Jump to content

thanasis1

Members
 • Content Count

  176
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Ουδέτερη

About thanasis1

 • Rank
  Παλιό Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  ΕΡΥΘΡΑΙ
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Recent Profile Visitors

1,450 profile views
 1. Σε παρόμοια περίπτωση είχα ρωτήσει το λογιστή για τα έξοδα. Μου είπε εφόσον δεν είναι επαγγελματικό δέν μπορείς παρά μόνο το 40% με σφραγιδα στην απόδειξη καυσίμων να περνάς. (Η ρύθμιση είναι το Α&Ω του κίτ για να μήν έχεις προβλήματα , και να μάθεις τι τύπο βαλβίδων έχει ο κινητήρας σου, εάν έχεις μηχανικές θα χρειάζεται ρύθμιση -έλεγχο κάθε 30.000 χιλιόμετρα. Αισίως έκανα εγω >150.000 σε 3 χρόνια , με υγραέριο)
 2. Στήν αρχική υποβολή είχα δηλώσει με επαναυπολογισμό . Αλλά επειδή έχω υποβάλει και αίτημα σύνταξης 40% θα έχανα ένα ποσοστό από τη σύνταξη. Οπότε πήγα στα κεντρικά και έκανα αίτηση χωρίς επαναυπολογισμό και σε 2 με 3 εβδομάδες το διόρθωσαν .
 3. Έχεις δίκιο , δημιούργησα λογαριασμό και έγινε υποβολή ρύθμισης και εμφάνισε τη ταυτότητα οφειλής.
 4. Γνωρίζει καποιος πως μπορώ να βρω τη ταυτότητα οφειλης για τις 120 δόσεις; Μέσω του ΕΦΚΑ ,δεν βρήκα άκρη με τους κωδικούς taxisnet και στο τσμεδε Λιβαδειάς δεν γνωρίζουν καθόλου . Τελικά πρέπει να φτιάξεις λογαριασμό στη σελίδα του ΕΦΚΑ -ΚΕΑΟ και από εκεί έκανα υποβολή. Η πρώτη αίτηση ήταν για προσδιορισμό οφειλής , με είχαν μπερδέψει. Υποβλήθηκε επιτυχώς η ρύθμιση
 5. Τελικά επισκευάστηκε , δεν έκανε καλή επαφή οι ακροδέκτες ρεύματος από το μηχάνημα στη μπαταρία. Και ήθελε ρύθμιση και τον οριζόντιο αξονα
 6. Είχα κάποιο συνάδελφο που μου έκανε αυτή του δουλειά μου έδινε συντεταγμένες και πήγαινα εγώ με το stonex sts μετά. Αλλά τώρα λόγω φόρτου εργασίας και ο ίδιος δεν προλαβαίνει αλλά και σε εμρνα έχουν μαζευτεί. Στο κατάστημα που είχα αγοράσει το γεωδαιτικό σταθμό μου πρότεινε της South . Κοστολογιο 2800-3000€ για μεταχειρισμένο. Σαφώς και το έχω υπολογίσει θα μου κάνει απόσβεση αλλά δεν γνωρίζω μοντέλα / δυνατότητες . Πλέον μου έτυχαν και εκτός της περιοχής δουλειές και ήθελα να είμαι ανεξάρτητος ως ένα σημειο
 7. Καλησπέρα , είχε γίνει και απο εμένα αίτηση . Αλλά είχα πατήσει την επιλογή με επανυπολογισμό . Μου εμφάνισε τίς οφειλές μετά απο 20-25 ημέρες αλλά μου είπαν θα χάσω μέρος χρημάτων απο τη σύνταξη και οτι μπορώ να το αναιρέσω. Έχω πάει και στα κεντρικά του ΕΦΚΑ και μου είπαν να περιμένω . Εδω και 1,5 μήνα δέν έχει αλλάξει . Έχει τύχει σε κάποιον αλλλό παρόμοιο θέμα. Εννοείται η υπάλληλος δεν σηκώνει τα τηλέφωνα .
 8. Και εμένα στίς αρχές που προσπαθούσα μου το έβγαζε το συγκεκριμένο. Δές τίς στρώσεις σου προσεκτικά , το Hashcode εάν συμφωνεί όπως και την ονομασία αρχείων. Επιπλέον με ποιόν browser τα ρίχνεις , γιατί εγω χρησιμοποιώ μόνο chrome , παλιότερα με το firefox είχα προβλήματα.
 9. Καλημέρα , με ενδιαφέρει και εμένα η αγορά Gps . 3-4 χρόνια πρίν τη συνταξιοδότηση. Είχα δανειστεί παλιότερα εάν θυμάμαι σωστά 1 South S680 και είχα κάνει και εγγραφή στήν υπηρεσία Hepos αλλά δέν είχα ασχοληθεί και το επέστρεψα. Εννοείται για μεταχειρισμένο . Μόνο τα σημεία ήθελα να κατεβάζω και μετά θα πηγαίνω με το Γεωδαιτικό σταθμό που έχω τηε Stonex. Απλώς δέν γνωρίζω ούτε σε τι μοντέλο να απευθυνθώ αλλά και τη διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω. Συνάδελφος αγόρασε της Stonex δ'εν θυμάμαι μοντέλο ~4000 ευρώ. Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.
 10. Σε εμένα σε 4 υποθέσεις που συνδέθηκα ως ωφελούμενος με τα στοιχεία των ιδιοκτητών μου έδωσαν παράταση 60 ημέρες όσες είχα πάρει και τη 1η φορά . Δέν μπορούσα να το αλλάξω το νούμερο παράτασης. Μίλησες με τη υποστήριξη;
 11. Κάθησα και το έψαξα με την εντολή που έγραψες λειτουργούσε αλλά δεν άλλαζε την οντότητα. Ακολούθησα τίς εξής εντολές : Τροποποίηση -> Ταύτιση Ιδιοτήτων , δέν γνωρίζω γιατί δέν λειτούργησε η ίδια εντολή . Έκανα ένα απλό με μη υλοποιημένα όρια και παρόλο που το πήρε μου εμφανίζει το μήνυμα : Layer TOPO_PROP δέν υπάρχει πληροφορία. Θα το ψάξω αύριο περισσότερο , να έχω και δίπλα το κατάλογο.
 12. Θα το ρωτησω γιατί το εχω αμελήσει και θα μου μαζευτούν αρκετά. Μου γράφει επιλέξτε οντότητες για αλλαγή επιλέγω την οντότητα του σχεδίου και πατάω Enter αλλά δέν την αλλάζει. Είδα και μερικά βίντεο αλλά αναφέρονταν σε Autocad
 13. Μού έδωσε ενας συνάδελφος τις εξής στρώσεις όσο αφορά το Κτηματολόγιο. Ό ίδιος το δούλευε σε Autocad . Έπαιρνε τη στρώση που ήθελε και την έκανε αντιγραφή σε όλα τα σημεία του Polyline του σχεδίου. Όταν το κάνω εγω τώρα στο Idea μου βγάζει πολλά ίδια , ναι μέν τα κάνει αντιγραφή αλλά τα εμφανίζει και μέσα στο σχέδιο. Τη υπόλοιπη διαδικασια dxf και Hash code την έχω καταλάβει γιατί μου έδειξε 1-2 παραδείγματα.
 14. Έχει αγοράσει κάποιος συνάδελφος το 4MCAD PRO TOPO για το πρόγραμμα Idea 10NG ; Όσες φορές προσπάθησα να υποβάλω το σχέδιο σε αρχείο zip μου βγάζει μήνυμα οτι είναι μη αποδεκτός τύπος αρχείου. Σε επικοινωνία με την υποστήριξη του κτηματολογίου , που τούς έστειλα τα σχέδια μου είπαν οτι δέν διαθέτει τα συγκεκριμένα Layers το σχέδιο, σύμφωνα με τις τεχνικές προδιαγραφές. Όντως η έκδοση του Idea δέν τα έχει που το έψαξα είναι του 2010. Η λύση είναι είτε αναβάθμιση στήν τελευταία έκδοση ( που θέλουνε αρκετά χρήματα ) ή να αγοράσω την παραπάνω επέκταση .
 15. Ευχαριστώ , το δοκίμασα σε σχεδιαστικό πρόγραμμα της 4Μ (IDEA 10 NG) , έκανα και τίς ρυθμίσεις που προτείνεις και πλέον εμφανίζει χωρίς ερωτηματικά τον πίνακα των συντεταγμένων
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.