Μετάβαση στο περιεχόμενο
  • HoloBIM Structural
    HoloBIM Structural


  • Τα βιοακαύσιμα σημαντικός παράγοντας στις οδικές μεταφορές μέχρι το 2022


    Στα επόμενα οκτώ χρόνια, τα βιοκαύσιμα αναμένεται να παίξουν σημαντικό ρόλο στο μίγμα καυσίμων που αφορά τις οδικές μεταφορές, αντιπροσωπεύοντας το 7.5 % των υγρών καυσίμων τα οποία θα καταναλωθούν μέχρι το 2022.

     

    Πολλές κυβερνήσεις και οργανισμοί βλέπουν τα βιοκαύσιμα ως μια πολλά υποσχόμενη λύση για την επίλυση της ενεργειακής ασφάλειας και των περιβαλλοντικών και οικονομικών προκλήσεων οι οποίες συνδέεονται με την εξάρτηση από το πετρέλαιο.

     

    Σύμφωνα με μια πρόσφατη έκθεση, τα παγκόσμια έσοδα από τα βιοκαύσιμα για τις οδικές μεταφορές αναμένεται να αυξηθούν από 166.5 δις δολάρια το 2014 σε 337.8 δις δολάρια το 2022. Εντωμεταξύ, χώρες με μεγάλη κατανάλωση πετρελαίου ανησυχώντας για την ενεργειακή ασφάλεια, τη κλιματική αλλαγή και την οικονομική στασιμότητα πρωτοστατούν στην αγορά των βιοκαυσίμων νομοθετόντας και εφαρμόζοντας πολιτικές για την ανάπτυξη των βιοκαυσίμων.

     

    Πηγή: http://biomassenergy.gr/articles/news/6298-ta-bioakaysima-shmantikos-paragontas-stis-odikes-metafores-mexri-to-2022





    Engineer

    Σχόλια Μελών

    Recommended Comments

    Δεν υπάρχουν σχόλια για προβολή.



    Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

    Δημιουργία λογαριασμού

    Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

    Εγγραφή νέου λογαριασμού

    Σύνδεση

    Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

    Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.