Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πρόγραμμα OΑΕΔ για νέους ελεύθερους επαγγελματίες - επιστήμονες (2009 & 2010)


Recommended Posts

Κι εγώ ζημίες έχω, ιδίως επειδή είχα "έσοδα" μόνο 6 μήνες, αφού ξεκίνησα το καλοκαίρι. Ωστόσο, δεν σκέφτηκα ούτε την περαίωση ούτε τίποτα. Απλά ζημίες.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 1,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παιδιά το τιμολόγιο κόβεται την ίδια μέρα που προσκομίζονται τα δικαιολογητικά για τη δόση ή σε κατοπινό στάδιο αφού γίνει ο έλεγχός τους και η ιδοποίηση από τον ΟΑΕΔ ότι όλα είναι εντάξει;

Link to comment
Share on other sites

Για την προκαταβολή είχαμε προσκομίσει πρώτα τα δικαιολογητικά, μετά ήρθε ο έλεγχος και έπειτα μας κάλεσαν να κόψουμε τιμολόγιο. Αυτό πρέπει να γίνεται και τώρα για την πρώτη δόση. Πήγα τα δικαιολογητικά πριν ένα μήνα, ήρθε ο έλεγχος πριν καμιά δεκαριά μέρες και μου είπαν να περιμένω ειδοποίηση για να πάω να κόψω το τιμολόγιο.

Link to comment
Share on other sites

ξερει κανεις για ποιο λογο θελουν να αλλαξουμε τις ημερομηνιες που κοπηκαν τα τιμολογια, επειδη καθυστερουν να μας πληρωσουν??εχει καποια λογική ή μαγειρεύουν παλι τα στατιστικα?εν το μεταξυ κανένα νέο για μένα με τιμολογιο απο τις 3/2

Link to comment
Share on other sites

Ακόμα περιμένουμε δυστυχώς. Εγώ έχω κόψει 1/3 και μου είπαν σε ένα το πολύ μήνα. (περιοχή Θεσσαλονίκη) Δε ξέρω πότε θα μπούνε. Σίγουρα δε θα τα χάσουμε. Για την αλλαγή της ημερομηνίας στο τιμολόγιο δε ξέρω τι παίζει. Εμένα πάντως μου έγραψαν κανονικά. Αναμονή. Πάντως η απόφαση από το διαύγεια που αναρτάται στο ίντερνετ είναι ένα στοιχείο καθ ησυχασμού.

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά για να κόψετε τιμολόγιο ειδοποιηθήκατε και πήγατε ή πήγατε από μόνοι σας? Μου είπαν ότι θα ειδοποιηθώ αλλά πάνε 20 μέρες που έγινε ο έλεγχος και δεν είχα νέα οπότε σκέφτομαι να πάω από μόνος μου εκεί να κόψω τιμολόγιο για να επισπευθεί η διαδικασία. Δεν ξέρω όμως αν γίνεται αυτό γι' αυτό ρωτάω αν το έχει κάνει κάποιος.

Link to comment
Share on other sites

Δεν θυμάμαι πως και τι έγινε ακριβώς, αλλά καλύτερα πήγαινε μία βόλτα και ρώτα επί τόπου!!! ...να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο!

Link to comment
Share on other sites

Σήμερα ενημερώθηκα ότι αναρτήθηκα στο διαύγεια!!!!!Έγινα διάσημος!Σε καμμιά 25αριά μέρες μου είπαν τα λεφτά + ότι την επόμενη φορά δεν θα καθυστερήσουν τόσο, επειδή εγρίθηκε η δαπάνη για ολόκληρο το έτος (από το διαύγεια)!!Τιμολόγιο απο 3/2...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.