Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κρατήσεις υπέρ ΤΣΜΕΔΕ και ΕΜΠ, χαρτόσημο και ΟΓΑ χαρτοσήμου


Recommended Posts

...

3.ισχύει το όριο των 1500 € μαζί με το ΦΠΑ σε οποιαδήποτε τράπεζα

..

 

μια ερώτηση επ'αυτού:

 

ας πουμε οτι η συμφωνηθεισα ειναι 1000 € και μου την καταθέτουν σε άλλη τράπεζα εκτός ΕΤΕ, εγω πρεπει να τα βγαλω και να τα ξαναβαλω στην ΕΤΕ οπως παλιότερα ή σαν αποδεικτικό κρατάω το χαρτάκι της άλλης τράπεζας? Και οσο για την εισφορα τεε παω στην ΕΤΕ και το πληρωνω σε ενα ενυπο μόνο του με τον κωδικό πληρωμής χωρίς αμοιβή?

 

Ευχαριστώ

Edited by antonisk7
Link to comment
Share on other sites

Δεν τα βγάζεις και τα βάζεις πουθενά αλλού εκτός από την τσέπη σου.Είναι και κάτω από 1500€ οπότε δε χρειάζεσαι και το παραστατικό της κατάθεσης.Για την πληρωμή του ΤΕΕ κάνεις αυτό που γράφεις.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Αν βάλω δεύτερο μηχανικό  για τον 4014, πως τον εισάγω στις εργασίες του συστηματος αμοιβων; Διότι αν τον βάλω σαν ξεχωριστό πεδίο ωριαίας απασχόλησης μου διπλασιάζει την νόμιμη αμοιβή..

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Καλημέρα συνάδελφοι!!!Οι κρατήσεις ΤΣΜΕΔΕ ιδιοκτήτη καθώς και το ΚΗ ισχύουν ακόμα και πρέπει να πάω σε ΔΟΥ για να πληρώσω το σημείωμα κατάθεσης εισφορών?

Link to comment
Share on other sites

Ναι. Σήμερα πλήρωσα ΤΣΜΕΔΕ Ιδιοκτήτη. Προχθές πλήρωσα και ΚΗ (τρέξιμο στο Ηράκλειο).

 

Ελπίζω να γίνει και αυτό online όπως το ΦΕΜ με πληρωμή μέσω τραπεζών ή e-banking να γλιτώσουμε τα δρομολόγια λόγο κλεισίματος της εφορίας της περιοχής.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά τη δυνατότητα πληρωμής μέσω e-banking των κρατήσεων υπέρ ΤΣΜΕΔΕ-ΕΜΠ, όπως έγινε πρόσφατα με το ΦΕΜ? ή για τις κρατήσεις υπέρ ΤΣΜΕΔΕ-ΕΜΠ εξακολουθούμε να πηγαινουμε στην ΕΤΕ ?

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Χθές πλήρωσα κρατήσεις ιδιοκτήτη υπέρ ΤΣΜΕΔΕ.Όταν έδωσα το χαρτί στην τράπεζα να πληρώσω   διαπίστωσα ότι το ποσοστό υπέρ ΤΣΜΕΔΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ήταν 0 και πλήρωσα μόνο για ΕΜΠ και το χαρτόσημο. Από πότε καταργήθηκε;

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα

έχει τύχει σε κάποιον σας να κατατεθεί σε λάθος λογαριασμό η εισφορά ΤΣΜΕΔΕ για έκδοση άδειας δόμησης; Όταν κατέθεσα στην ΕΤΕ το έντυπο για την εισφορά υπέρ ΤΣΜΕΔΕ επί της αμοιβής μηχανικού, ο ταμίας έκανε κάτι μαγικό που εγώ δυστυχώς ΔΕΝ πρόσεξα- κι αντί να γράφει το γραμμάτιο είσπραξης ΤΣΜΕΔΕ/ΕΤΑΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗ ΠΟΡΩΝ γράφει ΕΛΛ. ΕΘΝ. ΕΠΙΤ. UNICEF-ΣΥΛΛ. ΠΟΡΩΝ!!!!!!!!!!! Με λίγα λόγια η εισφορά υπέρ ΤΣΜΕΔΕ κατέληξε στην UNICEF από ότι κατάλαβα... Αύριο θα πάω να το ξεκαθαρίσω, αλλά επειδή προβλέπω ματσάκι με τον υπάλληλο, αναρωτιόμουν αν έχει συμβεί ξανά και τι έχετε κάνει γι' αυτό.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.