Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εγκατάσταση συστημάτων POS σε μηχανικούς


Recommended Posts

1.καμία ατυπη παράταση παίζει (σαν τα ανασφαλιστα οχηματα?), δηλαδη να κάνεις την Δευτερα viva και αν σε πιάσουν κάποτε να μην την φάς?

2. ισχύει τελικά ότι αν δεν κόψεις κάποια ΑΠΥ μέχρι τότε δεν υποχρεούσε να βάλεις, αφού δεν έχεις ερθει σε συναλλαγη με ιδιώτη?

 

1) Παίζει γενικότερα με βάση τις αναφορές στα ΜΜΕ ότι δεν θα είναι τις πρώτες μέρες αυστηροί στους ελέγχους. Το μέχρι πότε άγνωστο.

2) Μπορείς να δείς εδώ την θέση ενός λογιστή, οποία με βρίσκει σύμφωνο.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλησπέρα !

τελικά παιδιά το freepos μέσω κινητού σε καλύπτει ? προς τα εκεί τείνω ..

είμαι ελ. επαγγελματίας με δικό μου νεοσύστατο γραφείο και αν μπορώ να γλιτώσω κάτι θα το προτιμούσα για να είμαι ειλικρινής , ακόμα και το 3 ευρώ το μήνα είναι προτιμότερο από τα 10-12 που βλέπω αλλού για την ενοικίαση ,

 

σε περίπτωση έλεγχου αν πέσω σε κανένα περίεργο που θέλει ντε και καλά να δει το μηχανάκι θα έχω θέμα ? (στην Ελλάδα ζούμε)

 

ευχαριστώ !

Link to comment
Share on other sites

εγώ, αφου έκανα την εγγραφή στη viva και είχα τα θέματα με την ταυτοποιηση, πήγα και στη attika σήμερα και έκανα μια αίτηση. Σκέφτηκα οτι για ενα χρόνο που είναι δωρεάν μια χαρά είναι. Του χρόνου βλέπουμε....

να υπάρχει...

Link to comment
Share on other sites

κι εγώ το ίδιο έκανα αλλά στην eurobank, δωρεάν επίσης για τον 1ο χρόνο, και μετά εξαρτάται από τη σχέση με την τράπεζα μπορεί να συνεχίσεις να έχει δωρεάν ανάλογα τις καταθέσεις....πάντως η αίτησή σου για να θεωρείται εμπρόθεσμη πρέπει να είναι μέχρι 27/7 για κάθε ενδεχόμενο προστίμου...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Εγώ τελικά δεν πρόλαβα λόγο πολύ δουλειάς θα πάω τη δευτέρα Γινόταν και χαμός στη τράπεζα και μερικοί μάλλον ήταν και για POS Αλλά επειδή αύριο ξεκινούν μελτέμια πάλι , πήγα για μετρήσεις τελικά Αλλά γενικά μου την σπάει που αντί να πείσουν το κόσμο για την αναγκαιότητα και να πηγαίνουν από μόνοι τους να το παίρνουν , επιβάλουν μαστίγιο Αυτές είναι τακτικές που στην Ελληνική ιδιοσυγκρασία δεν είμαι σίγουρος αν πιάνουν ,αλλά και γενικότερα κάτι που δεν το θέλει ο κόσμος είναι αποτυχημένο να αποτύχει . Το μυστικό είναι να αποκτήσει ο Έλληνας φορολογική συνείδηση και για αυτό χρειάζονται να αλλάξουν πολλά και στην πολιτεία των Ελλήνων και στους πολίτες 

Edited by GEORGE MICHEAL
Link to comment
Share on other sites

αυτο ακριβως γινεται προκειμενου ο Ελληνας να αποκτησει την φορολογικη συνηδειση επιβαλουν την ποινη ωστε να νοησει

Link to comment
Share on other sites

αυτο ακριβως γινεται προκειμενου ο Ελληνας να αποκτησει την φορολογικη συνηδειση επιβαλουν την ποινη ωστε να νοησει

Ο Έλληνας συνεργάζεται καλύτερα με το φιλότιμο και όχι με βούρδουλα . Οταν βγήκε ο βούρδουλας το έχασαν το παιχνίδι όλοι σε αυτά τα χώματα Αλλά δεν φτάνει μόνο το φιλότιμο αν αυτό δεν συνοδεύεται από την ανταποδοτικότητα των φόρων Εγώ σήμερα που βλέπω γύρω μου έργο (ανάπλση της πόλης μου , δρόμοι καινούργιοι , καινούργιο χλοοτάπητα γηπέδου και κατασκευή κερκίδων , καινούργιο δημοτικό σχολείο , βελτίωση λιμανιού , πολιτιστικές εκδηλώσεις , άψογο  νοσοκομείο μέχρι και καινούργια πλατεία απέναντι από το σπίτι μου  κλπ) δίνω τους φόρους με χαρά και ας είναι φέτος αυξημένοι , ειδικά που φέτος (μέχρι στιγμή)  μπορώ να ανταποκριθώ με λιγότερες δυσκολίες .

Edited by GEORGE MICHEAL
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.