Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ELIAS_RX8

Members
  • Περιεχόμενα

    20
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    ΜΑΡΟΥΣΙ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

ELIAS_RX8's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δηλαδή φίλε Ιάσονα, εν προκειμένω κατ1 γιατι η οικοδομή είναι του 1972? Είναι σίγουρο αυτό...?
  2. Μα στις λοιπές ανήκουν όσες δεν υπάγονται στις κατηγορίες 1-12 του ΦΚ,δεν αντιστοιχίζονται σε επιφάνεια μ2....
  3. Συνάδελφοι καλημέρα, Μια ερώτηση σχετικά με τον τρόπο υποβολής λοιπών παραβάσεων. Σε περίπτωση που υπάρχει μόνο μία παράβαση, υπολογιζόμενη με αναλυτικό προϋπολογισμό καθώς δεν εντάσεται στην κατ.3, το σύστημα ζητάει : - ΦΚ: Πρέπει να συμπληρωθεί το πεδίο "Κατηγορία" σε δήλωση με παραβάσεις. Ποιο λάθος έχω κάνει? Καθώς κατηγορία 1 ως 5 δεν υπάρχει! Στην 3 που δοκίμασα : - ΦΚ: Σε ΦΚ με "ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3" δεν επιτρέπεται η δήλωση καμίας άλλης παράβασης. Καμμιά ιδέα τι πρέπει να κάνω?
  4. Όσο περισσότερο διερευνάται ο 4178, τόσο περιπλέκεται .... Πάντως υποχρεωτική υπαγωγή στον 4014 δεν φαίνεται πουθενα.... Υπάρχει παράταση υποβολής των στοιχείων της β΄ φάσης, (αρθρο 30 απρ. 6) αρα δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζει να μας αποσχολεί η ημερομηνία 30/9... Η μεταφορά στον 4178 από τον 4014 θα γίνεται μετά από αίτηση του ενδιαφερομένου και όχι αυτόματα... Η υπουργική απόφαση στο άρθρο 4 στην ουσία καταργεί όλες τις δηλώσεις του 4014 (ολοκληρωμένες ή μη) και τις ολοκληρώνει ή ξαναολοκληρώνει (τις ήδη ολοκληρωμένες) με τις απαιτήσεις του 4178, ενω κάτι τέτοιο δεν συνάδει με τα όσα αναφέρονται στον νόμο. Εγω τελικά δεν καταλαβαίνω γιατί το ΤΕΕ, δεν κάνει μια ανακοίνωση να μας προστατεύσει απένταντι σε αυτό το γονυτογράφημα και μας αφήνει εκτεθιμένους απέναντι σε όλη την κοινωνία σαν συνεργούς στην νέα προσπάθεια των κυβερνήσεων είσπραξη χρημάτων χωρίς αντίκρυσμα. Με την υπουργική απόφαση και την ουσιαστική αποδοχή της από το ΤΕΕ με μόνο αντάλαγμα το ανταποδοτικό τέλος στο τέλος θα φάμε εμείς το ξύλο αντί για τους πολιτικούς....
  5. Αυτό δεν γίνεται διότι υποβάλεται μία δήλωση ανά ιδιοκτησία... Ακόμα και Βεβαίωση να είχε δώσει αυτή είναι άκυρη με έλεγχο ακυρώτητος όλου του συμβολαίου που έγινε με αυτή την βεβαίωση.
  6. Όλες αυτές οι "συσκέψεις" στο ΥΠΕΚΑ γίνανε και καταλήξαν σε αυτές τις αποφάσεις? Τι πίνουν εκεί μέσα?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.