρωμή ανταποδοτικού τέλους........

Φυσικά ΔΕΝ μπορώ να φανταστώ το τι θα κάνεις αν στην αυτοψία σου βρεις "...άλλα πράγματα" εκτός των δηλωθέντων.....

Σωστός !!!  υποθέτω λόγο αντισυνταγματικότητας του 4014  

Link to comment
Share on other sites

Ναι.

 

Όπως είπα, δεν μου έχει τύχει αυτή η περίπτωση. Αν έχει τύχει σε κάποιον άλλο...

Υποψία, κοιτάζω μήπως είναι από τις περιπτώσεις με τα τυποποιημένα αιτήματα μέσω e-mail, αλλά δεν βγάζω άκρη. Ίσως να είναι έτσι γραμμένο το πρόγραμμα που μια τέτοια δήλωση να μην πρέπει να μπει στην ίδια διαδικασία με τις υπόλοιπες (σε επεξεργασία, επανυπολογισμό προστίμων κλπ), ή να είναι ένα stop στον κώδικα που να έχει να κάνει με τα αρχεία.

Νομίζω ότι άκρη θα βγάλεις μόνο με τους διαχειριστές του συστήματος.

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι μία ερώτηση την οποία είχα παραθέσει και με προβληματίζει..........

 

Σε ημιυπαίθριο αυθαίρετο τον οποίο είχα τακτοποιήσει με τον 4014 παίρνοντάς τον με ΥΔ,ΥΚ, και παραβ.Δ, Β.Χ. (το πρόστιμο περίπου 850 Ε είχε πληρωθεί), στην μεταφορά του στον 4178 θα πρέπει να υπολογιστέι με αναλυτικό. Από την στιγμή που αλλάζω επιφάνειες στο Φ.Κ. έστω κι εάν τις μειώνω, μπορεί να μου πει κάποιος σε περίπτωση ελέγχου μελλοντικά (π.χ., ελεγκτής δομ), ότι έπρεπε ο πελάτης μου να πληρώσει την διαφορά............Σημειωτέον ότι τώρα θα βγεί 1000Ε το πρόστιμο. 

Τι κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις για να διασφαλιστούμε?

 

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα συνάδελφοι. 

Μεταφέρω δήλωση του ν. 4014 με πληρωμένο παράβολο στον 4178. Στην επεξεργασία που έκανα στην νεα προσθεσα και επιπλέον αυθαιρεσίες που στην προηγούμενη δεν τις είχα συμπεριλάβει  και συγκεκριμένα στον 4014 είχα δηλώσει μόνο μια ισόγεια αποθήκη ενώ τώρα έχω συμπεριλάβει πλήθος αυθαιρεσιών που αφορούν την κατοικία για την οποία υπάρχει Ο.Α..(παραβίαση δόμησης κάλυψης ύψους κτλ.) . Το ερώτημα είναι το εξής :  όταν κάνεις υπόβολή αφού έχει πληρωθεί το ποσοστό ανταπόδοσης υπέρ ΤΕΕ το πινακάκι που σου βγάζει με τον υπολογισμό του προστίμου πριν και μετά είναι και το τελικό ή προχωρώντας την διαδικασία θα αλλάξει κάτι στα ποσά?  Ρωτάω γιατι αντιλαμβάνομαι οτι  για την αποθήκη θα διατηρήσει την τιμή του προστίμου (ιδια τ.μ. αλλά αλλαγή σε όλους τους υπόλοιπους συντελεστές) αλλά θα υπολογισει εκ νεου όλες τις νέες αυθαιρεσίες και θα προσθέσει στο προσδιορισμένο πρόστιμο του ν. 4014 της αποθήκης τα νεα, παρόλα αυτά όμως τα τελικά ποσά που μου βγάζει δεν συμφωνούν με την λογική αυτή.

Link to comment
Share on other sites

Εάν αυξήσεις τα τμ γίνεται επανυπολογισμός του προστίμου συνολικά και δεν θα διατηρήσει το πρόστιμο του 4014 για την αποθήκη.

Ναι, το πινακάκι που σου βγάζει είναι το τελικό δηλ. είναι αυτό που θα δεις μετά την υπαγωγή.

Link to comment
Share on other sites

Συγνώμη αν θα βγω λίγο offtopic. Αλλά κάνοντας τη μεταφορά, μου υπολογίζει εσφαλμένα το πρόστιμο, μειωμένο κατά 50%. Το κοίταζα χθες επί μια ώρα και δεν μπορούσα να βρω το λάθος. Μέχρι που επανέλαβα σε μία πρόχειρη καρτέλα να επαναϋπολογίσω το πρόστιμο με τα ίδια μέτρα και ίδιους συντελεστές και το υπολόγισε σωστά (δηλ. αυξημένο κατά 100%). Μήπως μπορείτε να βρείτε το λάθος, γιατί τα χω χάσει και δεν βλέπω τι μου ξεφεύγει. Σημείωση: Ο λάθος υπολογισμός αφορά μόνο το συγκεκριμένο φύλλο καταγραφής. Ευχαριστώ.2vnngqx.png

Edited by Giorgos Georgiou
Link to comment
Share on other sites

Πραγματικά πολύ περίεργο ! Προσπάθησε να κάνεις υποβολή για να εμφανιστεί το πινακάκι και δες τι ποσά λέει, μετά κάνε ακύρωση μπας και ξεκολλήσει 

Link to comment
Share on other sites

Είναι ήδη σε κατάσταση υπαγωγής  και θα πληρώσει εφάπαξ σήμερα. Πώς είναι δυνατόν όμως;

Link to comment
Share on other sites

Αν μπορεις στελε μας και ενα prind screen του φυλλου στον 4014....Πολυ περίεργο...Μηπως και στο φυλλο του 4014 ειχες αλλους συντελεστες και είχες το μισο προστιμο;;

Edited by ioannat
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.