Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λήγουν οι άδειες των ενεργειακών επιθεωρητών σε μια εβδομάδα - Η επόμενη μέρα


Engineer

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 182
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Πείτε τα, για να δείτε αντιλήψεις που εκφράζονται δημόσια από επιστημονικό προσωπικό της χώρας. Μπορεί να γλιτώσουμε την οικονομική χρεωκοπία αλλά η χρεωκοπία ήθους/ επαγγελματισμού κτλ είναι αναπόφευκτη

Edited by antboton
  • Upvote 9
Link to comment
Share on other sites

Κωνσταντίνε είσαι απόλυτα σωστός και ως προς το τυπικό και ως προς το ουσιαστικό.

Η αλήθεια ποτέ δεν έβλαψε, προσωπικά θα αναφέρω ότι είμαστε σε αναμονή δεδομένης παράτασης των αδειών μας και ότι εάν συμφωνεί ο πελάτης έχει καλώς, διαφορετικά θα πρέπει να ψάξει κάποιον από τους 200 πανελλαδικά.

Υπάρχει και τρίτος τρόπος, να μεσολαβήσω εγώ ώστε να βρει κάποιον με ενεργή άδεια, αλλά εκεί θα χρωθεί και η δική μου προμήθεια.

 

Απλά, όμορφα και αντρίκια.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Το www.buildingcert.gr από την ώρα 00:00 της 1ης Ιουλίου μας απαγορεύει την υποβολή νέας επιθεώρησης ή την συμπλήρωση όσων είναι ήδη σε επεξεργασία. Βγάζει μήνυμα "Δεν έχετε περάσει τις εξετάσεις του ΤΕΕ". Από τη στιγμή αυτή χιλιάδες συνάδελφοι χάνουμε έστω και αυτό το μικρό εισόδημα που για κάποιους είναι το μοναδικό που έχουν για την επιβίωσή τους. Η εφαρμογή των απαιτήσεων των Ευρωπαίων για συνεχείς πιστοποιήσεις μέσω εξετάσεων των διπλωματούχων μηχανικών, έρχεται να αποτελειώσει ένα ήδη εξαθλιωμένο οικονομικά τμήμα των μηχανικών. Οι ευθύνες πρέπει να αναζητηθούν σε όσους είναι υπεύθυνους για την σημερινή εξέλιξη και οι συνάδελφοι πρέπει να αντιδράσουμε δυναμικά.

 

Λέμε ΟΧΙ στο συνεχή κατακερματισμό των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων με συνεχείς πιστοποιήσεις μέσω εξετάσεων

Εσύ φίλε μου 'εβαζες  στοιχημα  , οτι δεν  υπάρχει  πιθανότητα  καμμία  να  μη μπορούμε  να  εκδώσουμε ΠΕΑ....! Μακάρι  να  συμβει αυτό από αύριο ( φυσικά και δεν επιχαίρω γι αυτό ) , αλλα  σήμερα  εισαι ΟFF.!

Link to comment
Share on other sites

εχει  νοημα    ;; ειμαστε  ανεξάρτητοι  πια  και   θα  καταργησουμε  τα  ΠΕΑ  τα  ΜΕΑ  και  θα  αισθανθούμε  υπερήφανοι 

αρκει  βεβαίως  να  βρουμε  χρηματοδοτες   κινεζους  ρωσοποντιους  κογκολετζους  να  μας  χρηματοδοτουν  το  ελλειμα  ενεργειας  που  θα  εχουν  τα 

σπιτια  μας  1:  4  σε  σχεση  με  το  κτιριο  αναφορας    ειδαλως   θα  ξεπαγιάζουμε  σε  σχεση  με  την  ευρωπη  της  διαφθορας   που  καταγγελουμε  .

καληνύχτα.    .

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Τελευταία ενημέρωση.

 

Πήγα πριν από λίγο στην ΕΥΕΠΕΝ να ζητήσω να μείνει για όλους ανοιχτό το buildingcert μέχρι να ανακοινωθεί η παράταση. Μου είπαν ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει. Μου είπαν ότι έχει δρομολογηθεί εξάμηνη παράταση με τροπολογία σε νομοσχέδιο για τους αγρούς. Απλά έχει κλείσει η Βουλή για 3 ημέρες και το ζήτημα θα προχωρήσει από Δευτέρα που ξανανοίγει η Βουλή και θα συζητηθεί και θα ψηφιστεί το νομοσχέδιο και κατά συνέπεια και η τροπολογία για την εξάμηνη παράταση.

 

Όσο για τον κύριο Didonis έχω να απαντήσω τα εξής. Ότι διαφωνούμε ιδεολογικά είναι προφανές. Ότι γράφω εδώ πάντα την αποψή μου είναι επίσης προφανές. Ότι πολύ Ενεργειακοί Επιθεωρητές εδώ πέρα περιμένουν ενημέρωση από εμένα για κάποιες εξελίξεις είναι επίσης προφανές. Ότι την προηγούμνη φορά που διακόψατε προσωρινά τον λογαριασμό μου γιατί δεν σας άρεσαν οι απόψεις μου διακόψατε και την όποια ενημέρωση έδινα στους συναδέλφους, το γνωρίζετε.

 

Τέλος γνωρίζοντας τη διαφωνία σου, η άποψη μου είναι ότι όταν ένα ηλεκτρονικό σύστημα που επιτρέπει την πρόσβαση σε 20000 χρήστες μέχρι τις 12 τα μεσάνυχτα, από τις 12 και ένα λεπτό αποκλείει την πρόσβαση στους 19800 και επιτρέπει την πρόσβαση σε 200, για εμένα είναι ένα πεσμένο ηλεκτρονικό σύστημα.

 

 

Όταν θεωρώ ότι σε μία ενεργειακή επιθεώρηση που θα κάνω αυτή την Παρασκευή, θα μπορώ να εκδώσω το ΠΕΑ την επόμενη Τετάρτη, Πέμπτη γιατί σήμερα μου απαγορεύεται η πρόσβαση, δεν είναι παραπλανητικό.

 

Θέλω να μην απογοητευτούν οι χιλιάδες συνάδελφοι που επιβιώνουν από τα Ενεργειακά Πιστοποιητικά, σήμερα που διαπίστωσαν ότι δεν μπορούν να βάλουν νέα ΠΕΑ στο buildingcert.

Edited by terry
  • Upvote 6
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.