Μετάβαση στο περιεχόμενο

246 εκατ ευρώ δόθηκαν για τις τηλεοπτικές άδειες


Engineer

Recommended Posts

Ποιοτική ανάλυση δημοτικού... Μία εταιρεία που τα "σκάει" σε διαφημίσεις θα θέλει να διαφημίζεται σε όλα τα κανάλια. Ποιος είπε πως η τιμή στις διαφημίσεις θα αυξηθεί αντιστρόφως ανάλογα με τη μείωση των καναλιών; Θα βγάλει ο τσίριζα νόμο που θα το επιβάλλει;  Το ίδιο είναι να έχεις 6-7 prime time εκπομπές και το ίδιο είναι να έχεις 4; Άντε και με το καλό να πάνε και στο Γυμνάσιο εκεί στην Κουμουνδούρου μπας και σας πούνε τίποτα πιο έξυπνο...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ποιοτική ανάλυση δημοτικού... Μία εταιρεία που τα "σκάει" σε διαφημίσεις θα θέλει να διαφημίζεται σε όλα τα κανάλια. Ποιος είπε πως η τιμή στις διαφημίσεις θα αυξηθεί αντιστρόφως ανάλογα με τη μείωση των καναλιών; Θα βγάλει ο τσίριζα νόμο που θα το επιβάλλει; Το ίδιο είναι να έχεις 6-7 prime time εκπομπές και το ίδιο είναι να έχεις 4; Άντε και με το καλό να πάνε και στο Γυμνάσιο εκεί στην Κουμουνδούρου μπας και σας πούνε τίποτα πιο έξυπνο...

Αν γινουν 4 τα καναλια το δευτ.διαφημισης θα αυξηθει αναλογα.αν μεινει ενα παλι θα αλλαξει προς τα πανω λογω μονοπωλιου.

Οι εταιριες διαθέτουν ενα μπάτζετ για διαφημίσεις.είτε τα δώσουν στον αέρα είτε στον έντυπο είτε σε δεκα κανάλια είτε σε ενα καλύτερες τηλεοπτικες ωρεςτο μπάτζετ που εχουν προγραμματίσει θα διαθέσουν.

Link to comment
Share on other sites

Ο διαφημιστικός χρόνος δεν μοιράζεται έτσι απλά. Το πιο απλό παράδειγμα, τα χριστούγεννα γίνεται ο χαμός με διαφημίσεις για παιχνίδια. Θα ανέβει τόσο πολύ το κόστος ανά δευτερόλεπτο που θα καλύψει τις απώλειες από όλα τα υπόλοιπα κανάλια ή αφού οι μεγάλοι που πουλάνε παιχνίδια είναι και αυτοί 3-4, μια χαρά θα μοιράζονται των διαφημιστικό χρόνο με το ίδιο κόστος όπως πριν;

Link to comment
Share on other sites

Σταύρο άστο....ΝΔ...Μητσοτάκης...ό,τι πεις ! Η πίτα δεν αλλάζει λέμε !! Αν γίνουν 100 τα κανάλια, η πίτα ίδια θα είναι άντε +10%, οπότε ναι μεν τα 100 κανάλια θα έχουν διαφημίσεις....αλλά θα είναι πιο φτηνές. Έλεος....

Link to comment
Share on other sites

Γιατί δεν ξεκολλάτε από τα κόμματα ? Τα 246 εκ είναι έσοδα του κράτους . Τίποτα δεν θα χαθεί από εισφορές κλπ , ΑΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ , που είναι αμφίβολο ότι τις πληρώνανε μέχρι σήμερα οι υπάρχοντες . Διότι ήδη οι έχοντες άδεια έρχονται σε συνεννόηση με τους έχοντες κανάλια και θα βρεθεί η νέα ισορροπία . 

 

Από την άλλη προφανώς θα πρέπει να κράξουμε την κυβέρνηση , όχι γιατί πούλησε 45 εκ την Τραινοσέ , αλλά γιατί έλεγε ότι ούτε τα 300 ήταν αρκετά στο παρελθόν . Γιατί η Τρενοσέ δεν είναι τίποτα άλλο από μηχανές , βαγόνια και αυτοκινητάμαξες , όσα δεν είναι μισθωμένα και το προσωπικό που τα κινεί , αφού η υποδομή , οι γραμμές δηλαδή ανήκουν στον ΟΣΕ και μένουν στο κράτος .

 

Δηλαδή εύκολα θα μπορούσε η κάθε Τρενιτάλια , να φέρει δικούς της συρμούς και προσωπικό , να πάρει τζάμπα μια άδεια και να δουλέψει . Αλλά τώρα έχει έτοιμο ξεκίνημα και αυτό πλήρωσε .

 

Για τις διαφημίσεις και ολιγοπώλια και άλλα τέτοια , εγώ ξέρω ότι έχουμε 30 κανάλια στην Αθήνα και σχεδόν τα μισά και πλέον είναι τηλεμάρκετινγκ , ενώ το επίπεδο ψυχαγωγίας είναι αστείο .

Link to comment
Share on other sites

Πήρες 246 εκ. (όχι δις). Μπορείς να υπολογίσεις στην 10ετία πόσα εκατομύρια θα χάσουμε από φόρους που δε θα δώσουν όσα κανάλια κλείσουν; Εισφορές; Τζιράρισμα από χαμένους μισθούς; Επιδόματα ΟΑΕΔ; 

Σημερα από μεγάλα κανάλια έχουμε Mega ,Antenna, Alpha, Star,Σκαι. Συνολο 5.

Αυριο θα εχουμε Antenna,Σκαι , Μαρινακης, Καλογριτσας. Συνολο 4 , ένα λιγότερο.

Μαρινάκης , Καλογριτσας , που δεν εχουν υποδομές και προσωπικό , πιθανότερα θα αγοράσουν από αυτούς που έμειναν απ'έξω εγκαταστάσεις ή θα φτιάξουν νέες , και θα προσλάβουν κόσμο για να λειτουργήσουν.

 

Αρα 5 πριν , 4 μετά , ένα κανάλι λιγότερο. 

Βάλτε τώρα στην εξίσωση ότι το ένα κανάλι λιγότερο είναι το Mega , το οποίο χρώσταγε ήδη τα κέρατά του σε κράτος , τράπεζες , συνεργάτες και  κάμποσα μηνιάτικα σε υπαλλήλους.

 

Αρα λοιπόν δεν ισχύει η καταστροφή που προβλέπεις stayros. 

 

Επίσης , δεν έχετε λάβει σοβαρά υπ'όψη την σημασία της βιωσιμότητας.

Επειδή δεν το γνωρίζετε οι περισσότεροι , το κανόνι που βάρεσε  ο ALTER όταν χρεωκόπησε ήταν τόσο μεγάλο , που τίναξε στον αέρα όλο τον κλάδο της διαφήμισης.

Κόσμος απολύθηκε , μισθοί μειώθηκαν , και αναγκάστηκε να κλείσει μια από τις μεγαλύτερες  ελληνικές διαφημιστικές εταιρίες , θυγατρική πολυεθνικού διαφημιστικού κολοσσού.

Edited by avgoust
Link to comment
Share on other sites

Mια πρόχειρη απάντηση είναι ότι το κρατικό κανάλι θα σου προβάλει την "Μηχανή του χρόνου" ενώ το ιδιωτικό την "Μπαχάρ".

Link to comment
Share on other sites

ενταξει    ας  εφαρμοσουν  τις  παρωχημενες  ιδεες  τους 

4  αδειες τηλεόρασης , 1000  μηχανικοι  100  φαρμακεια

100  υδραυλικοι  τοσους  αντεχει  η  αγορα  της  βορειου  κορεας 

δεν  θα  αργησει  η  στιγμη  που  θα  σας  πεισουν  ότι  για  να  πατε 

από  καρδιτσα  στα  τρικαλλα  χρειαζεται  αδεια  από  το  κεντρικο  σοβιετ

γελαει  ο  ντουνιας  ολόκληρος  με  τις  ιδεες  του  νικολακη 

ο  σκαι  για  να  παρει  αδεια  πληρωσε  43  εκατ  και  ο  αντ  76  εκατ

. αν  νομιζετε  ότι  θα  τα  πληρωσουν   αυτά  τα  χρηματα 

και  κάθε  10  χρονια  αλλα  τοσα  καντε  μια   βουτια  σε  παγωμενα  ποταμισια  νερα 

μηπως  και  ξυπνήσετε  .

Link to comment
Share on other sites

Mια πρόχειρη απάντηση είναι ότι το κρατικό κανάλι θα σου προβάλει την "Μηχανή του χρόνου" ενώ το ιδιωτικό την "Μπαχάρ".

ματαιοπονείς

όποιος έχει μάθει να καταναλώνει σκουπίδια, δεν αντιλαμβάνεται την αξία της υγιεινής διατροφής

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.