Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Πτήση με βιοκαύσιμα από την Finnair


    H Finnair γεμίζει το ντεπόζιτο ενός Airbus A330 με βιοκαύσιμα που έχουν προέλθει από μαγειρικό λάδι που έχει χρησιμοποιηθεί, ενόψει της έναρξης της διεθνούς διάσκεψης του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή.

     

    Το αεροσκάφος ταξιδεύει από το Ελσίνκι προς τη Νέα Υόρκη και θα μελετηθεί η απόδοση του καυσίμου σε πραγματικές συνθήκες πτήσης. Το καύσιμο για την πτήση προέρχεται από την SkyNRG Nordic, που έχει προκύψει από την ένωση των δυνάμεων της SkyNRG και της Statoil Aviation, και προέρχεται από το χρησιμοποιημένο μαγειρικό λάδι των εστιατορίων.

     

    Η πρώτη πτήση της Finnair με αεροπορικά βιοκαύσιμα έγινε το 2011 και από τότε η αεροπορική εταιρεία ασχολείται με αυτή την εναλλακτική μορφή καυσίμων.

     

    Πηγή: http://energyin.gr/2014/09/23/%CF%80%CF%84%CE%AE%CF%83%CE%B7-%CE%BC%CE%B5-%CE%B2%CE%B9%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CF%8D%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CF%84%CE%B7%CE%BD-finnair/





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.