Jump to content

voodoochile

Members
 • Content Count

  33
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Ουδέτερη

2 Followers

About voodoochile

 • Rank
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

1,375 profile views
 1. υπάρχει τρόπος να υποβληθεί ένσταση τώρα? Ρωτάω γενικά. Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις τους.
 2. Η κύρωση του δασικού χάρτη έγινε Φεβρουάριο του 2018. Αν δεν κάνω λάθος (και να ήθελα να υποβάλλω ένσταση), σήμερα δεν μπορείς να κάνεις κάτι. Θεωρώ ότι έχει λήξει το θέμα, γνωρίζει κάποιος κάτι διαφορετικό? Σε συνδυασμό με το παραπάνω, μάλλον αυτό θα κάνω.
 3. Να γίνω λίγο πιο κατανοητός, για να μην μπερδευόμαστε, το δασικό δεν μου χαλάει την ιδιοκτησία, είναι λίγα τα τμ που δεσμεύει σε σχέση με τη συνολική ιδιοκτησία. Σε κάποια σημεία χάνω ιδιοκτησία από το δασικό, σε κάποια άλλα κερδίζω. Για να γίνει κατανοητό το " σχεδόν", έχω αποκλίσεις τις τάξης των 30 cm μεταξύ των σημείων της υπόδειξης του ιδιοκτήτη και της ανάρτησης, σε μια ιδιοκτησία περίπου 9 στρ. Για εμένα (και τον ιδιοκτήτη) οι διαφορές είναι αμελητέες. Αυτό που ρωτάω είναι : να βάλω κατευθείαν τα σημεία της κύρωσης και να τελειώνω με το κοινό όριο με το δασικό?
 4. Ο τίτλος του σημερινού ιδιοκτήτη είναι αποδοχή κληρονομιάς χωρίς τοπογραφικό, ο τίτλος του κληροδότη είναι πολύ παλιός (~ δεκαετία '50), χωρίς τοπογραφικό και με απλή αναφορά στην έκταση . Πάω με υπόδειξη των ορίων από τον σημερινό ιδιοκτήτη (η συνολική έκταση που μου υπέδειξε συμφωνεί με τον τίτλο).
 5. Αφού έχει κυρωθεί, δεν είναι τελεσίδικο? Από την άλλη, στην περίπτωσή μου, το όριο που υπέδειξε ο ιδιοκτήτης "σχεδόν" ταυτίζεται με το όριο του δασικού χάρτη. Τι λες? Το σκεφτόμουνα ότι καλύτερα θα είναι έτσι. Είναι η πρώτη φορά που αντιμετωπίζω κυρωμένο χάρτη, οι συντεταγμένες των ορίων έχουν θέματα?
 6. Καλησπέρα! Συντάσσω ένα τοπογραφικό σε περιοχή με κυρωμένο δασικό χάρτη (Εύβοια) με σκοπό την υποβολή δήλωσης στο κτηματολόγιο. Ένα τμήμα της ιδιοκτησίας που αποτυπώνω συνορεύει με δασική έκταση. Κατέβασα το SHP αρχείο του κυρωμένου χάρτη. Για το κοινό όριο με το δασικό εφαρμόζω τις κορυφές του SHP, σωστά? ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 7. Εύχομαι Καλή Χρονιά σε όλους! Στο θέμα της αλλαγή χρήσης, έχω και εγώ περίπτωση αλλαγής χρήσης σε ΕΚΤΟΣ σχεδίου περιοχή, σε τι κατηγορία εντάσσεται?
 8. καλημέρα! Επανέρχομαι (με μια μικρή καθυστέρηση,) στο θέμα Ζώνη Υμηττού, στο Ν.4178 είχε βγεί με την εγκύκλιο 4 αυτό που αναφέρει ο χρήστης jedi.Yannis . Με το Ν.4495 πως είμαι καλυμμένος?
 9. Χαιρετώ το Φόρουμ! Παραθέτω την περίπτωση που αντιμετωπίζω : Αυθαίρετα κτίσματα, κατοικία και βοηθητικοί χώροι, κατασκευασμένα (έτος κατασκευής ~ 1999 με 2000) σε γεωτεμάχιο : 1) εντός Ζώνης Α του ΠΔ 187/2011 (Διάταγμα Υμηττού) και 2) με πρόσωπο σε ρέμα που δεν έχει οριοθετηθεί. Κάποιοι από τους βοηθητικούς χώρους είναι σε απόσταση μικρότερη των 10m από την κοίτη του ρέματος και η κατοικία σε απόσταση περίπου μεγαλύτερη των 20 m. Είδα στις αρχές του θέματος ότι είχε γίνει συζήτηση σχετικά με την Ζώνη Α του Υμηττού και τι προέβλεπε ο 4178 (μπορούσες να κάνεις υπαγωγή μόνο για χρήση κατοικίας), Έχουμε κάποια πληροφόρηση για τον 4495? Για το θέμα του ρέματος, κάποια άποψη? Να προχωρήσω σε υπαγωγή στον 4495? το βλέπω δύσκολο. Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
 10. Αυτό είχα και εγώ στο μυαλό μου (έχω το draftsight, δεν το έχω προσπαθήσει) αλλά μου φαίνεται μπελάς αν το σχέδιο είναι μεγάλο! Φαντάζομαι θα βγάλουν κάποιο add-on του Τέκτωνα γιατί έτσι είναι χρονοβόρο.
 11. (από μεταφορά) Χαιρετώ την κοινότητα, Τώρα με την απαίτηση υποβολή αρχείων *.dxf, όσοι έχουν Τέκτωνα τι κάνουν? Ρωτάω γιατί δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ τύπου AutoCAD προγράμματα και τώρα βλέπω layers κτλ. .... Μην ανοίγεις χωρίς ουσιαστικό λόγο νέο θέμα και χωρίς να κάνεις πρώτα αναζήτηση για ήδη υπάρχον, με ίδιο ή παραπλήσιο περιεχόμενο. Το ερώτημά σου μεταφέρθηκε στο παρόν νήμα. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνεςσυμμετοχής για να έχεις μια απρόσκοπτη συμμετοχή στο φόρουμ. Pavlos33
 12. Το γοογλε μου βγάζει ελληνικές εταιρίες . Δεν ξερω αν πρέπει να βάλω λίνκ...
 13. Ναι, πιστεύω μιλάμε για το ίδιο πράγμα..... Έχω δει διαφημίσεις στο γοογλε, σερβίρουν* ότι δεν χρειάζεται τοκεν *σημ : δεν το λέω υποτιμητικά
 14. Έχει κάποιος εμπειρία από ΑΔΔΥ με "εξ αποστάσεως δημιουργία ψηφιακής υπογραφής" (ή όπως #@$#$%^ το λένε...) και όχι από usb token ?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.