Jump to content

thanasis1

Members
 • Posts

  189
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  ΕΡΥΘΡΑΙ
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

1,799 profile views

thanasis1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

9

Reputation

 1. Θα προχωρήσω σε αναβάθμιση του προγράμματος απο Idea 10 NG σε Idea του 2019 τελευταία έκδοση το επόμενο διαστημα .
 2. Δοκίμασε , εγώ το έχω αγορασμένο ( ~25€) το debut video capture
 3. Σύμφωνα με τίς οδηγίες είπαν δέν διαγραφτούν οι νέοι χρήστες . Χθές έκανα εγγραφή 2 νέους χρήστες και επιβεβαίωση το email τους .
 4. Διόρθωσα την αιτιολόγηση για την ανάκληση . Είχε γίνει λάθος συνεννοήση με το ίδιοκτητη , καθώς είχε επιπλέον τετραγωνικά μετρά πέραν της οικοδομικής άδειας και εντάχθηκε με το νόμο αυθαιρέτων .
 5. Έχω ένα Πιστοποιητικό το οποίο θέλω να γίνει ανάκληση , για το λόγο άλλαξαν τα τετραγωνικά μέτρα και η αυθαιρεσία εντάχθηκε πρίν δίαστημα στο νόμο αυθαιρέτων ( είναι πρίν το 2011) . Οι παρεμβάσεις δέν θα αλλάξουν και είχε γίνει προσπάθεια να ενταχθεί και στο β κύκλο εξοικονομώ . Θέλω να το υποβάλλω στο νέο πρόγραμμα εξοικονομώ . Είναι η 1η ανάκληση ΠΕΑ και παρόλο που τους έγραψα αναλύτικα το λόγο μου απορρίψαν τήν ανάκληση με απάντηση ώς εξής :
 6. Λογικά ναι , έτσι όπως το περιγράφουν στίς οδηγίες . Έχω καταλάβει τούς νέους που δέν είχα κάνει ήδη υποβολή στο β κύκλο εξοικονομώ , και έμειναν εκτός . Αυτοί από οτι καταλαβαίνω δέν θέλουν ξανά εγγραφή .
 7. Ήθελα να ρωτήσω , είχαν εκδοθεί 4 ΠΕΑ για 4 ιδιοκτήτες που ήθελαν ένταξη στο β κύκλο του εξοικονομώ . Ωστόσο δέν εντάχθηκαν , θα γίνει εκ νέου αίτηση . Πρέπει να ανακληθούν τα συγκεκριμένα , και να γίνουν νέα για το εξοικονομώ αυτονομώ ; Οι παρεμβάσεις των συγκεκριμένων δέν θα αλλάξουν . Επιπλέον είχα φτιάξει 1 ΠΕΑ για ιδιοκτήτη που θέλει να ενταχθεί στο εξοικονομώ - αυτονομώ πρίν ενεργοποιήσουν τη επιλογή έκδοσης : εξοικονομώ - αυτονομώ στο buildingcert , κάνω και σε αυτό ανάκληση ; Είδα και τίς ανακοινώσεις .
 8. Σύμφωνα με τελικό οδηγό που δημοσιέυσαν οι αιτήσεις θα γίνουν στην πλατφόρμα : https://exoikonomo2020.gov.gr/ Aναμένουμε νεότερα , σίγουρα θα χρειαστεί κωδικοί taxisnet και λογικά και email ιδιοκτήτη , όπου αυτομάτα το σύστημα σου έστελνε μήνυμα για επιβεβαίωση διεύθυνσης .
 9. Ένα οικιακό εκτυπωτή με μελάνια υπάρχει ήδη . Ο συγκεκριμένος θα συνεχίσει να υπάρχει . Θα προτιμούσα ένα πολυμηχάνημα . hp officejet 7900 με Α3 είχα στο παρελθόν και δέν έμεινα καθόλου ευχαριστημένος στο 1,5 χρόνο χάλασε η κεφαλή του , ήταν ασύμφορη η επισκευή του.
 10. Καλησπέρα Πλέον θα χρειαστώ άμεσα στο γραφείο πολυμηχάνημα εώς Α4 ( Το Α3 εάν και θα με βόλευε ξεφεύγει σε χρήματα) , γιατι με τα μελάνια δέν με συμφέρει , ψάχνω μόνο ασπρόμαυρο , αυτόματη διπλή όψη , scan , fax ( ακόμη χρειάζεται σε δημόσιες υπηρεσίες ) , και καλό θα ήταν και με ethernet καθώς στο χώρο υπάρχουν 2 Η/Υ. Παλιότερα είχα 1 Samsung SCX4521F . Αξίζει να αγοραστεί μεταχειρισμένο ; Εγγυήση δίνουν 6 μήνες . Θα προτιμούσα να παίρνει και συμβατά toner. Μπορώ να διαθέσω εώς και 300€ Σε μερικά μεταχειρισμένα ξεχώρισα : https://www.lexmark.com/el_gr/printer/5074/Lexmark-X364dn https://www.lexmark.com/el_gr/printer/7650/Lexmark-MX611de Υπάρχουν άλλες εταιρείες που να δέχονται και συμβατά αναλώσιμα χωρίς προβλήματα αναγνώρισης ; Ευχαριστώ
 11. Έχει λάβει κανείς ειδοποίηση για επιστροφή χρημάτων ; Όταν είχε γίνει η αίτηση ήμουν εντός τών ΚΑΔ . Αφού έγινε οτι έγινε με τη προχειρότητα τους και σταμάτησε το όλο ζήτημα πρίν 5 ημέρες έλαβα το εξής μήνυμα :
 12. Μπορει το ερώτημα που υποβάλλω να εχει συζητηθει αλλά θέλω την βοήθεια σας. Εχω γήπεδο εκτός σχεδίου( 34 στρ.) με αρτιότητα στον κανόνα. Εχει εκδοθεί σε αυτό οικ. άδεια το2002 με χρήση κατοικίας εμβαδού 75,00 τ.μ. η οποία και κατασκευάστηκε. Στην ιδια χρονική περίοδο ο ιδιοκτήτης προσθέτει αυθαίρετα προσθήκη καθ' υψος και κατ' επέκταση αλλα 150,00τ.μ. (κατοικία) Ειναι δυνατόν με το αρθρο 106/ Ν.4495/17 να εκδοθεί αδεια νομιμοποίησης αφου πληρωθεί πρώτα το σχετικό παράβολο. Η ερώτηση μου είναι εχω την δυνατότητα να εκδόσω την άδεια ως προσθήκη δόμησης αφου πρώτα πάρω ορους δόμησης απο την αρμόδια ΥΔΟΜ, στην ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 3 παρ. δ ? Ευχαριστώ. Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Ευχαριστώ, danaikaterina
 13. Αυτό το έχω , και το ψάχνω. Τα κάνω εξαγωγή με το MyRTK .
 14. Πήρα το Αύγουστο του 2019 το Stonex s9 v3 Είμαι ευχαριστημενος και μπορώ να πώ είναι εύχρηστο με το χειριστήριο που έχει android ( με βοήθησε στήν εκμάθηση ο γιόςμου - σπουδάζει πληροφορική). Το μηχάνημα έχει βγάλει τα χρήματα της αγοράς . Μια ερώτηση πρίν πάρω και τόν αντιπρόσωπο . Κάτω απο σπίτια συνήθως γράφει οτι κλειδώνουν 9-10 δορυφόρους και έχω απόκλιση ελάχιστη, αναλόγως και τις συνθήκες. . Η υποδοχή UHF σε τι θα βοηθήσει εάν πάρω τη κατάλληλη κεραία. Έχει υποδοχή και για GPRS , αλλά την τηλεφώνου τήν έχω στο χειριστήριο πεδίου
 15. Σε παρόμοια περίπτωση είχα ρωτήσει το λογιστή για τα έξοδα. Μου είπε εφόσον δεν είναι επαγγελματικό δέν μπορείς παρά μόνο το 40% με σφραγιδα στην απόδειξη καυσίμων να περνάς. (Η ρύθμιση είναι το Α&Ω του κίτ για να μήν έχεις προβλήματα , και να μάθεις τι τύπο βαλβίδων έχει ο κινητήρας σου, εάν έχεις μηχανικές θα χρειάζεται ρύθμιση -έλεγχο κάθε 30.000 χιλιόμετρα. Αισίως έκανα εγω >150.000 σε 3 χρόνια , με υγραέριο)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.