Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόγραμμα OΑΕΔ για νέους ελεύθερους επαγγελματίες - επιστήμονες (2009 & 2010)


Recommended Posts

architect_duth αν δεν υπάρχει πρόβλημα μπορείς να μου πεις αν 100% σίγουρα στις περιπτώσεις που ξέρεις κάνανε αιτήσεις αργότερα από 2/3 και σε τι περιοχές? Πάντως στα τηλέφωνα στον ΟΑΕΔ κανείς δεν ξέρει τίποτα ακόμα....και εγώ έχω βαρεθεί να βλέπω το "ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ" τόσο καιρό στην σελίδα τους στην άιτησή μου.....

 

Εχθές που ρώτησα το παλικάρι που εγκρίθηκε, δε θυμόταν ακριβή ημερομηνία υποβολής, αλλά μου είπε ότι κατά 99% ήταν μέσα προς τέλη Μαρτίου. ...και επίσης που του είπα την περίπτωσή σου (2/3) είπε πως καλύτερα να το ψάξεις λίγο παραπάνω!!!

 

Η περιοχή είναι Θεσσαλονίκη... σε ποιον ΟΑΕΔ δε θυμάμαι (περιοχή Μαρτίου κάτω από Λεωφ. Καραμανλή).

 

Γι αυτό λέω... μήπως τελικά δεν είναι η ίδια επιτροπή για όλους!

 

Δεν ξέρω... Προσωπικά πάντως δε πρόκειται να κάνω μεγάλες αγορές πριν την προέγκριση!!!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δηλαδη αν δεν παρεις την προεγκριση τι αγορες θα κανεις?Η δεν θα κανεις καν?

Και τα gadget που χρειαζονται για να πειθεις πελατες?

Γενικα για να αναγνωριστουν τα εξοδα αρκει η βεβαιωση συμμετοχης,δεν χρειαζεται να εχεις πρωτα προεγκριση.Προσωπικα τα αγορασα ολα και δουλευω κανονικα,τωρα αν κατσει κι η επιδοτηση ακομα καλυτερα γιατι ειναι και πολλα τα παγια εξοδα..

Παντως ο κοσμος καιγεται,δεν ξερω αλλα φοβαμαι οτι θα ειναι σφιχτα τα πραγματα κι αναθεμα το ποτε και αν θα παρει καποιος λεφτα κι ας εχει εγκριθει..

Link to comment
Share on other sites

Και τα gadget που χρειαζονται για να πειθεις πελατες?

 

Δηλαδή; Ποια είναι αυτά τα gadget στα οποία αναφέρεσαι και πώς πείθουν τον πελάτη;

Link to comment
Share on other sites

Αυτό θα ρωτούσα και εγώ! ???

 

Παράδειγμα... προς το παρόν δε μου ήταν απαραίτητο το γραφείο που αναγκάστηκα να νοικιάσω, διότι μπορούσα εύκολα να διαμορφώσω χώρο στην οικία μου (ο οποίος χώρος δεν κάλυπτε τον ΟΑΕΔ). Συνεπώς, δε μου χρειάζονται όλα αυτά τα έπιπλα που σκοπεύω να αγοράσω! Επίσης, οι αγορές σε ηλεκτρονικό υλικό (hardware και software) θα μπορούσαν να περιμένουν λίγο ή να ήταν χαμηλότερων προδιαγραφών.

 

Γενικά, ένα τέτοιο πρόγραμμα επιχορήγησης σου δίνει τα χρήματα που χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις "σωστά" μία επιχείρηση-γραφείο-κτλ.

 

Προσωπικά, χωρίς αυτά τα χρήματα, δε μπορώ να πλησιάσω ούτε στο μισό το "σωστό" γραφείο. Μπορώ βέβαια να εργάζομαι, αλλά πιστεύω καταλαβαίνεις τη μεγάλη διαφορά που υπάρχει! Γι' αυτό.... ελπίζουμε στη "βοήθεια" του ΟΑΕΔ!

Link to comment
Share on other sites

samsung galaxy,ipad και αλλου τετοιου ειδους χαζαμαρες που εχει ακουστει κατα καιρους οτι ειναι χρησιμες απο πολλους...εγω απλα ειρωνευομουν γιατι ολα αυτα απλα δεν χρειαζονται;)

Link to comment
Share on other sites

samsung galaxy,ipad και αλλου τετοιου ειδους χαζαμαρες που εχει ακουστει κατα καιρους οτι ειναι χρησιμες απο πολλους...εγω απλα ειρωνευομουν γιατι ολα αυτα απλα δεν χρειαζονται;)

 

Επειδη για το samsung μαλλον αναφερεσαι σε εμενα προσωπικα κ απο τα προηγουμενα μηνυματα σου εχω διακρινει μια αδικαιολογητη για μενα αντιπαλοτητα με αλλους συναδερφους, για τα gadgets θα πω μονο πως εάν ξέρεις (!!!) να τα χρησιμοποιεις τοτε μπορει να μην ειναι "χρησιμα κ να χρειαζονται για να ριξεις τον πελατη", αλλα ΣΙΓΟΥΡΑ κανουν τη δουλεια σου ΠΟΛΥ πιο ευκολη!!! Οποτε, ναι, εαν δικαιουμαι να τα δικαιολογησω θα το κανω...

 

...η αληθεια ειναι βεβαια πως για το κινητο που ρωτησα στον ΟΑΕΔ, αν κ δε μου ειπαν "οχι", με προετρεψαν να μην το βαλω ως εξοδο... Οποτε θα μπει αργοτερα απο "την τσεπη" μου!

Link to comment
Share on other sites

μόλις πήρα πάλι τηλέφωνο, πληροφορήθηκα πως μέσα σε αυτή ή την άλλη βδομάδα θα γίνει συνεδρίαση της επιτροπής η οποία είναι μία για όλη την Ελλάδα, περιμέναν να τελειώσουν οι αιτήσεις σε όλες τις περιοχές, μετά από αυτό το στάδιο μέσα σε ένα μήνα έρχονται στο γραφείο για έλεγχο και μετά από 20 μέρες από τον έλεγχο σε καλούν για τα λεφτά. Οπότε έχει μέλλον ακόμα.....όσον αφορά για έγκριση ατόμων μετά την ημερομηνία της δικιάς μου αίτησης δεν ήξερε.

Και από μέσα μου άκουγα την γνωστή φωνή του cartman να σκούζει "screw you guys....I'm going home" (όπου home παραλία σήμερα έχει και καλό καιρό και λίγη δουλειά)

Link to comment
Share on other sites

ωραια νεα μας εφερες d_korkolis!!!:grin:

 

βασικα με τις ημερομηνιες μην το πολυ μπερδευουμε γιατι σημασια εχουν οι θεσεις που υπάρχουν διαθεσιμες και οχι το ποτε εκανες την αιτηση (εννοειται βεβαια εμπροθεσμα πριν την 7.6.2011)

 

γιατι για παραδειγμα εσυ στον πυργο εκανες αιτηση 2/3 αλλα μπορει να εχει 1 θεση μονο (λεμε τωρα ετσι) οποτε οποιος εκανε μετα από εσένα να μην παρει προεγκριση, ενω πχ θεσσαλονικη όλες οι αιτησεις μεχρι και 7/6 να καλυπτουν τις κενες θεσεις.

 

αισιοδοξια θελει μπας και κανουμε αποσβεση απο τα λεφτα που εχουμε δωσει ολοι μας

Link to comment
Share on other sites

Όλοι από εδώ έχετε πάρει βεβαίωση συμμετοχής στο πρόγραμμα από τον ΟΑΕΔ? Γιατί εγώ ενώ έκανα αίτηση από τον Σεπτέμβριο του 2010 και μετά ξαναπήγα στον ΟΑΕΔ για να ρωτήσω μου είπαν οτι δεν χρειάζεται να μου δώσουν κάποιο χαρτί αυτοί. Επίσης, από ποιά ημερομηνία δικαιολογούνται τα τιμολόγια? Μετά την ηλεκτρονική αίτηση ή μετά την προέγκριση? Περιμένω και εγώ προέγκριση..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.