Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πληροφοριακό Σύστημα Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον ΙΙ


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 7,2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

giorgis04 προσπαθώντας να σε μεταφράσω έκαψα ότι μου έμεινε από τον εγκέφαλο.. αφού δεν είσαι μηχανικός, δε πας να ταλαιπωρήσεις ομοίους σου, είμαστε ήδη ταλαιπωρημένοι.

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Με πηρε και εμενα πελατισσα ανω των 60χρονων  και οτι η φιλη της εκανε αιτηση, εμεις γιατι αργούμε....  τι να της εξηγησεις.

 

Θα παω ετεαν να πιασω το wifi τους.

Πάρε την φίλη της πελάτισσας στο γραφείο να σου περάσει και τις δικές σου..! 

Είδες, ανοίγουν νέες θέσεις εργασίας με το "Εξοικονόμηση κατ' Οίκον ΙΙ"

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Παιδια ειναι απλά τα πράγματα, δεν γινεται κανεις να περασει ολοκληρωμένη αιτηση γιατι δεν ειναι το συστημα ολοκληρωμενο.. Μη ακουτε ιστοριες για αγριους...

  • Upvote 4
Link to comment
Share on other sites

Από την εμπειρία με διάφορων ειδών πελάτες, θεωρώ πως τέτοια success stories υφίστανται και παρουσιάζονται μόνο ως μέσο πίεσης, παρά ως καταστάσεις που έχουν οποιαδήποτε επαφή με την πραγματικότητα.

Link to comment
Share on other sites

Αποκλειεται κάποιος να πέρασε, και να ρίσκαρε σε όλα χωρίς κάποια απορία να ρωτήσει τον μηχανικό.

Ανακοίνωση δεν βλέπω να βγάζουν !!!ΕΛΕΟΣ!!!!

Link to comment
Share on other sites

Καλά, κι εμένα ένας φίλος μου τελείωσε τις παρεμβάσεις, έβγαλε 2ο ΠΕΑ και πήρε τα λεφτά. Είναι από το χωριό, δεν τον ξέρετε. :P

 

Εγώ αμφιβάλλω για τον εάν μπορείς να περάσεις τον έλεγχο 1ου σταδίου επιλεξιμότητας.. Για οριστική υποβολή, δεν το συζητάμε. Ο οδηγός που έδωσαν με τα screenshots είναι λειψός για κάποιο λόγο..

Edited by TheShaman
Link to comment
Share on other sites

Άρχισε το πανηγύρι !!!!! Υπομονή παιδιά με αυτά που θα ακούσετε.

 

Η φίλη της πελάτισσας είναι και αυτή άνω των 60 ??!!!

Link to comment
Share on other sites

Ναι, είμαι δυνητικά δικαιούχος του προγράμματος, αλλά γνωρίζω να βάλω τα πραγματικά τ.μ. του σπιτιού μου. Έδωσα €230 για έκδοση νέου ΠΕΑ (λόγω προγράμματος και με την ελπίδα να τα πάρω πίσω), αντί €100 που συνήθως έπαιρνε ο μηχανικός. Εν γνώσει μου και δε διαμαρτύρομαι για αυτό. Αν δεν μπω στο πρόγραμμα, έχασα €130. Τα στοιχεία μου θα τα περάσω εγώ, γιατί δεν μπορώ να περιμένω από έναν άνθρωπο που έχει να περάσει 20-30 αιτήσεις, πότε θα περάσει τη δική μου (1η; τελευταία ;) σε ένα πρόγραμμα first in first out. Γράφεις για το αζημίωτο. Το πρόγραμμα γράφει ότι αποζημιώνει τον αιτούντα για έκδοση ΠΕΑ και Σύμβουλο Έργου. Προηγουμένως λέει ότι ο αιτών πρέπει να κάνει ο ίδιος είσοδο στο σύστημα. Αν για αυτή την κίνηση του αιτούντα παίρνετε αμοιβή επιπλέον τότε πάω πάσο. Μόνο που για αυτήν την υπηρεσία, έπρεπε να σκεφτείτε ότι δεν εξαρτάται μόνο από τις γνώσεις σας αλλά εξαρτάστε από άλλους (εδώ το σύστημα).

Υπάρχουν άλλοι που γκρινιάζουν για το ποσό που θα πληρωθούν!!! Και λέω...€230 για ένα ΠΕΑ αντί €100 που συνήθως κοστίζει (+ άλλα €230 αν υπαχθεί ο πελάτης στο πρόγραμμα, + τον σύμβουλο έργου). Πόσο παίρνατε πριν το πρόγραμμα για έκδοση ΠΕΑ; Κάνατε λιγότερη δουλειά; Γιατί το κάνετε αυτό στον εαυτό σας.

Για το καλό σας λέω ότι λέω. Είστε πτυχιούχοι, έχετε φάει χρόνια στα αμφιθέατρα, διεκδικήστε αυτό που αξίζετε από τους πελάτες σας. Μην γκρινιάζετε μεταξύ σας όμως. Διεκδικήστε από τους πελάτες σας.

Πραγματικά μιλάω καλοπροαίρετα. Έχετε καλύτερα πράγματα να κάνετε από το να μου απαντήσετε. Συγγνώμη πραγματικά που τρώω το χρόνο σας για να με διαβάσετε, αλλά τουλάχιστον εσείς οι "διαβασμένοι" μην κρύβεστε πίσω από δικαιολογίες και ότι φταίνε οι άλλοι.

 

Η τιμή στα ΠΕΑ έχει πέσει λόγω κατάργησης της ελάχιστης αμοιβής ΤΕΕ.. Η αγορά την έφτασε εκεί καλώς ή κακώς. Κακώς για μένα. Επίσης, η δουλειά για το ΠΕΑ είναι όντως λιγότερη, γιατί εσύ ως ιδιώτης ξέρεις τα τετραγωνικά, εγώ ως μηχανικός όμως φαντάζομαι θα σου ετοιμάσω το φύλλο με τις παρεμβάσεις πχ. κάτι που δεν απαιτείται στο ΠΕΑ. Και στο κάτω-κάτω μου ορίζει μια τιμή το πρόγραμμα την οποία ακολουθώ, δεν θα δικαιολογηθούμε και για αυτό. Συμφωνώ, ότι για όλα τα παραπάνω έχουμε ευθύνη και οι μηχανικοί, αλλά και τέτοιες καταηγορίες δεν στέκουν, ούτε νομίζω ότι χρειαζόμαστε μάθημα στο φόρουμ. Χωρίς διάθεση να μαλώσω

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.