Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Εγγραφείτε στην ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σχεδιάζω πολυκατοικία της οποίας το υπόγειο (χώροι στάθμευσης) επεκτείνονται τα όρια του οικοπέδου. Αν έχω εξασφαλίσει την απαιτούμενη φύτευση σε τμήματα που η φύτευση έχει 40 εκατοστα χώμα, μπορώ σε τμήμα άνωθεν του υπογείου να έχω 20 εκατοστά χώμα ή και πλακόστρωση;

• Απαντήσεις 137
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε (edited)

Αν εξασφαλίζεις την απαιτούμενη επιφάνεια φύτευσης, την υπόλοιπη τη διαχειρίζεσαι όπως θέλεις. Θα πρέπει, όμως, να προβλέψεις και τα δέντρα (για τα οποία ΔΕΝ επαρκεί το βάθος των 40 εκ.)

Edited by tetris
  • 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα, αν έχω οικόπεδο με υψομετρική διαφορά από το δρόμο μπροστά του και δημιουργήσω υπόγειο χώρο στάθμευσης κάτω από μια αυλή στο περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού, που θα κατασκευαστεί σε ανώτερη στάθμη, αυτός ο χώρος μετράει σε κάλυψη και δόμηση; Μόνο σε κάλυψη; Τι ισχύει; Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό θέμα αλλά δεν βρήκα κάτι πιο σχετικό..ευχαριστώ! 

image.thumb.png.34f346ed37ff9e61f398be0cbe44daa6.png

Δημοσιεύτηκε
On 3/2/2026 at 10:46 ΠΜ, Artemiscv said:

... και δημιουργήσω υπόγειο χώρο στάθμευσης ...

αυτό που δείχνει ο φωτογραφία σου ΔΕΝ είναι καν υπόγειο.

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Ναι το ξέρω αλλά δεν έβρισκα άλλη φωτογραφία που να είναι όλο χωμένο..αν υποθέσουμε ότι είναι και οι 3 πλευρές χωμένες και μόνο η φάτσα έχει πρόσβαση από το δρόμο για να μπαίνουν τα αυτοκίνητα;

Δημοσιεύτηκε
On 2/3/2026 at 11:53 AM, Didonis said:

αυτό που δείχνει ο φωτογραφία σου ΔΕΝ είναι καν υπόγειο.

Θα διαφωνήσω. Μπορεί και να είναι υπόγειο. Η πρόσβαση προς τον υπόγειο χώρο στάθμευσης είναι στο επίπεδο του δρόμου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.