Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • ΕΦΚΑ: Επιστροφή 100 εκ. ευρώ σε 86.187 τραπεζικούς λογαριασμούς ελεύθερων επαγγελματιών


    Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019 θα πιστωθούν 100.695.867,69 εκ.€ στους λογαριασμούς 86.187 ελεύθερων επαγγελματιών. Πρόκειται για τα ποσά που έχουν προκύψει από την εκκαθάριση των ασφαλιστικών εισφορών έτους 2018.

    Συνολικά θα επιστραφούν ή θα συμψηφιστούν με μελλοντικές οφειλές 215.193.494,99εκ.€ σε 264.631 ασφαλισμένους ως αποτέλεσμα της εκκαθάρισης εισφορών του έτους 2018 με βάση τα εισοδήματα του 2017 έναντι των εισοδημάτων του 2016 που αρχικά είχαν λογισθεί και καταβληθεί.

    Οι ασφαλισμένοι που δεν θα δουν επιστροφές στους λογαριασμούς τους οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουν συμπληρώσει το i-bank τους. Σε αυτούς δίνεται η δυνατότητα μπαίνοντας στην ηλεκτρονική σελίδα του ΕΦΚΑ www.efka.gov.gr ->ηλεκτρονικές υπηρεσίες->Aτομικά Στοιχεία «Στοιχεία Επικοινωνίας» να το καταχωρήσουν.


    Πηγή: https://www.e-forologia.gr/cms/viewContents.aspx?id=215420



    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    "Οι ασφαλισμένοι που δεν θα δουν επιστροφές στους λογαριασμούς τους οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχουν συμπληρώσει το i-bank τους. .............."

    Edited by Pavlos33
    Link to comment
    Share on other sites

    Ας φέρουν πίσω στα ταμεία όλα τα ληστευμένα, από τα προσωπικά τους ταμεία όμως, όλες οι διοικήσεις ας καταργήσουν - ζητώντας ταυτόχρονα ενα τεράστιο δημόσιο συγγνώμη- από τα δια νόμου προβλεπόμενα προς κλοπή (π.χ. "αναδρομικά"), κι ας αφήσουν κατά μέρος τις π...ιές περί συνέπειας στην επιστροφή των διαφορών λόγω εκκαθάρισης.

    Γιατί αυτή είναι η ουσία του άρθρου. Διότι ένα μη ληστρικό κράτος -εάν βέβαια  μπορεί να υπάρξει τέτοιο, καθώς η ληστεία είναι εγγενές χαρακτηριστικό κάθε εξουσίας, αλλά αφήνω και μια  πιθανότητα να λαθεύω, οπότε σε αυτή την περίπτωση ένα τέτοιο κράτος- δεν έχει κανέναν λόγο να ανακοινώνει κάτι που έτσι κι αλλιώς προκύπτει ως υποχρέωσή του εκ της νομοθεσίας.

    Link to comment
    Share on other sites



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.