Μετάβαση στο περιεχόμενο

thanasis1

Members
 • Περιεχόμενα

  158
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

7 Ουδέτερη

Σχετικά thanasis1

 • Κατάταξη:
  Παλιό Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  ΕΡΥΘΡΑΙ
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.138 profile views
 1. Για να σε ταλαιπωρούν είναι πρώτοι. Επικοινώνησα και με το ΤΕΕ, θα φτιάξω ξανά νέα αίτηση και θα γίνει ενσωμάτωση του ανταποδοτικού τέλους στήν νέα αίτηση
 2. Ο τίτλος της αίτησης είναι : ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΟΨΕΩΝ ΜΕ ΑΡΘΡΟ 4 ΠΑΡ. 6 ΤΟΥ Ν. 4067/2012 ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΛΕΤΩΝ ΙΣΟΓΕΙΟΥ ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟΥ ΜΕ ΥΠΟΓΕΙO ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ.
 3. ΄΄Εχω κάνει υποβολή , για άδεια κατηγορίας . 2 . Οι παρατηρήσεις της ΥΔΟΜ αναφέρουν το εξής : Απορρίπτεται λόγω ισχύς του άρθρου 51 Ν.4546/18 ΦΕΚ 101 /α / 2018, και απαιτείται αλλαγή τίτλου της αίτησης . και ως αποτέλεσμα ελέγχου εμφανίζει : Απαιτείται Μεταβολή . Εκτός του οτι ο υπάλληλος έχει καθυστερήσει να απαντήσει 17 ημέρες και βάσει του νόμου 4495/17 αρθρο 38 παρ 2αα έπρεπε η πληρότητα να έχει τελειώσει. Θέλω όμως εγώ να του απαντήσω , υπάρχει δυνατότητα μέσω του συστήματος και εάν είναι δυνατόν .
 4. Είμαι σε εκτός σχεδίου - εντός ζώνης, άρτιο κατά παρέκκλιση γήπεδο, σε μη κτηματογραφημένη περιοχή, χωρίς ΓΠΣ και ΖΟΕ. Εχω οικ. αδεια του ετους 2009 αποπερατωμένη για <Νέα ισόγειο κατοικία με υπόγειο βοηθητικό χώρο> . Το 2018 ο ιδιοκτήτης αλλάζει το υπόγειο σε χρήση κατοικίας και προσθέτει εμπρός του (στην μία ανοικτή πλευρά του υπογείου) ισόγειο καθιστικό κατοικίας. Η αδεια είναι ακόμη σε ισχύ αλλά εχει ξεφύγει σε ενα τμήμα απο την κάλυψη. Υπάρχει επάρκεια δόμησης και κάλυψης στο γήπεδο.Πως μπορώ να αντιμετωπίσω ηλεκτρονικά την αλλαγή χρήσης και την προσθήκη ? Σε ποιά κατηγορία ? Πρέπει οπωσδήποτε να ερθει για αυτοψία η ΥΔΟΜ ? Θα εχω νομιμοποίηση και πρόστιμο ανέγερσης ? Μπορω την αλλαγή χρήσης και την προσθήκη να την προυπολογίσω αναλυτικά για την έκδοση της αδείας δόμησης? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
 5. Δεν το ανοίγει το πρόγραμμα καθόλου. Ανοίγει και απλώς εμφανίζει μια μαύρη οθόνη
 6. Τις συγκεκριμένες διαστρωματωσεις δέν τις έχει η έκδοση που έχω τώρα , που το έψαξα. Το είχα αγοράσει το 2009.
 7. Παρόμοιο πρόβλημα έχω και εγώ με το πρόγραμμα της 4M το Idea 10. Που τηλεφώνησα στην υποστήριξη της 4M μου είπαν οτι έχει βγεί πρόγραμμα αποκλειστικά για αυτή τη δουλειά. Ήθελα να το αποφύγω γιατί δέν είναι και λίγα τα χρήματα αγοράς του Απο τα λίγα που γνωρίζω η τωρινή έκδοση του Idea δέν έχει τις εξής στρώσεις. Που κατεβάζω τα παραδείγματα από τη σελίδα του κτηματολογίου δέν μπορώ να τα ανοίξω με το IDEA.
 8. Ερώτηση , γιατί η τεχνική υποστήριξη δεν έχει διαχείρηση στήν εφαρμογή. Ενεργοποίησα λογαριασμό εγγυητη με email του teemail. Ένω έλαβα κανονικά τη διεύθυνση για πιστοποίηση του χρήστη, όταν πάω να τον προσθέσω ως εγγυητη στην αίτηση μου βγάζει μήνυμα : O χρήστης με το ΑΦΜ που δώσατε δέν βρέθηκε . Στίς επιλογές του προφίλ άλλαξα email και έβαλα σε Gmail που έφτιαξε ο ιδιοκτήτης. Το ερώτημα μου είναι πώς μπορώ να λάβω εκ νέου τη διεύθυνση για ενεργοποίηση; Στην τεχνική υποστήριξη μου είπαν να περιμένω 3-4 ημέρες. Όταν βάζω τα στοιχεία του Taxisnet του Εγγυητη έχω κανονικά σύνδεση .
 9. Τούς έστειλα τα αρχεία στην υποστήριξη του Κτηματολογίου. Το pdf έχει κανονικά υπογραφή ενώ το πρόβλημα παρουσιάζεται στις προδιαγραφές του dxf που έχω φτιάξει με το Idea της 4M και πρέπει να αλλάξω τα στρώματα. Εν ολίγοις χρειάζεται αναβάθμιση το IDEA γιατί έχω παλιά έκδοση , που δέν περιέχει τις υπάρχουσες οντότητες , στρώματα. Υπάρχει κάποια άλλη λύση; Μου προτείναν το νέο πρόγραμμα για μόνο αυτή τη δουλεία.
 10. Ερώτηση , έχω αίτηση ωφελούμενου με 2 εγγυητές , τα 2 τέκνα. Η πρώτη τράπεζα δέν μας δέχτηκε με μόνο 1 εγγυητη. Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Πρέπει να ενεργοποιήσω το λογαριασμό ως εγγυητής (για τον 2ο) και να να λάβει ο ίδιος κωδικό επιβεβαίωσης; To 1o εγγυητή το έχει αποδεχτεί το σύστημα και έχουμε συμπληρώσει την καρτέλα του Στόν 2ο εγγυητη παρόλο που συμπληρώνω το ΑΦΜ μετά δέν με αφήνει να το επιλέξω , δεν μου εμφανίζει το αφμ του.
 11. Έχει υποβάλει κάποιος τελικά αρχείο στο Κτηματολόγιο; Βάσει της υποστήριξης που επικοινώνησα τα αρχεία είναι σωστά και δέν μπορώ να τα ανεβάσω. Μια φορά μου βγάζει ο τύπος αρχειών zip/pdf δεν είναι αποδεκτός , τήν επόμενη βγάζει οτι δεν είναι υπογεγραμμένο. Μπορεί να ευθύνεται το σχεδιαστικό πρόγραμμα ;
 12. Επικοινώνησα με τη τεχνική υποστήριξη της Novatron , μετά απο αποστολή αιτήματος και ενω είναι όλα σωστά , τώρα δεν φαίνονται τα πιστοποιητικά στο Usb . Θα πάω αύριο για 4η φορά στα ΚΕΠ , και θα το αναλάβουν οι ίδιοι. Εάν δεν φαίνονται ξανά πολύ πιθανόν να φταίει το Usb. Οι ρυθμίσεις στο ΙΕ10 είναι σωστές
 13. Θα τηλεφωνήσω στην Novatron από εκεί το έχουν αγοράσει. Που τους τηλεφώνησε ο γιός μου είπαν οτι είναι όλα σωστά. Είναι χρεώσιμη υπηρεσία , ας βρούν την άκρη οι ίδιοι γιατί δεν υπογράφει παρόλο που είναι σωστά. Ήδη έχει μείνει πίσω πολλές ημέρες
 14. Έχεις δεί το αρχείο με τα συχνά λάθη; Tα πιστοποιητικά τα έχεις ανεβάσει στο ΤΕΕ, και επιπλέον φαίνονται στο Usb ;
 15. Για να μην ανοίγω νέο θέμα. Είμαι απο το 1980 ασφαλισμένος . Που ρώτησα μου είπαν οτι με σχετική αίτηση σου αναγνωρίζουν τα χρόνια θητείας στρατού. Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα δικαιώματος υπογραφής εάν πάρεις μειωμένη; Έψαξα στη σελίδα αλλά δεν βγάζεις άκρη. Πληρώνεις και το ΕΦΚΑ όμως.
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.