Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρωτοβουλία Μηχανικών για παράταση κατάθεσης δικαιολογητικών για Ν.4178/2013


Didonis

Recommended Posts

Παιδιά ψυχραιμία,

Μην πανικοβάλεστε. Δεν βγάζει πουθενά. Άλλωστε σε μία χώρα που νομιμοποιούνται αυθαίρετα σε δάση μην περιμένετε κάτι καλύτερο.

Λογικά θα δοθεί παράταση εκτιμώ αλλά το θέμα μας δεν είναι αυτό αλλά οι ασάφειες ετών επί ετών όπως επίσης τα προβλήματα και οι ακαμψίες επαγγελματιών που εμπλέκονται με εμάς όπως λογιστές και συμβολαιογράφοι. Εμείς είμαστε οι πρακτικοί εδώ άλλα άλλοι έχουν "τετράγωνη λογική".

Θα μπορούσαν τα πράγματα να είναι πάντως πολύ πιο απλά και ξεκάθαρα. Ίσως οι νεότεροι του κλάδου μας να το δουν λιγάκι γιατί εμείς γεράσαμε και προκοπή δεν είδαμε. 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 155
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δεν είναι δυνατόν☹️  κάπου ... κάτι θα υπάρχει .... δε μπορεί☹️!!!

Η είναι όλα της φαντασίας μας;   

Mήπως έχουμε μείνει τελικά από λίγοι έως ελάχιστοι που  δεν έχουμε διεκπεραιώσει;

 

Edited by feim
Link to comment
Share on other sites

Μπα μου είπε σήμερα το πρωί συνταξιούχος συνάδελφος που επίσης έχει να κλείσει ρυθμίσεις Ν 4178 / 2013 ότι υπάρχουν σε εκκρεμότητα γύρω στις 300000 δηλώσεις . Όσους συντοπίτες μηχανικούς συνάντησα σήμερα ή μίλησα στο τηλέφωνο όλοι έχουν εκκρεμότητες που δεν θα προλάβουν σήμερα να ανεβάσουν .

 

Θα μου πείτε από το 2013 έχουμε τον Ν 4178 Εμένα κάποιες περιπτώσεις που άργησα είναι γιατί πριν λίγο μου έδωσαν κάποια έγγραφα σημαντικά και τις είχα ξεχάσει , κάποιες αμέλησα γιατί προτίμησα να κάνω καινούργιες αφού με πίεζαν  , ενώ έχοντας πληρώσει ειδικά πρόστιμα και λόγο οικονομικής κρίσης άφησαν εμένα τελευταίο και τις ολοκληρώνω τώρα που με πληρώνουν Όλες τις έχω προ του τέλους και δεν είναι πολλές περίπου 5 -10 αλλά τις 5 μπορώ να τις μεταφέρω στον Ν 4495 Δυο περιμένω και απόφαση αντιρρήσεων δασικού χάρτη για να είμαι οκ που έχουν παγώσει (κυρίως για την αρτιότητα του ακινήτου και για τμήματα με αυθαίρετο ) 

Edited by GEORGE MICHEAL
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.