Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

Επιβεβαιώνω, η ΕΤΕ τα έβαλε.

Αυτό που αναρωτιέμαι τώρα, είναι πόσο θα τα πληρώσουμε αυτά τα 600 ευρώ. Διαβάζω ότι τα χρήματα είναι από Εθνικούς πόρους οπότε η ερώτηση είναι:

Γιατί δεν μπήκαμε στο 800ρι και μπαίνουμε στο 1070ρι;; Μήπως κάπου εκεί στο 2025 μας χρεώσουν εκτός των 600 € καί τα 470 € των ΚΕΚ;

Δημοσιεύτηκε

Στην Alpha έχουν μπει σε κάποιον ; Σε όσους έχει γίνει η ενεργοποίηση μέχρι και την Κυριακή και δεν έχουν μπει μέχρι αυτή την ώρα , πάμε για αύριο ε ;

Δημοσιεύτηκε

400 ζεστα, αχνιστα ευρουλακια μπηκαν στην Εθνικη.

Τα κοιταω και μου πεφτουν τα σαλια!

Δημοσιεύτηκε
10 λεπτά πριν, Dio_the_Theo said:

Επιβεβαιώνω, η ΕΤΕ τα έβαλε.

Αυτό που αναρωτιέμαι τώρα, είναι πόσο θα τα πληρώσουμε αυτά τα 600 ευρώ. Διαβάζω ότι τα χρήματα είναι από Εθνικούς πόρους οπότε η ερώτηση είναι:

Γιατί δεν μπήκαμε στο 800ρι και μπαίνουμε στο 1070ρι;; Μήπως κάπου εκεί στο 2025 μας χρεώσουν εκτός των 600 € καί τα 470 € των ΚΕΚ;

ίδια απορία,

Δημοσιεύτηκε (edited)

Στο elearningclass καταλαβε κανεις πως καταγραφεται η προοδος? Ενω βλεπω τις ωρες ανα ενοτητα που καταγραφω, η προοδος ειναι 0%

Και σε ΕΤΕ εμενα δεν μου μπηκαν ακομα αν και εχω μεσα στο ΣΚ ενεργοποιηση

Μαλλον παω για αυριο?

Edited by LongSinceDark
Δημοσιεύτηκε
1 ώρα πριν, christopografow said:

Στην Alpha έχουν μπει σε κάποιον ; Σε όσους έχει γίνει η ενεργοποίηση μέχρι και την Κυριακή και δεν έχουν μπει μέχρι αυτή την ώρα , πάμε για αύριο ε ;

Εθνικη ενεργοποιημένο voucher από Κυριακή , τίποτα ακόμα

Δημοσιεύτηκε
Μόλις τώρα, linageorgopoulou said:

Εθνικη ενεργοποιημένο voucher από Κυριακή , τίποτα ακόμα

the same...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.