Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εφορία: Δεν έχετε e-mail; Αν δεν αποκτήσετε μέσα σε δύο μήνες, απειλήστε με πρόστιμο 100 ευρώ και άνω


Engineer

Recommended Posts

Από το πολύ ....ξύσιμο, άρχισαν και βγάζουν ....σπυράκια!!! Ουστ....

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Αν είναι δυνατόν,δεν παίζονται οι άνθρωποι...Εδώ ο κόσμος χάνεται και αυτοί θέλουν mail από όλους.....Δεν βλέπουν τα χάλια της Ευρώπης και πάνε να κάνουν όλα ηλεκτρονικά....Άντε τώρα οι μπάρμπαδες θα έχουν ακόμα ένα θέμα κουβέντας στο καφενείο,Αι ρε το δικό μου το mail καλύτερο είναι.....Μήπως πρέπει να έχουμε και όλοι fb ώστε να βλέπουν και το βιωτικό επίπεδο?Ε πήγες για φαΐ,θα ανεβάσεις κάποια φώτο,πήγες διακοπές,πάλι φώτο.....Και τσουπ οι ράμπο της εφορίας θα τα βλέπουν και θα στέλνουν ένα mail ότι χρωστάς λεφτά και δεν θα  έχεις διακαιολογία του τύπου δεν είχα λεφτά να πληρώσω και δεν είχα ίντερνετ....Ο Σαμαράς το δίνει τζάμπααααααααααααα..

Link to comment
Share on other sites

Το οτι πρεπει να γινουν ολα ηλεκτρονικα ειναι αυτονοητο. Το θεμα ειναι να γινουν πρωτα οι διαδικασιες απλες και οι πλατφορμες λειτουργικες κ μετα ηλεκτρονικες.

Πρωτα θα κανεις φορολογικο συστημα 15 σελιδων που ο καθενας, πλην μεγαλων επιχειρησεων, δε θα χρειαζεται λογιστη για να κανει δηλωση ή οτιδηποτε, θα το κανεις εντυπο τραγικα απλο κ λειτουργικο κ το παρεδωσε θα γινεται μεσω ΚΕΠ και μετα θα μεταφερεις το τραγικα απλο εντυπο στο ΤΑΞΙΣ εφοσον το κανεις κ αυτο ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΠΛΟ κ λειτουργικο.

Αφου τα κανεις ολα αυτα κ ο κοσμος εχει οικειοποιηθει με την τεχνολογια σε πρωτη φαση, μετα ηλεκτρονικοποιεις καθε παρεδωσε του πολιτη με το κρατος. Αλλα αυτο θελει να περασουν χρονια κ να πεθανει η γενια που ψηφιζε πασοκονουδου. Ηλικιακα το λεω. Κυριως.

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

σε εναν κοσμο που στα σχολεια υπολογιστη βλεπουν μονο στα............. βιβλια

 

τι περιμενεις?

Link to comment
Share on other sites

μα τι πίνουν; θέλω και γω.......και όταν η κάθε ΔΟΥ και εφορία πλακώσει τα μαζικά μηνύματα, και το εκλάβουν ως spam τα αυτόματα φίλτρα, γιατί θα είναι περίεργο να στέλνονται 10.000.000 e-mail ταυτόχρονα σε όλη την επικράτεια από ένα server τι ακριβώς θα λάβουμε;

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.