Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Κοινό project Hellas Direct και UBER για καλύτερους δρόμους


    Οι εταιρείες Hellas Direct και η Uber, ενώνουν τις δυνάμεις τους δίνοντας λύσεις για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το οδικό δίκτυο στην Ελλάδα.

     

    Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, μέσα από τη σελίδα www.thesaferoadsproject.gr, την οποία δημιούργησαν οι δύο εταιρείες, οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα με απλό και χρηστικό τρόπο να αναφέρουν προβλήματα που διαπιστώνουν στο οδικό δίκτυο του νομού Αττικής.

     

    Η πρωτοβουλία ξεκίνησε πιλοτικά από το Δήμο Πειραιά και θα επεκταθεί σε περισσότερους δήμους του λεκανοπεδίου Αττικής. Σε πρώτο στάδιο, τα προβλήματα που θα κληθούν να αντιμετωπιστούν αφορούν στις ειδικές διαγραμμίσεις των δρόμων, συμπεριλαμβανομένων των διαβάσεων.

     

    Σε επόμενο στάδιο, θα προχωρήσει και η επιδιόρθωση κακοτεχνιών από τα αρμόδια συνεργεία.

     

    Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, υπεύθυνοι για τη διευθέτηση των προβλημάτων θα είναι οι αρμόδιες υπηρεσίες των δήμων. Η πρωτοβουλία αυτή δεν έρχεται σε καμία περίπτωση να αντικαταστήσει το ρόλο είτε του Κράτους είτε της Δημοτικής Αρχής. Πρόκειται για μια ενέργεια ανάδειξης και οικονομικής στήριξης της προσπάθειας για καλύτερο οδικό δίκτυο, παρέχοντας περισσότερη ασφάλεια στη μετακίνηση των πολιτών.

     

    Η καταγραφή των προβλημάτων διαγράμμισης ή κακοτεχνιών θα μπορεί να γίνεται και μέσω της εφαρμογής της Uber, η οποία είναι διαθέσιμη σε iOS, Android και Windows.

     

    Η Uber και η Hellas Direct, με αρωγούς τους κατοίκους της Αττικής, σκοπεύουν να εντοπίσουν όσο το δυνατόν περισσότερες κακοτεχνίες στους δρόμους, και με τη βοήθεια της Τοπικής Αυτοδιοίκησης να τις επιδιορθώσουν, επενδύοντας σε ένα καλύτερο και περισσότερο ασφαλές οδικό δίκτυο.

     

    Πηγή: http://www.ered.gr/el/content/Summachia_Hellas_Direct_kai_UBER_gia_kaluterous_dromous/#.WWXaX4SLS70





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.