Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Μεταφέρεται για μετά το 2022 το project της Στοάς Αρσακείου


    Για μετά το 2022 μεταφέρεται το φιλόδοξο project "μεταμόρφωσης" της Στοάς Αρσακείου σε ελληνικό Food Hall.

    Σύμφωνα με πληροφορίες η πανδημία και οι επιπτώσεις στην οικονομική δραστηριότητα και κυρίως στον τουρισμό φαίνεται πως έχουν παίξει καταλυτικό ρόλο στη μετάθεση έναρξης του έργου. Εξάλλου, στόχος της εταιρείας παραμένει η μετατροπή του Αρσακείου Μεγάρου στον δεύτερο πιο επισκέψιμο τουριστικό προορισμό στην Αθήνα.
     
    Πιο αναλυτικά οι Στοές Βιβλίου και Ορφέως θα ανακτήσουν τον κεντρικό ρόλο που είχαν στη ζωή της πρωτεύουσας μέσω της δημιουργίας ενός σύγχρονου πολιτισμικού και γαστρονομικού εμπορικού κέντρου, το οποίο θα είναι συνώνυμο της ελληνικής ποιοτικής διατροφής και του υγιεινού τρόπου ζωής.

    Στόχος του προγράμματος είναι οι Στοές Βιβλίου και Ορφέως να ανακτήσουν τον κεντρικό ρόλο που είχαν στη ζωή της πρωτεύουσας μέσω της δημιουργίας ενός σύγχρονου πολιτισμικού και γαστρονομικού εμπορικού κέντρου, το οποίο θα είναι συνώνυμο της ελληνικής ποιοτικής διατροφής και του υγιεινού τρόπου ζωής. Πηγή: www.lifo.gr
     
    Το Πρόγραμμα Αξιοποίησης περιλαμβάνει την αναδιαμόρφωση των στοών αλλά και του Αίθριου του Αρσακείου, συνολικής έκτασης 11.000 τ.μ., ενώ θα παραμείνουν ως έχουν οι χώροι που μισθώνει από το 1984 το Συμβούλιο της Επικρατείας.
     
    Υπολογίζεται ότι η συνολική επένδυση θα κοστίσει 12 εκατ. ευρώ ενώ θα δημιουργηθούν και περίπου 500 άμεσες θέσεις εργασίας.


    Πηγή: http://ered.gr/el/content/Metaferetai_gia_meta_to_2022_to_project_tis_Stoas_Arsakeiou/



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.