Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Συνάδελφοι να υποβάλλω και εγω ενα ερώτημα που λανθασμένα έβαλα αλλού (http://www.michanikos.gr/showthread.php?p=209751#post209751) ας το σβησουν οι αρμόδιοι.

Το ερώτημα μου είναι αν ο μειωτικός συντελεστής μπορεί να εφαρμοστεί και σε περιπτωση αλλαγής χρήσης?

Έχω μια κατοικία <120 μ2 και θα κάνω αλλαγή χρήσης σε άλλο χώρο για να γίνει μια δεύτερη κατοικία<120 μ2. Μπορω στον υπολογισμό να εφαρμόσω το μειωτικό συντελεστή?

• Απαντήσεις 186
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Συνάδελφε διάβασε από την αρχή το θέμα. Η ερώτησή σου έχει ήδη απαντηθεί.

• 1 month later...
Δημοσιεύτηκε

Συνάδελφοι χαιρετώ και εγώ. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν είναι δυνατό να εφαρμοστεί ο συντελεστής μειωμένης κατοικίας για έκδοση οικοδομικής άδειας για "Τουριστική επιπλωμένη κατοικία" με συνολική δομούμενη επιφάνεια<120τ.μ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• 4 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Καλημερα

Ειναι δυνατον ο μειωτικος συντελεστης να εφαρμοσθει σε κτιριο με ενα ιδιοκτητη και για δυο νεες κατοικιες με εμβαδο μεχρι 120 μ2.?

Παρατήρηση: Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής!

Ευχαριστώ, terry

Παρατήρηση: Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα.

Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής!

Ευχαριστώ, terry

• 1 month later...
Δημοσιεύτηκε

εχω να βγάλω μια άδεια για όροφο με 2 κατοικίες απο 90 τετραγωνικά η καθεμία με τα υπόγεια τους,για 2 αδέλφια.Από οτι διάβασα σε προηγούμενες αναρτήσεις εμπίπτει στον μειωμένο συντελεστή του 0,6.κάνω λάθος?

Δημοσιεύτηκε

Αν πρόκειται για νέα οικοδομή με 2 κατοικίες 90μ² η καθεμία, τότε ναι εμπίπτουν στον μειωμένο συντελεστή.

Δημοσιεύτηκε

Γιατί αναφέρεις όροφο όμως;

Δεν πρόκειται για νέα οικδομή μήπως;

Δημοσιεύτηκε
Γιατί αναφέρεις όροφο όμως;

Δεν πρόκειται για νέα οικδομή μήπως;

νέα οικοδομή είναι,υπόγειο κ ισόγειο,οχι 1ος όροφος.Ίσως δεν το διατύπωσα σωστά.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.