Μετάβαση στο περιεχόμενο

lefterhs

Members
  • Περιεχόμενα

    42
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by lefterhs

  1. Προχτές έλαβα ένα pdf για φόρο μεταβίβασης στην θυρίδα μου στο TAXIS «e-Κοινοποιήσεις» . Το pdf ανοίγει στην διεύθυνση https://............/messagefilepreview.htm?id=12345678 Όπου 12345678 ο αριθμός που έχει το έγγραφο μου. Το αστείο είναι πως αν βάλεις έναν άλλον αριθμό, θα σου ανοίξει όποιο έγγραφο έχει το id αυτό. Και από ότι είδα οι αριθμοί πάνε βηματικά, δηλ 12345677 ανοίγει το προηγούμενο έγγραφο 12345679 το επόμενο, από όποια ΔΟΥ και αν προέρχεται. Αυτό και αν δεν είναι Διαύγεια.
  2. Σύμφωνα με τις απαντησεις που έδωσε το ΤΕΕ στην παρουσίαση της ΗΤΚ, ναι και οι ΕΕΜΚ θέλουν ηλεκτρονική ταυτότητα.
  3. Απαντώ στην ερώτηση μου. Σε περίπτωση που η τελευταία δόση έχει το ίδιο κωδικό πληρωμής με όλες τις προηγούμενες, τότε για να την δεχθεί το σύστημα της τράπεζας και να μην την επιστρέψει, πρέπει ΠΡΩΤΑ να πληρωθεί η προτελευταία δόση και να εμφανιστεί ως «Εξοφλημένη» και ΜΕΤΑ να γίνει η πληρωμή της τελευταίας δόσης.
  4. Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ. Μήπως κατάφερες να βρείς λύση;
  5. Το πιο πιθανό είναι όχι. Ο ΕΦΚΑ αργεί να ενημερωθεί για τις μεταβολές απο εφορία ή ΤΣΜΕΔΕ με αποτέλεσμα να ακούγεται οτι τουλάχιστον το Α' εξάμηνο του 2017 ή όλο το 2017 οι εισφορές θα πάνε με τα εισοδήματα του 2015 και το επόμενο έτος θα γίνει η εκαθάριση.
  6. Και εγώ παρόμοια περίπτωση, μήπως βρήκες άκρη για τα 224,04€ συνάδελφε;
  7. Σε λίγο δεν θα μπορώ να δουλέψω αν δεν έχω τα διαγράμματα σου
  8. Λέω 15 χρόνια ασφάλιση ΤΣΜΕΔΕ, διαγραφή και μετα εγγραφή σε ιδιωτική ασφάλεια υγείας και περιμένω στα 67 μου την συνταξη. Στο ενδιάμεσο δουλεία με σφραγίδα άλλου.
  9. Χωρίς Ειδ. Προσαύξηση και άνω πενταετίας θα είναι 1576,32
  10. Τις φωνές στο κεφάλι μου...αφότου σταμάτησα τα φάρμακα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.