Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Διαδικτυακή πλατφόρμα για τους κινδύνους των κατασκευών


    Την έναρξη κατασκευής μίας νέας καινοτόμας διαδικτυακής πλατφόρμας για την διαχείριση των κινδύνων των κατασκευών ανακοίνωσε η AON Risk Solution. Πρόκειται για ένα νέο διαδικτυακό εργαλείο που έχει στόχο για βοηθήσει τους πελάτες να περιηγηθούν στις προκλήσεις αλλά και τους κινδύνους που ενέχει η συνέχιση των κατασκευστικών εργασιών σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές.

     

    Η εν λόγω διαδικτυακή πλατφόρμα Construction Risk Portal περιέχει δύο εφαρμογές. Η πρώτη είναι ο χάρτης Κινδύνων Κατασκευών και εστιάζει σε στοιχεία μακροοικονομικά στις ΗΠΑ και η δεύτερη είναι Καταγραφική δηλαδή πρόκειται για μία διαδραστική πλατφόρμα η οποία καταδεικνύει στον χρήστη τους κινδύνους που ενέχει η ανέγερση του έργου.

     

    Ένας σοβαρός παράγων κινδύνου για παράδειγμα είναι τη έκθεση μίας συγκεκριμένης περιοχής στους καταστροφικούς κινδύνους, ή ακόμα οι νομικοί περιορισμοί.

     

    Με την κίνηση αυτή η ΑΟΝ διαφωτίζει το πεδίο των κατασκευών μειώνοντας το κίνδυνο και περιορίζοντας το απρόβλεπτο.

     

    Περισσότερες πληροφορίες για την εφαρμογή μπορείτε να βρείτε εδώ: http://aon.mediaroom.com/index.php?s=25776&item=137108

     

    Πηγή: http://www.buildnet.gr/default.asp?pid=235&catid=213&artid=13759





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν αντέχω άλλο να βλέπω φωτογραφίες με κουστουμαρισμένους και γυαλισμένους μηχανικούς που να φοράνε μέσα ασφαλείας ... Ή φυλάγεσαι ή είσαι για καφέ . Δε γίνονται και τα δύο μαζί !

    • Upvote 1
    Link to comment
    Share on other sites

    TRUE!

    Δεν αντέχω άλλο να βλέπω φωτογραφίες με κουστουμαρισμένους και γυαλισμένους μηχανικούς που να φοράνε ΓΥΑΛΙΣΜΕΝΑ μέσα ασφαλείας ... Ή φυλάγεσαι ή είσαι για καφέ . Δε γίνονται και τα δύο μαζί !

    Χεχε!

    Link to comment
    Share on other sites



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.