Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εγκατάσταση συστημάτων POS σε μηχανικούς


Recommended Posts

21 λεπτά πριν, dim salo said:

είχα τηλεφωνική επικοινωνία σήμερα (με πολύ αναμονή κτλ) με το αρμόδιο τμήμα της εθνικής τράπεζας και με διαβεβαίωσαν οτι τα εικονικά POS δεν δηλώνονται στη ΑΑΔΕ (ούτε απο εμάς αλλά ούτε και απο αυτούς) , δηλώνονται μόνο τα φυσικά POS δηλ. τα μηχανήματα POS

Κι όμως!...

Συνάδελφος που έκανε το freepos τον ίδιο μήνα με εμένα περίπου (7/2017).

Σε αυτόν εμφανίζεται κανονικά ενώ σε εμένα τίποτα!

image.thumb.png.2964fdf4ca4124bdf1665748608661fb.png

 

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Και γω είχα και Viva και e-commerce της εθνικής παλαιότερα δηλωμένα. Όμως και τα δυο μου τα έκοψαν. Στην εθνική επειδή δεν τους έκανα τζίρο. Στην viva όταν πηγα προσφατα να ξανανοίξω μου είπαν, κατα τη διαδικασια που έδειχνα με βιντεοκλήση την ταυτότητα, ότι δεν κάνει (έχω την παλια που ειχα βγαλει οταν ημουν 13, δεν την εχω επικαιροποιησει απο τοτε). Βεβαια ο αδερφος μου ειχε κανει τη διαδικασια πριν 2 βδομαδες απο μενα και τον δεχτηκαν κανονικα. Και ας εχει και αυτος παλια ανενημερωτη ταυτοτητα.

Εχω παρει τόσο στα κεντρικά του ΤΕΕ που μιλησα με μια αντιπαθέστατη και εξαιρετικα αγενή γραφειοκράτισσα, όσο και στο τοπικο ΤΕΕ της πόλης μου (οπου ηταν εξαιρετικα ευγενικοι ως συνηθως), αλλα κανενας δεν ξερει τιποτα. Λενε απο τα κεντρικα, εχουμε στειλει ερωτηση στην Εθνικη Τραπεζα αλλα δεν μας εχει απαντησει. Και εσεις τι κανατε, ρωτησα? Εκει ξεκίνησε το bitching απο την υπάλληλο. Αδιαφορούν οι κοπρίτες όπως πάντα για όλα τα προβληματά μας. Μετά βλέπω ότι και δω κοιμόμαστε ή αδιαφορούμε οι περισσότεροι ή το αφηνουμε για τελευταία στιγμή μήπως λυθεί μόνο του, με τη βοήθεια του αγίου πνεύματος μόνο.

Τράβα μια το ΤΕΕ, τράβα και περισσότερες το πόπολο, στο τέλος μαντέψτε σύντροφοι... Θα αγοράσουμε όλοι μας σαν καλά και υπάκουα παιδάκια τις γκουμούτσες της εθνικής ή των άλλων τραπεζών, θα πληρώνουμε ενα νοικι 17 ευρώ το μήνα (ανεξαρτήτψς χρήσης) + Χ% για κάθε συναλλαγούλα και θα κλαιγόμαστε για την κακομοιριά μας.

Αλλά ξέχασα εχουν "λειτουργικά έξοδα" και οι καημενες οι τράπεζες. Που να φτάσει μονο της η εξοικονόμηση που έκαναν απο το κλείσιμο τοσων καταστημάτων που πλήρωναν χιλιαδες ευρω νοικι το μηνα και επίσης όλους τους μισθούς των απολυμένων υπαλλήλωνπου γλίτωσαν.. Αν τους δίνουμε και μερικά εκατομμυριάκια το μήνα σε σταθερή βάση, τότε θα γλιτώσουν για τα καλά. Οπότε "πλερώνετε κοροϊδα", αγαπητοί μου συναδελφοι.

Ουφ τα είπα και ξαλάφρωσα, αμαρτίες ουκ έχω πια. Κανετε και σεις λιγο bullying στο ΤΕΕ μπας και φιλοτιμηθούν ή αν έχετε κανένα γνωστό που ασχολείται με τα συνδικαλιστικά πείτε μια κουβέντα. Για μια φορά ας έχουμε λιγο αλληλεγγύη και τρώμε τις σάρκες μας μετά.

 

  • Like 2
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Μπράβο συνάδελφε! (+1)

Έστσι ειναι όλα όπως τα είπες με όνομα τους...και για τις κωλοτράπεζες (τους νόμιμους νταβατζήδες) και για το κωλοΤΕΕ! 🥵

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

2 ώρες πριν, GregDel said:

Σε αυτόν εμφανίζεται κανονικά ενώ σε εμένα τίποτα!

image.thumb.png.2964fdf4ca4124bdf1665748608661fb.png

 

Συνάδελφε που το βρίσκουμε αυτό το πίνακα?

Στο Ε3 ή σε άλλο έντυπο?

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν, εγώ έχω ακόμα το e-commerce της ΕΤΕ και λειτουργεί ακόμα χωρίς να έχω κάνει καμμια συναλλαγή από το 2021 που το έχω. Ίσως μια φορά χρεωσα δική μου κάρτα για να δω αν χρεώνεται κανονικά.

Σήμερα μετά από διάφορα τηλ. στο ΤΕΕ, σε τοπικό κατάστημα της ΕΤΕ κλπ κατάφερα και βρήκα άκρη στα κεντρικά της ΕΤΕ. Η υπάλληλος μου είπε πως δεν έχουν εντολή να καταχωρήσουν στην ΑΑΔΕ τα virtual POS και ότι έχουν κάνει ερώτημα στο υπουργείο. Αν θέλω λέει να καταχωρίσω τα στοιχεία μπορώ να το κάνω μόνος μου και μου έδωσε τα TID και MID που ζητάει στο σύστημα. Δεν το έκανα και θα περιμένω μήπως έρθει κάποια άλλη οδηγία.

Link to comment
Share on other sites

3 ώρες πριν, dib said:

Συνάδελφε που το βρίσκουμε αυτό το πίνακα?

Στο Ε3 ή σε άλλο έντυπο?

Μπαίνεις στο site της aade.gr

Πας προσωπικη πληροφορηση

image.png.b51a800906297760628873e0bd1742f8.png

Πατάς στο όνομά σου και "μητρώο και επικοινωνία"

image.png.a9fcdb328f71dbdde9d544e5cba14258.png

Μετά "Στοιχεία επιχείρισης"

image.thumb.png.0e0c16f0af26dccffb0dfccb9e55d081.png

Κατεβαίνεις κάτω στο  Νο. 6

image.thumb.png.918257ea4f53329fc298e7613f817f9a.png

  • Like 1
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, giorgosv said:

Αν θέλω λέει να καταχωρίσω τα στοιχεία μπορώ να το κάνω μόνος μου και μου έδωσε τα TID και MID που ζητάει στο σύστημα. Δεν το έκανα και θα περιμένω μήπως έρθει κάποια άλλη οδηγία.

Να το κάνετε. Η viva τα δίνει εδώ και μέρες, ακριβώς για αυτόν τον λόγο. Στην περίπτωσή μου, είναι σωστά δηλωμενα από τη viva.

Link to comment
Share on other sites

On 1/7/2016 at 8:22 PM, ikaros13 said:

Εγω τα ενοίκια τα παιρνω στο λογαριασμό κανονικα.. Αυτο μας έλειπε

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Συνάφελφε, πότε άνοιξες λογαριασμό στη Viva? Αν το έκανες πρόσφατα, για να ανοιξεις λογαριασμό χρησιμοποιησες την καινουργια ταυτοτητα?

Link to comment
Share on other sites

Εγώ άνοιξα viva λογαριασμό και pos στις 9/9/2023 με ταυτότητα του 2022. Το POS βλέπω ότι είναι πλέον δηλωμένο κανονικά στο μητρώο μου στην ΑΑΔΕ. Ήδη κατέθεσα και αίτημα στην ATTICA BANK ότι θέλω να διακόψω το δικό τους POS.

Σημείωση: Με τη viva έκανα virtual POS, χωρίς μηχάνημα (βλ. και εικόνα παρρακάτω)

Μάλλον σήμερα θα ανανεώσουν την εικόνα.... Βρήκαμε κι άλλη δουλειά, να ελέγχουμε τα POS 🤬

image.thumb.png.97258f980575dfd08cc17100f53117e6.png

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.