Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

sissy_arch

Core Members
  • Περιεχόμενα

    597
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

Everything posted by sissy_arch

  1. Καλησπερα σας! Μπορείτε να μου πείτε μια Τιμή Ζώνης για ρυθμιση 4495 για Φρεαττύδος 42 Πειραιά?
  2. Καλημέρα συνάδελφοι! επανέρχομαι με ερώτημα για την ίδια υπόθεση. Τι διάσταση μπορεί να έχει μια καινούργια θέση στάθμευσης που θα φτιάξω εγώ στον ακάλυπτο μου? Θα ήθελα τη μικρότερη δυνατή.
  3. 43????αρα εγω που εχω 21 έχω καιρό ακόμα ε????αχαχαχαχαχα
  4. Συγνώμη αλλά επειδή δεν το θυμάμαι, πρίν την ημερομηνία αυτή δηλαδή λές, ότι εντός αρχαιολογικού χώρου δεν ήθελε επιτροπή;;; ή εννοείς να πάρεις μόνο την έγκριση από την τοπική αρχαιολογία; Πάντως έχω την αίσθηση ότι και να μην κάνεις, το ΤΕΕ δε θα σου δεχτεί να την προχωρήσει γτ θα σου πει υπάγεσαι εκεί άρα θέλεις. (έγινε πρόσφατα σε άλλο συνάδελφο, αλλά δεν εγγυώμαι τα των ημερομηνιών που θέτεις...)
  5. Μόλις γύρισα από ΥΔΟΜ. Μου είπε να βγάλω μια άδεια μερικής κατεδάφισης και εκεί να βάλω την Θ.Σ. ΥΓ Βέβαια επειδή θα τροποποιηθεί ένα άνοιγμα (πρόκειται για μονοκατοικία) μου είπε μετά να βγάλω μια μικρή κλίμακα. Δεν καταλαβαίνω γιατί αφού θα βγεί η οικοδομική άδεια να μην μπει και το άνοιγμα εκεί. Αυτό, η αλήθεια ειναι, ότι δεν το έπιασα. Αν τα άλλα τα έκανα με έγκριση εργασιών (όπως νόμιζα) οκ μετα να βγει μικρή κλίμακα. Αλλά αφού θέλει αδεια μερικής κατεδάφισης, γιατι να μη βάλω εκεί το παράθυρο;;
  6. Καλημέρα. Για να κατεδαφιστεί τμήμα της μάντρας και να μπει ανοιγομενη πορτα και να γίνει τμήμα του ακάλυπτου του οικοπέδου θέση στάθμευσης τι χρειάζεται από άδεια, έγκριση κλπ; δεν βρήκα κάτι στη νομοθεσία
  7. Καλημέρα συνάδελφοι. Επανέρχομαι. Λόγω του ότι είχαν καταβάλει μαζί 2 αμοιβές δεν εκατσα να κανω τον υπολογισμό, ωστόσο είχατε δίκιο έχει γίνει 20% παρακράτηση. Ποιός θα εκδώσει βεβαίωση μετά ότι έχει γίνει αυτή η παρακράτηση; αφού δεν τιμολογούμε, ποιος τα παρακρατά και πως θα δωθεί η βεβαίωση παρακράτησης; συγνώμη που νωρίτερα είπα ότι δεν ισχύει, οι αρχικοί έλεγχοι ηταν σε μικρά με την κατώτατη αμοιβή.
  8. Καλημερα και από εμένα! Αυθαίρετη επέκταση σε δώμα εντός τμήματοςπου κατέχει αποκλειστική χρήση. Δηλαδή αυθαιρεσία που 1. είναι εντός χώρου αποκλ. χρησης, 2. εκτός νομίμου όγκου. 3. εκ κατασκευής, 4. εχει παρελθει 10ετία. Μπορώ να ρυθμίσω με 4495 ΚΑΙ μπορώ να κάνω μονομερή, σωστά;
  9. Όχι δεν ισχύει αυτό. Το ποσό κατατίθεται αυτούσιο όπως αυτό αναφέρεται μέσα στο σύστημα με το που γίνεται η κλήρωση.
  10. Καλημέρα. Οριζόντια ιδιοκτησία -ήτοι διαμέρισμα ισογείου-διαχωρίζεται αυθαίρετα σε δυο διαμερίσματα. Το 2018 γίνεται αποδοχή κληρονομιάς που το αναφέρει ως ενιαίο. Επειδή δεν απαιτούνταν βεβαίωση προχωράω εγώ σε ρύθμιση ως ΔΔ και μετά έκδοση 2 ταυτοτήτων για τη τροποποίηση της σύστασης και τη μεταβίβαση; ευχαριστώ!
  11. καλημέρα συνάδελφοι! θα μπορούσατε να μου πείτε ΤΖ για Πιερίων 23 Ηλιούπολη; ευχαριστώ!
  12. Αν εγώ εκδόσω την αδεια μόνο (έχει αναλάβει άλλος τις εργασίες) εγώ πρέπει να εκδόσω τα χαρτιά για τον κάδο?
  13. Καλημέρα και από εμένα. Θέλω να κάνω ακριβώς το ίδιο, μια αποθήκη που είχε τακτοποιηθεί να κατεδαφιστεί. Αυτό γίνεται μεσω των e adeies? έτσι βγαίνει? χρειάζεται και απόβλητα? σε ευχαριστώ πολύ!
  14. Καλημέρα συνάδελφοι. Ψάχνοντας στο forum δεν βρήκα κάτι οπότε ξεκινάω αυτό το θέμα ελπίζοντας να με κατατοπίσετε. Σε εκτός σχεδίου ακίνητο έχει δημιουργηθεί ενας χώρος για πισίνα, ο οποίος όμως δε λειτουεγεί ως πισίνα. Ο ιδιοκτήτης θα ήθελε να μην την ολοκληρώσει, αλλά να ανοίξει μια πόρτα (από το υπόγειο του, το οποίο έχει ρυθμιστεί και αλλάξη χρ'ηση και είναι κύρια) και να βγαίνει εκεί, ως μια αυλή, σαν ένα τεράστιο cours anglaise. πως θα μπορούσε να γίνει αυτό; Θα πρέπει να δηλωθεί κάπου ότι αυτό δεν αποτελεί κολυμβητική δεξαμενή, και μετά να γίνει πχ ένας έλεγχος επάρκειας αν για το άνοιγμα απαιτείται κοπή κάποιου τοιχείου; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  15. Να σου πω την αλήθεια δεν μου έχει ξανατύχει να αναγράφεται σε συμβόλαιο δικαίωμα να ανεγείρει διαμερίσματα κλπ, μόνο να διαχωρίζει, συνενώνει, αέρας κλπ. Οπότε ας μας πει ο Δημήτρης. Το γράφει και στο συμβόλαιο αγοράς του αυτό;
  16. Δεν υπήρχε κατά τη σύσταση η οροφή του ορόφου του πελάτη σου; σα στάθμη δηλαδή το δώμα αυτό δεν υπήρχες ασε τα 20τμ που δομήθηκαν, η στάθμη αυτή του δώματος δεν υπήρχε;;;
  17. Αυθαίρετο δώμα εννοείς το χώρο των 20 τμ, σωστά; Γιατί δεν είχε τακτοποιηθεί πριν το συμβόλαιο; απ' ότι καταλαβαίνω το αγόρασε πρόσφατα.Στη σύσταση αυτός ο χώρος αναφέρεται ως κοινόχρηστος ή με αποκλειστική;
  18. Καλημέρα συνάδελφοι. Θα ήθελα τα φώτα σας για την αντιμετώπιση της εξής περίπτωσης: Σε οικοδομή (του 1976) έχει μεταφερθεί το κεντρικό κλιμακοστάσιο σε άλλη θέση από εκείνη που δείχνει η άδεια, Αυτό συμβαίνει στο ισόγειο και Α όροφο, γιατί στο υπόγειο δε φτιάχτηκε ποτέ (κάνανε μια εξωτερική σκάλα που σε πάει στο υπόγειο.). Το υπόγειο εχει 3843 για την αλλαγή χρήσης και τη μετατροπή σε κατοικία. Σχέδια σύστασης (εάν έχει γίνει) δεν έχω αλλά έστω ότι είναι ίδια με της αδείας. Η μετακίνηση αυτή θεωρείται ΔΔ? Στο υπόγειο που έχει αυτά τα τμ που τους έκανε αλλαγή χρήσης αλλά θα έπρεπε να είναι σκάλα κάνω κάτι?
  19. Κάθε φορά τα πληρώνω μολις έρθουν για να μη ξεχαστώ και καταθέτω ακριβώς το ποσό... δε ξέρω...λες ε? θα δειξει
  20. παιδια επιβαρυνσεις προσθετα τελη 2,12 ευρω τι ειναι/??σας μπηκε και εσας???
  21. Καλημερα!!!!Θα ήταν εύκολο να έχουμε τιμή ζώνης για Σειρήνων 4 Π. Φάληρο και Λαβυρίνθου Κρήτης 24 Άγιος Δημήτριος? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.