Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σας

Έχω στα χέρια μου άδεια κατεδάφισης που ίσχυε μέχρι 28/4/2014

και έγκριση δόμησης  με ημερομηνία έγκρισης 22/7/2013 - ισχύει 21/7/2014

και άδεια δόμησης με ημερομηνία έγκρισης 18/2/2014 - ισχύει 17/2/2018

Δεν έχει πραγματοποιηθεί τίποτα και το παλαιό ακίνητο απλά υπάρχει.

Μπορεί να πάρει παράταση η άδεια, διότι υπάρχει περίπτωση πώλησης του ακινήτου με σκοπό την ανακίνηση ή πώληση με σκοπό κατεδάφιση και συνέχιση της αδείας.

Σας ευχαριστώ  

Δημοσιεύτηκε (edited)

@Ioannou} Δεν έχω δει ούτε ακούσει για έκδοση οικοδομικής άδειας για ανέγερση χωρίς να έχει πραγματοποιηθεί η κατεδάφιση. 

Για το ερώτημά σου:

Παρατείνεται μέχρι τις 31.12.2022 η ισχύς των οικοδομικών αδειών, των αδειών δόμησης και των τυχόν αναθεωρήσεων αυτών που προβλέπονται στις παρ. 5 και 6 του άρθρου 50 του ν. 4495/2017, καθώς και όσων εκδόθηκαν σύμφωνα με τον ν. 4495/2017 έως τις 30.12.2018. Η ανωτέρω παράταση αναφέρεται στο άρθρο 52 του ν. 4710/2020 "Προώθηση της ηλεκτροκίνησης και άλλες διατάξεις".

Edited by Decision_Maker
  • Upvote 1
Δημοσιεύτηκε (edited)

@Decision_Maker

Σε ευχαριστώ πολύ.

αυτό είναι το περίεργο να έχω στέλεχος άδειας κατεδάφισης εν συνεχεία άδεια ανέγερσης χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η κατεδάφιση.

Edited by Ioannou
  • 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Περιπτωση οικοδομικης αδειας του 2006 που αναθεωρηθηκε το 2010 ως το 2014 .Δεν εχει κατασκευαστει τιποτα ,υπαρχει πιθανοτητα να ισχυει??

• 3 months later...
Δημοσιεύτηκε

Η άδεια μικρής κλίμακας συμπεριλαμβάνεται μέσα στις πράξεις οι οποίες μπορούν να πάρουν παράταση έως 31.12.2022 ;;;

Διότι στο άρθρο 52 του Ν. 4710/20 δεν γίνεται ρητή αναφορά σε Άδεια Μικρής Κλίμακας.

Δημοσιεύτηκε (edited)

όχι αυτόματα μεν,  αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να πάρεις 12/μηνη, μέσω του συστήματος e-άδειες 

Edited by ΚΑΝΑ

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.