Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχει ανακοινωθεί καταληκτική ημερομηνία υποβολής ΜΥΦ 2016?

Από 2016 και εφεξής, η υποβολή ετήσιας ΜΥΦ είναι υποχρεωτική ή προαιρετική? Αν δηλαδή εγώ θέλω να υποβάλω τριμηνιαίες ΜΥΦ, δεν επιτρέπεται?

• Απαντήσεις 362
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Έχει ανακοινωθεί καταληκτική ημερομηνία υποβολής ΜΥΦ 2016?   28/02/2017

Από 2016 και εφεξής, η υποβολή ετήσιας ΜΥΦ είναι υποχρεωτική ή προαιρετική? Αν δηλαδή εγώ θέλω να υποβάλω τριμηνιαίες ΜΥΦ, δεν επιτρέπ

• 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Στις ΜΥΦ υποβάλλονται οι εισφορές υπέρ ΤΣΜΕΔΕ και ΕΜΠ (πόροι 3%) που  καταβάλλουμε στο Ν.4178 ή στις άδειες?

Δημοσιεύτηκε

Στις ΜΥΦ υποβάλλονται οι εισφορές υπέρ ΤΣΜΕΔΕ και ΕΜΠ (πόροι 3%) που  καταβάλλουμε στο Ν.4178 ή στις άδειες?

Tι να διασταυρώσει το υπουργείο οικονομικών με αυτές τις συναλλαγές ? Δεν πανε αυτά στις συγκνετρωτικές καταστάσεις.

• 1 month later...
Δημοσιεύτηκε (edited)

Να θυμίσω ότι σύμφωνα με την πολλές φορές τροποποιημένη ΠΟΛ 1022/2014 οι καταστάσεις του 2016 πρέπει να υποβληθούν έως 28/02/2017 και οι τροποποιητικές έως 30/04/2017.

Edited by georgegaleos
  • Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Καλά έκανες και μας το θύμισες γιατί πρέπει να τις κάνω καμμιά φορά!!!!

Δημοσιεύτηκε

Να θυμίσω ότι σύμφωνα με την πολλές φορές τροποποιημένη ΠΟΛ 1022/2014 οι καταστάσεις του 2016 πρέπει να υποβληθούν έως 28/02/2017 και οι τροποποιητικές έως 30/04/2017.

Εως στιγμής (πάντα)   :grin:

• 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε (edited)

Σιγά και μην αγχωθήκατε με τις ΜΥΦ (Συγκ. Καταστάσεις Πελατών Προμηθευτών).

Να θυμίσω ότι οι καταστάσεις του 2016 πρέπει να υποβληθούν έως 28/02/2017 και οι τροποποιητικές έως 30/04/2017.

Για όσους αγχώθηκαν (λέμε τώρα) ο Πιτσιλής (Διοικητής της ΑΑΔΕ) δήλωσε ότι αναμένεται και θα ανακοινωθεί η παράταση μέσα στις επόμενες μέρες.

Πηγή: http://www.pofee.gr

Edited by georgegaleos

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.